Volt ilyen heverőnk nekünk is, hogy széjjelesett, mert az enyvet kispórolták belőle, én vettem 6-os menetes szárat, + egy marék anya és nagy-alátétet és azzal megcsavaroztam azóta is "állja a sarat" !
van futóm, elég nagy 2,5x1,25. 3 raklap simán elfér rajta
500 kilót bír hivatalosan de nem túl rég 1200kg paprikát vittem vele, az astra is bírta
amúgy ki van ez találva mert amikor előszoba falat akartam csinálni, olyan áron lett volna a cucc hozzá hogy mégsem csináltam
az élfólia többe lett volna mint az anyag
így inkább amit anyós kidobott azt újítottam fel
Latszik hogy fingod sincs csak odztod az eszt,ezek soha nem voltak antik butorok.
Az olcsobb korpusz butorlapbil a dagabb furnerozott butorlapbok a front meg tsblasitott bukk vagy tolgy,esetleg filungos illesztessel.
Móron gyartjak a mai napig.Valamikor 90 korbyeken kezdte a tulaj.
most mondja asszony hogy a lomis bútorosok is fogynak egy volt a szomszéd faluban de évek óta abbahagyta, ő mondja hogy alig hoznak be mások is cuccot, szerintem ott is kb azok a szarok vannak mint itt és a hazautat se bírná anélkül hogy szétesne
legalább addig karbantartottad magad fizikálisan Most meg ott heverészel álló nap egy lepukkant kanapén ami el sem bír, csak a hájat gyűjtöd aszt csodálkozol, hogy fáj a hátad mindig
fasza antik bútorok Örök darabok ezek még fából készülnek, de múzemba valók moder házba ilyet már nem tesznek. Meg kell venni a csicsát de szart(mind az) , hogy 5-10 évente ki lehessen cserélni Szaré-húgyé fel lehet bútorozni manapság egy lakást. Ez arra jó, hogy időnként egy kicsit változik a lakás arculata, meg a zotya is keres rajta egy kis aprópénzt. Ha örök darabokat árulna egyszer tudná eladni ő is. Így legalább fél év alatt össze tud spórolni egy használt dukattóra
nekünk valami szövetes szar aztán a takarítógép simán viszi
az ülőfelület szövete meg mosható mert le lehet venni a szivacsról
nem volna ez rossz ha nem ilyen 2x2 centis összetűzött lécekből lenne a váza
hát bont az az egy előnye az összes többihez, hogy azt legalább tudod takarítani. Persze nem fehér meg drappot kell venni Olyanok a Barbie házba valók
Inikém kűdd ide a 4 kilát intézem a zártszelvényes ágyadat
Ez volt a munka
A buzi targoncás sose ért rá mert filmet nézni kényelmesebb volt
Szerinted mièrt utálom mind?
Napi 6-8 ilyen kanyar volt oda vissza
Aztán csodálkozok hogy fáj a futómű
bőr cuccot nem szeretnék
haver gyereke másfél éves, sógoré kettő múlt, unokatesómé meg 3 éves(mondjuk ő nem sokat van itt)
heti szintem mindig van 1-2 gyerekes nap, na ezek a kis csírák tuti össze tudnak mindent baszni, már nálunk a falak meg oszlop is full kézlenyomat
aztán a bőrt nem könnyű takarítani házilag
a régi cégnél én is mindig hajkurásztam a békáinkat
volt 3 ilyen meg kettő magasemelésű, aztán hol ez hol az elvitte a sima egyikét aztán keresgélhettem
pl elvitte egy hegesztő attól a festő aztán az áttolt valami a szereldébe de már vissza egyik se hozta mert ugye nem az övé
nekem meg a jók kellettek mert átlagban 6-800 kilókat huzigáltam vele többszáz méterre aztán a lelakott sokkal nehezebben gurult
a csúcsom 1700kg volt kb 400-450 méteren annak kb fele kültéri recésen simított beton
Ha csak a felet viszik haza mint az eddigiek, qrva sok megmarad..... majd kiderül. Én dolgoztam be mindkét oldalra, nekem nem kell bemutatni a számokat... de az elvakultsag úgyse fogadna be a valóságot, úgyhogy inkább fel sem hozom.... nagyságrendi a különbség....
Ha csak felét lopják el szerintem az még simán belefér.
Persze lesznek átrendeződések. Most, már több zsebet kell megtölteni mint eddig, hála a szavazóközönségnek.
500 kilót bír hivatalosan de nem túl rég 1200kg paprikát vittem vele, az astra is bírta
amúgy ki van ez találva mert amikor előszoba falat akartam csinálni, olyan áron lett volna a cucc hozzá hogy mégsem csináltam
az élfólia többe lett volna mint az anyag
így inkább amit anyós kidobott azt újítottam fel
Az olcsobb korpusz butorlapbil a dagabb furnerozott butorlapbok a front meg tsblasitott bukk vagy tolgy,esetleg filungos illesztessel.
Móron gyartjak a mai napig.Valamikor 90 korbyeken kezdte a tulaj.
Kérsz anyóstól utánfutóra valót és az F Astra bizonyíthat
most mondja asszony hogy a lomis bútorosok is fogynak egy volt a szomszéd faluban de évek óta abbahagyta, ő mondja hogy alig hoznak be mások is cuccot, szerintem ott is kb azok a szarok vannak mint itt és a hazautat se bírná anélkül hogy szétesne
A libsiknek csak annyi a bajuk hogy ez nem nekik fizet.
szekrényt vettünk, el is görbült az ajtaja 1 év alatt.......
az ülőfelület szövete meg mosható mert le lehet venni a szivacsról
nem volna ez rossz ha nem ilyen 2x2 centis összetűzött lécekből lenne a váza
Inikém kűdd ide a 4 kilát
Nem recseg ropog
Lehet veretni az asszonynak maxigázon akkor se mozdul az ágy
A buzi targoncás sose ért rá mert filmet nézni kényelmesebb volt
Szerinted mièrt utálom mind?
Napi 6-8 ilyen kanyar volt oda vissza
Aztán csodálkozok hogy fáj a futómű
haver gyereke másfél éves, sógoré kettő múlt, unokatesómé meg 3 éves(mondjuk ő nem sokat van itt)
heti szintem mindig van 1-2 gyerekes nap, na ezek a kis csírák tuti össze tudnak mindent baszni, már nálunk a falak meg oszlop is full kézlenyomat
aztán a bőrt nem könnyű takarítani házilag
volt 3 ilyen meg kettő magasemelésű, aztán hol ez hol az elvitte a sima egyikét aztán keresgélhettem
pl elvitte egy hegesztő attól a festő aztán az áttolt valami a szereldébe de már vissza egyik se hozta mert ugye nem az övé
nekem meg a jók kellettek mert átlagban 6-800 kilókat huzigáltam vele többszáz méterre aztán a lelakott sokkal nehezebben gurult
a csúcsom 1700kg volt kb 400-450 méteren annak kb fele kültéri recésen simított beton
Meg hogy a kaderekbek pozicioja legyen.
Csak latszat lesz.
Persze lesznek átrendeződések.