Ez nem bútorlap. Táblásított bükk az egész.
Egyedül az ágynemű tartó alja farostlemez.
Antiknak persze hogy nem antik, sima széria gyártás, ráadásul nem is túl komplikált, csak rendesen van kitalálva és normális anyagot használtak.
jó nektek ott legalább van emiatt rendes fizetés
felénk az ilyen 800-1000 forintos már egész jónak számít, egy csomó nő ilyen 600körüliben dolgozik, és ha megunja jön helyette első nap minimum három
régi cégemnél egy ideje már 4 napos munkahetek vannak, tavasszal is volt akkor egy kicsit beindult majd ismét alig van meló
350-400 gép/nap volt most meg 150-170
de más vasas cégeknél is megy a meló vissza
Nekem anno az OTP nem fogadta el a halotti bizonyítványt..... idén is kértek tulajdonosi nyilatkozatot, mert fater még aláíró volt a közös számlánkon..... visszairtam nekik, hogy el lett hamvasztva, de ha osszerakják én aláíratom vele.... egy vezető végre engedélyezte a törlést.... Mo 2019
Egyedül az ágynemű tartó alja farostlemez.
Antiknak persze hogy nem antik, sima széria gyártás, ráadásul nem is túl komplikált, csak rendesen van kitalálva és normális anyagot használtak.
a csiszoló kb mint a szénbányász
felénk az ilyen 800-1000 forintos már egész jónak számít, egy csomó nő ilyen 600körüliben dolgozik, és ha megunja jön helyette első nap minimum három
350-400 gép/nap volt most meg 150-170
de más vasas cégeknél is megy a meló vissza
Céghez is elmennék. De már érződik a válság.
Remélhetőleg gyorsan éhen döglenének! De ez úgy is sci-fi!!
De sebaj,nyilatkozni kell hogy nem kerjuk vissza a befizezett penzt es minden jo lesz.
még a tervezésig sem jutottam el eddig
Dehat kolteni kell mert 2001 es volt rajta.