Persze, hogy mindegy szerintem. Tünk. De van aki szerint nem, mert nem megy a cipőjéhez.
Volt olyan ismerősöm, akihez egyszer felmentem és megmutatta, hogy mit tanult az énektanárnőnél. Hát, kurvára nem érdekelt, nem azért mentem.
Ezeket az össze kupacolásokat soha nem értettem. Egy sima szélroham és annyi a rendnek, kutya sem kell hozzá.
Egyből zacskózni kell.
Amúgy meg az hogy bele fentereg valami dög, nem nehezíti hogy később bezacskózzam. A végét úgy is gereblyézni kell mindig.
Szóval kár ezen görcsölnöd.
Sose szeretem a szétnyithatós telefont Így nem is volt és nem is kellene Amikor divatba jött azt mindenki átváltott ilyenre csak röhögtem rajtuk
Két dologgal több műveletet kell elvégezni minden telefonálásnál. A fölösleges melót meg nem szeretem
Á, akkor már mondják, hogy vegyem le a függönyt, mert kiszeretnék mosni, meg előveszik a körömlakk készletet, hogy mondjam meg, meg tetszik.
Jó ez így, ahogy elterveztem, hidd el.
Szerintem itt nagyobb az esély, hogy pórul járok, mint egy "lakatlan" szigeten.
Ide kifekszem, mi baj lehet?
(Ezek a szomszéd szigetről jöttek át, hozták a rántott húst a kólával. Holnapra ígértek almáspitét, csütörtökön meg körömpörkölt a menü.)
Van valahol egy 7110es telefonom az ettől biztos jobb csak egy másik akku kell az Aliról bele
Abban volt az a reversi jàtek mindig szarrá vertem a gépet
Megtaláltam pipifax új telefonját, szerintem a,fejlesztők rá gondolhattak, amikor megalkották eme remekművet
Természetesen nokia
Aki ráér, érdemes elolvasni a tesztet
Akkor kinyilatkoztatást teszek ezennel:
Az összes addigi általam lejegyzésre került vélemény az arra vonatkozott, ha ha idegen állat nekem kárt, fáradtságot, bosszúságot, időkiesést okoz.
Vagy ezekből többet egyszerre.
Volt olyan ismerősöm, akihez egyszer felmentem és megmutatta, hogy mit tanult az énektanárnőnél. Hát, kurvára nem érdekelt, nem azért mentem.