Már az eltartásukra gondolok. Ezt most is mi fizetjük jó vastagon.
Aztán az APEH mégis visstadobta a bevallásom amikor az eltartottakhoz beírtam a politikusokat
nem tudom még nálam egyenlőre nem lakik egy sem Fecót vállalom azon amikor megjelenik mindig tök jókat szórakozok, legalább lesz egy háztartásbeli udvaribolondom
Semmi. Én sem írattam át nagymamám után. Amikor eladtam a lakást, akkor az adásvétel mellé csatoltam a halotti anyakönyvi kivonatot.
Így megspóroltam egy átírást.
hát nem tudom mi lesz majd amikor kiderül, hogy a nagyszüleim már nem élnek
Édesapám talán kicsit lustaságból talán kicsit nem törődömségből nem íratta át a villany és a gázmérőt. Igaz azt a házat nem is lakja senki. Nagypapi 92-ben halt meg nagymami 2000-ben még mindíg az ő nevükre jön a közműszámla. Ha egyszer valami számolni is tudó adminisztrátor kideríti, hogy van valami turpisság nem tudom mi lesz. Papi 1909-ben mami 1910-ben született Vagyis 109 és 110 éveseknek küldözgetik a számlákat Mondjuk múltkor felhívott valami nemzeti közműves ügyintéző, hogy ismerem-e a nagyapámat( márhogy néven kérdezte) mondtam, hogy nem azt letettem
Ezt csak az OTP terjeszti, mert nem maradna ügyfele ha rájönnének mekkora rohadék.
Ha valamelyik bank szar, akkor azt szemrebbenés nélkül otthagyom és átmegyek egy jobbhoz.
Vannak bizonyos dolgok amire hárklis vagyok.
Pl. nem szeretek azért pénzt fizetni a banknak, hogy ők használhatják a pénzemet.
Az ilyen elcseszett bürokratikus hülyeségeket sem szeretem.
A mostani bankom elég gördülékeny ebből a szempontból.
A CIB-et is azért hagytam ott, mert volt egy számlám, asszonynak kértem egy társkártyát.
Aztán valami buziság miatt a számlát átkonvertálták hogy nem én vagyok a tulaj, hanem mindketten. bármit akarunk ketten kellünk hozzá, és mivel én voltam az eredeti tulajdonos, le se mondhatok erről. Na ekkor közöltem velük hogy akkor most szüntessék meg minden kapcsolatukat velem
OTP-nél egyébként 2 napig jártam vissza mire ezt sikerült. A végén kifizették a számlámon lévő nem túl sok pénzt, majd megkértek hogy fizessek mégis vissza valamit, mertvalami költséget még fel kell számolni, persze ennek költsége volt, hogy kifizettem egy költséget, a végén pedig még kp. ba is kértek valamit egy másik költségre, ilyen 531 forintot.
Leraktam az asztalra egy 1000-est és közöltem velük hogy a továbbiakat oldják meg, nekem van jobb dolgom is.
ez fasza Hosszába pont elfér rajta két disznókaloda erről levenni sem lesz nehéz kaloda 80 kg, disznó 2 mázsa a szük 3 mázsát 4 ember szépen le tudja róla húzni, már csak a böllérnek kell józannak maradni legalább reggel 10-ig
Aztán az APEH mégis visstadobta a bevallásom amikor az eltartottakhoz beírtam a politikusokat
Így megspóroltam egy átírást.
Édesapám talán kicsit lustaságból talán kicsit nem törődömségből nem íratta át a villany és a gázmérőt. Igaz azt a házat nem is lakja senki. Nagypapi 92-ben halt meg nagymami 2000-ben még mindíg az ő nevükre jön a közműszámla. Ha egyszer valami számolni is tudó adminisztrátor kideríti, hogy van valami turpisság nem tudom mi lesz. Papi 1909-ben mami 1910-ben született
Ha valamelyik bank szar, akkor azt szemrebbenés nélkül otthagyom és átmegyek egy jobbhoz.
Vannak bizonyos dolgok amire hárklis vagyok.
Pl. nem szeretek azért pénzt fizetni a banknak, hogy ők használhatják a pénzemet.
Az ilyen elcseszett bürokratikus hülyeségeket sem szeretem.
A mostani bankom elég gördülékeny ebből a szempontból.
A CIB-et is azért hagytam ott, mert volt egy számlám, asszonynak kértem egy társkártyát.
Aztán valami buziság miatt a számlát átkonvertálták hogy nem én vagyok a tulaj, hanem mindketten. bármit akarunk ketten kellünk hozzá, és mivel én voltam az eredeti tulajdonos, le se mondhatok erről. Na ekkor közöltem velük hogy akkor most szüntessék meg minden kapcsolatukat velem
OTP-nél egyébként 2 napig jártam vissza mire ezt sikerült. A végén kifizették a számlámon lévő nem túl sok pénzt, majd megkértek hogy fizessek mégis vissza valamit, mertvalami költséget még fel kell számolni, persze ennek költsége volt, hogy kifizettem egy költséget, a végén pedig még kp. ba is kértek valamit egy másik költségre, ilyen 531 forintot.
Leraktam az asztalra egy 1000-est és közöltem velük hogy a továbbiakat oldják meg, nekem van jobb dolgom is.
nem kerülök ám sokba
Ezek szerint nem javultak semmit
Ezek szerint nem javultak semmit
Asszem olyan 5 kilo korul mondtam hogy nincs ertelme hogy foglalja a berelt helyet mert nem hoz annyi hasznot amig all ott.