Nem nehéz ám kitalálni, még neked is menne.
Mikor vonaglanak azok a mocskos bzik? Szombaton.
Mikor bicikliznek a sportemberek? Vasárnap
Melyik nap volt ez a lezárás a két buzeráns diktátor miatt? Csütörtökön.
Mondom nem nehéz.
Elo van írva, hogy milyen szintű vezetőnek, milyen szintű védelem jár . A védelem kidolgozása a tek feladata, a rendőröket meg kivezénylik és amikor szólnak nekik rádión, akkor zárnak és kész. Nekik semmilyen infojuk nincs. Ilyenkor ráadásul több útvonalat is zárnak, nem tudjak valójában merre fog menni a konvoj... majd szólnak nekik, ha feloldhatjak a zárat. Az, hogy ez megbénítja a várost, a kutyát nem érdekli, mindenkinek kötelessége tűrni. Ráadásul nem akkor derült ki, hogy jön, ezt mar hetekkel korábban tudta mindenki. A médiában mindenhol azt ugattak, hogy úgy számoljon mindenki, hogy mindenhova 2 órával előtte induljon el, ha aznap halaszthatatlan.... én nem értem a felháborodást, ez teljesen várható volt... mondjuk azt nem értem, miért állt meg a metró egyáltalán a lezárt megállóknál...
Beültettem volna egy civil Skoda Fabia-ba és a kutya nem vette volna észre.
Nem kellett volna vidékről több száz rendőrt Pestre vezényelni, utakat lezárni .
Ahogy jött, úgy ment is volna.
Félre értesz Nem akartam lemajmozni őket
De ennyit menni egy olyan hegyről ahol kb esély nincs arra hogy “nagyhatalom” legyen
Ráadásul egy putri Győrbe ahol egy igazán tökös ember volt aztán azt is lemondatták
"De egy csomó afrikai országból is vannak meg Costarica meg ilyenek minek?? " Bambulni! Ellesik, mi a módja tevéből számítógépet csinálni!? A csatlakozót már beledugják! Addig komplett!!
Azt értem hogy van egy robotos fesztiválon egy csomó japán meg India Kína stb
De egy csomó afrikai országból is vannak meg Costarica meg ilyenek minek??
Pálinkás szép jóreggelt motorosok!! Reggel óta herélt kipufogós terepmotorok és autók futkároznak le-fel, a városban , talán valami "verseny van??? Csak azt nem értem miért kell le-fel menni, nem mernek messzebbre menni?
én voltam csüt pesten én nem találkoztam semmi lezárással persze ez nem azt jelenti,hogy nem volt legfeljebb nem ara mentem
A tv-ben azért láttam, hogy buszok és metrók sem közlekedtek nem tudtak az emberek hazajutni egy káosz volt az egész
Nagyon kíváncsi lennék én is a te idióta sivalkodásodra is amikor a hájas valagadat nemtudnád hazavonszolni a vacsira
Persze könyebb úgy leidiótázni másokat ha bennünket épp nem érint egy aktuális dolog
Én nem ereztem semmit erdogan jovetelebol kozlekedes ugyileg,csak az idiotak sivalkodasat a sajtoban.
Persze kispesten szerettek erdogannét es a penzt amit adomanyozott.
Hozhatod ide a gyereket a putri Pest helyett!
http://dehir.hu/debrecen/szenz...
Mikor vonaglanak azok a mocskos bzik? Szombaton.
Mikor bicikliznek a sportemberek? Vasárnap
Melyik nap volt ez a lezárás a két buzeráns diktátor miatt? Csütörtökön.
Mondom nem nehéz.
Nem kellett volna vidékről több száz rendőrt Pestre vezényelni, utakat lezárni
Ahogy jött, úgy ment is volna.
De ennyit menni egy olyan hegyről ahol kb esély nincs arra hogy “nagyhatalom” legyen
Ráadásul egy putri Győrbe ahol egy igazán tökös ember volt aztán azt is lemondatták
De egy csomó afrikai országból is vannak meg Costarica meg ilyenek minek??
A sofőr is
Van itt valami robotos baszás arra hoztam a gyereket
Már unom annyi sok idegen van itt
A tv-ben azért láttam, hogy buszok és metrók sem közlekedtek nem tudtak az emberek hazajutni egy káosz volt az egész
Nagyon kíváncsi lennék én is a te idióta sivalkodásodra is amikor a hájas valagadat nemtudnád hazavonszolni a vacsira
Persze könyebb úgy leidiótázni másokat ha bennünket épp nem érint egy aktuális dolog
Nem is érti aki nem ismeri a helyzetet behatóbban
Persze kispesten szerettek erdogannét es a penzt amit adomanyozott.