Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet hogy Ini ezért utálja a targoncásokat?
Ezt már láttam...hibátlan
Nézzetek régi német targoncás oktatófilmet!

http://youtu.be/Tqd4aPs5WTA
Kb 80 km...
Ennek több mint a fele szívás volt. Egymásba érnek a kis települések. Na meg nem ilyenkor mentünk...
Eszembe sincs. Csak ne keverjük már össze az adriát a montenegrói határ 10km-es körzetével.
Nekem nem ez a tapasztalatom.
De,énfelőlem akkor,úgy és oda mehetsz ahova akarsz..Nem tartalak vissza.
Horvát pálya vége...Montenegró . Menj ott
Évek óta minden évben megyek nyáron a 8-asra legalább 1x, néha 2x. Hétköznapokon semmi gond sincs vele, főleg a Senj-Starigrad közti kb 120km-en, ahol nincs a közelben se nagyváros se autópálya, lehet menni minta zállat, az a pár lakókocsi is csak arra jó, hogy amikor meg kell előzni őket, akkor karaj gyorsulásokat lehessen csinálni. Persze lehet hogy én csak sárga öves vagyok, azért nem látom az iszonyatos tömeget az utakon, akik miatt nem érdemes ilyenkor odamenni.
Nem szabad egy seggel lemenni főszezonban ezt megtanultam...
A feketeövesek már rég kitapasztalták hogy ha motorozni akarsz az adria mellett akkor csak holtszezonban,tavasszal vagy ősszel.De akkor nagyot lehet menni,csak figyelni kell a hülye motorosokra mert hullanak mint a legyek arrafele.
Ha nyaralni mész akkor ne motorral,vagy bérelj ott egy robeszt.Az vicces.
Asszem elbaszta valami kereszteződésben egy autó.
Na azért mikor egy felüljáró diletációs vascsíkja a kanyarban megdob 200 felett,be lehet szarni. Viszont erre lehet számítani
Meg miután lejöttem róla,azt hittem milyen élmênymotorozás lesz a tenger mellett. Bár akkor már semmi nem számít élménymotorozásnak
A kocsikat kerülgettem végig,mert kilómêteres sorok mindenhol...ahol meg nem volt bedugulva,a max sebesség 40 volt. Haverom az szarul lett...meg kellett ãllni mert szédült.
Elfogyott a technikás egyenes és jött a kanyar.....
Mitől fosott be?
Ezt bazdmeg...soha többet!
Régebben nézegettem én is ezeket.
Motorolajat, trafó olajat tuti tilos égetni.
Az erre szakosodott hulladékmegsemmisítőknek komoly engedélyezési feltételei vannak. Pl. amire annyira büszke hogy kispórolta a kazánból.
Növényi olajat, meg gázolajat égethet.
utánfutós kitelepülés, N2O, meg Racing Fuel, hosszított lengő, karbon ülés, azt hittem valami rendes gyorsulási versenyt csapnak legalább, ehhez képest pólóban betyárkodtak az autósok ellen?
Aztán csodálkoznak az amcsik hogy hülyének tartjuk őket
Keresztbe meg 700
Baszki az autóval is kemény. 1200 km autópálya
Atis is ezt csinálta, nem ? Montenegróig pályán
Nem nagy hobby. Megértem miért horgászik, abban több az izgalom.
Regen mielott befosott volna ilyeneket csinalt asszem.
A Pipi? Az beül a csónakjába, seggrészegre issza magát, aztán a vizirendőrök előtt előtt kezd parádézni.....
Ezek legalabb 30 szerelvennyel kitelepultek es azt csinaljak mint pipi?
Irany az autopalya es csutkagaz?
Paron lattam olyat mintha spaniferrel a fekhez huznak az egesz elejet?
Picit furak arrafele a sportos nepek.

http://youtu.be/68HcXM3T-Q4