ja néhány éve a bátyámék is béreltek ilyen robeszt az első napon szarrátörték magukat legalább is bőr nem maradt rajtuk. Asszem a nyaralás utolsó napján eljöhettek a kórházból, hogy a hotelból összeszedjék a cuccaikat
hát próbáld ki hátha te is ráérzel. Azt kiderül, hogy 6 gang van a motorban nem csak 4
Én jó pár motorkázót ismertem aki 150+ lóerővel még nem látta mit bír a motorja Akkor meg minek
ez az egyetlen lehetőség, hogy valaki arra használja a sportmotort amire való Itt ki lehet motorozni a teljesítményét és érezni a gyorsulás erejét A nézelődős andalgásos motorozás nem ezekre a gépekre lett kitalálva
hát a feleségem autójába van ilyen gyári kamerás érintőképernyős multimédiás bánatos f.szom Na ha abból kellene tolatnom az ifát felborítanám hátramenetben
Ja, csak egy napra ne jusson belőle 3-400 km-nél több.... (Amúgy ezzel én is így vagyok, de nálam a porckorongsérv a legfőbb ok - voltam már pár nagy Erdélyi körúton, még a kis 125-össel is.).
Volt egy sportmotoros,vagyis az még nem olyan sport mert cbr600rr még az első generációból,tehát még kenyelmes is,na ő egy túra alatt eldöntötte hogy a megyéből se.................
pedig meg lehetett volna azt csinálni izgalmas több napra is ha már mindneképp pályázni akartatok. Senjtől-Starigradig a parton, onnan felmész Kninbe, onnan Crveno Jezero, tovább választhatsz hogy Mostar vagy Makarska SvetiJure. Itt megint dönthetsz, hogy Dubrovnik vagy egyenesen Tebinje és a P11-en leérsz a Kotori-öbölbe.
Én Montenegróba szeretek visszamenni sokszor, még egy nagyon kora tavaszi időpontban kellene amikor kizöldül a természet és egy késő őszi, október végén amikor már gránátalmát lehet szedni az útszélén
De tuti nem pályáztam volna ennyit a helyedben mert Debrecenből vagány utakon is le lehet menni, de ezt már megtapasztaltad.
Én jó pár motorkázót ismertem aki 150+ lóerővel még nem látta mit bír a motorja
Úr Isten!!!
Lácccik hogy nem sportmotoros vagy
Az én haverjaim rendszeresen túráznak 1500-2000 kilómétereket.
Én Montenegróba szeretek visszamenni sokszor, még egy nagyon kora tavaszi időpontban kellene amikor kizöldül a természet és egy késő őszi, október végén amikor már gránátalmát lehet szedni az útszélén
De tuti nem pályáztam volna ennyit a helyedben mert Debrecenből vagány utakon is le lehet menni, de ezt már megtapasztaltad.