Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

inivel forgatták
ja néhány éve a bátyámék is béreltek ilyen robeszt az első napon szarrátörték magukat legalább is bőr nem maradt rajtuk. Asszem a nyaralás utolsó napján eljöhettek a kórházból, hogy a hotelból összeszedjék a cuccaikat
majdem egy köcsög rönős az erősebb elvét alkalmazva kanyarodott előttem mikor már előztem lehet van kép az adatlapomon
Kb 230-at.De csak 118 a paci.
hát próbáld ki hátha te is ráérzel. Azt kiderül, hogy 6 gang van a motorban nem csak 4
Én jó pár motorkázót ismertem aki 150+ lóerővel még nem látta mit bír a motorja Akkor meg minek
ez az egyetlen lehetőség, hogy valaki arra használja a sportmotort amire való Itt ki lehet motorozni a teljesítményét és érezni a gyorsulás erejét A nézelődős andalgásos motorozás nem ezekre a gépekre lett kitalálva
ezen az elven működik a faelgázosító kazán is
ezt mondtam már, hogy fasza disznókaloda hordónak Épp indul a szezon gondolom azért most lett kész
hát a feleségem autójába van ilyen gyári kamerás érintőképernyős multimédiás bánatos f.szom Na ha abból kellene tolatnom az ifát felborítanám hátramenetben
Telefon töltés a rádió USB portjáról (mivel a képernyőt nem hajlandó androidról tükrözni, csak iPhone-ról, de ez lett volna a kísérlet eredeti tárgya)
mi az a zsínór ami így lóg ki belőle Azért így ez elég gáz
onnan a papucsok jöttek anno. Fater abba nyomta a betonozást
Köcce!
Neked elnézem...
Azt hittem, hogy csak a légierő vadászgépeinél megoldott a menet közbeni tankolás. Öreg vagyok, buta vagyok....
Menet közben tankolnak tartálykocsiból!
Úr Isten!!!
Lácccik hogy nem sportmotoros vagy
Egy seggel? Még az én 20 literes tankom is csak max. 450 km-re elég....
Őőő...ez egy seggel megy
Ja, csak egy napra ne jusson belőle 3-400 km-nél több.... (Amúgy ezzel én is így vagyok, de nálam a porckorongsérv a legfőbb ok - voltam már pár nagy Erdélyi körúton, még a kis 125-össel is.).
Sportmotorral!
Nekem is volt 600RR. Leginkább pályãztam vele.
Az én haverjaim rendszeresen túráznak 1500-2000 kilómétereket.
Volt egy sportmotoros,vagyis az még nem olyan sport mert cbr600rr még az első generációból,tehát még kenyelmes is,na ő egy túra alatt eldöntötte hogy a megyéből se.................
Hát meg...
pedig meg lehetett volna azt csinálni izgalmas több napra is ha már mindneképp pályázni akartatok. Senjtől-Starigradig a parton, onnan felmész Kninbe, onnan Crveno Jezero, tovább választhatsz hogy Mostar vagy Makarska SvetiJure. Itt megint dönthetsz, hogy Dubrovnik vagy egyenesen Tebinje és a P11-en leérsz a Kotori-öbölbe.
Én Montenegróba szeretek visszamenni sokszor, még egy nagyon kora tavaszi időpontban kellene amikor kizöldül a természet és egy késő őszi, október végén amikor már gránátalmát lehet szedni az útszélén

De tuti nem pályáztam volna ennyit a helyedben mert Debrecenből vagány utakon is le lehet menni, de ezt már megtapasztaltad.
Akkor engem már imád mert szerelő segéd vagyok. Néha kell csak a munkámhoz villástarhonya.