Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen: a Pride meg a buzibár átcsábítja a Fidesz-szavazókat.....
A sok fideszbérenc, már értem mért vagytok ilyen ratyik.
Nah vege a politikaoranak.
Ez a Göbölyös doki nagy fej, pont azt csinalja amit en tervezek, csak neki nem lesz benne motorgarazs.
Ezt figyelni fogom.
http://youtu.be/xbify_gJSho
Meglepöen beerösitettek liberális vonalon, lesz buzi rendezvény böven
Nem kell egy ev baszki, mar most latszik az irany.
Amugy deklaraltan pest csak baziskent szolgal a harchoz a valasztasig 22 ben.
Keresztbe leszarjak mi lesz, kell a penz es a valaszto.
Latvanypekseg buzibarral, pride al meg faultetes.
Mar belengettek hogy nekik nem kell a szuperkorhaz se, nehogymar ne lehessen egeszsegugyezni, ha lesz eü fejlesztes a legnagyobb fegyveruk ugrik, kurvara nem erdek hogy barmi jo legyen.
Az irány már most sem tiszta, de mindenestre azon azoldalon csakis szakértök vannak
Mindenesetre az eglszségügy neki se szivügye.
Szetencsére egyenlöre a pestieket szivatja
Én egyelőre semmit nem írtam, mondtam. Adjunk egy egész évet neki, és majd látszani fog, hogy valójában mi változott, jó-e az irány. Addig meg tök fölösleges ugatni...
Az erdi polginak sikerult az ami a Molnar csacsinak nem,sajat hatakorbe vonta az onkori cegeit,a kozgyulesnek nincs felugyeleti joga semmihez.
Engem a sebesseg es az hogy total nyiltan csinaljak az dobbent meg legjobban.
Azt nem tudom melyik az a helyzet amikor öten is tudják helyettesiteni. Szerintem csak a bevett szokás ami a komcsiknál elöirás volt, hogy minden közeli ismeröst kiemelt pozicioba kell tenni. Ha nincs elegrndö akkor létre kell hozni. Természetesen ezeknek plusz iroda sleppel, autoval
Baszki,nem eleg 3 alpolgi,5 kell az is 1,3 milla+koltsegert. Nesze adofizeto,valasztottal.
Ez a kerpel fronius nyarig sehol se volt modt 5 evig tuti penze van.
Egy keruleti hely mondjuk orosz annank egymilla havi.
Bogyo szerint ez a korrekt.
Egyébként az mindegy hol jelenik meg, a hir lényeg ami hihetö is. Nem is feltételeztem mást ettöl a hatalom mániás több (minden ellenzéki) párt miniszterelnökjelöltjétöl
Ne stresszelj, az indexen is megjelent, de azt meg mások szarozzák
Vagy négy portálon is láttam, ide ez jutott.
Te tényleg ilyen sz@rokat olvasol?
https://888.hu/ketharmad/ime-k...

Még jo hogy tisztességes és becsületes. Habár aki gyurcsánnyal cimborál, az mindenre képes.
Ízlés dolga , szegény Te, kinek a papné, kinek a paplan!
Nem olyan rossz az.
Télen amikor sétáltatom a kutyát és szedem össze utána, kifejezetten jól esik az a kis meleg
Még szerencse hogy az anyjára ütött
mert a kihűlt de döglegyektől hemzsegő, lebomlásfélben lévő még szagosabb szar az mennyivel jobb?
A "politikusok" tettek róla, hogy aki még foglalkozott kicsit politikával mind megutálja mint a friss meleg szart!
Így jár az aki nem ivartalaníttatja időben a....
helikopterét
Még világít, de már elkezdett felhősödni, csak gyenge fátyolfelhő van egyelőre, de délutánra esőt mond , sokat!
Legutóbbin sem voltunk.
Na Druszám, megint mehettek polgármestert választani:
https://index.hu/belfold/2019/...
Egész pofás pityóka szállító.