Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok köcsög vásárló zombi kirajzott. Lépni nem lehet tőlük....nem tudok nyugodtan vásárolni
Nem kell semmi ilyesmi. Debrecen mellett ott van a "Macs-i Balcsi."
Nem.
https://www.portfolio.hu/gazda...

A fenti link alatti lista alapján sehol nem volt folyamatos lezárás. Azt elhiszem, hogy a feltorlódott autók miatt a dugók továbbgyűrűztek térben és időben.
Leszbikus nő mind olyan ronda hogy amúgy se dugná senki
A többi csak divat leszbi. Ezeket pénzért ugyanúgy meg lehet kapni mint a többit
"2022-TŐL MOTOGP-FUTAMOT RENDEZHET MAGYARORSZÁG"

www.origo.hu/sport/loero/20191...
A leszbikus is buzi,az kettes oszto.
Mindig szidjátok a buzikat. Pedig örülni kellene nekik. Sokkal több szabad suna marad
Vannak a mocskos buzik mint clam,meg a hulye buzi biciklisek.
Mocskos buzik alatt a hüjje biciGlistákat érted? Critical mass, meg ilyesmi?
Hat nem..... a 6-ban van a cégünk, egész nap se ki, se be.... a szállítóm se tudott sehova eljutni, visszarendeltem.... még jó hogy Munchenbol este értünk vissza autóval.... mert ha nem lett volna Lufthansa sztrájk és repülővel jövök vissza, szoptam volna délután rendesen....
Szerintem de. A Gül Baba türbéjénél több volt nyilván, de az utána következő focimeccs is igényelt hasonló lezárást szerintem.
A mai világban a hétköznap és a hétvége elég jól összefolyik. Mondhatnám az élet menetét, május 1., április 4. és a többi semmilyen ünnepet, ahol forgalomkorlátozások vannak.
Egy évben 2-3 olyan politikus jön ide, aki miatt nagyobb forgalomkorlátozás van.
Amúgy a mocskos buzik miatt hány órára kell lezárni, sőt, elkeríteni kilométer hosszan a vonaglásukat...
Tényleg nem nehéz felmérni, melyik mennyi- és mennyi idő és energiaráfordítással jár.
A Balatont is arrebbrakatja a diktator.
Megerdemelnenek 10x2 orat is.
Te mit idegeskedsz emiatt?
A faszt
2*1 óráról beszélünk.
A népet ismerni vélem, a dologtalan semmirekellőket viszont nem is óhajtom megismerni.
Miért?? Ez mi a lfsz??!
Baszki pipi ebben semmi sincs.
Pestnek vége...enyészeté lesz. Eladták a Pestiek
Nnnna mégiscsak lesz Balatonring csak Debrecenben