Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na itt van Zoli, ebből csinálj menekülő járművet. Teszel rá annyi napelemet amennyi elfér és meg sem kell állnod amíg süt a nap
https://e-cars.hu/2019/11/05/j...
Ratyedli Zoli32 itt éli az életét!
20ért? 5 ezret nem adnék érte
Mechanikus mód meglenne egy lánckerék nyomogat egy mikro kapcsolót amit egy akkus fúrógép kivett motorja hajt
Csak egy elektronika halkabb
Lehet hogy lesz ilyen, mostanában a 4.sebességet nem veszi olyan faszán, de lehet csak mert 9000korul van az olajban amit már 7500-nal le kellett volna cserélni
-de, már kétszer is...
Szerintem keress egy megfelelő embert 10-20ert megcsinalja neked.

Sokat gondolkoztam hogy műszakik előtt visszatekerem a ktm-et hogy ha majd eladom, egyszerűbb legyen de aztán felbasztam magam, 2-3év és benne lesz a 100ezerkm akkor majd a parkolóban lesz szép párbeszéd...
“de szép állapotban van, mennyi a km?
-100500km!
-dikkk! Nem esett még szét?!”
Biztos írható de nem tudom írni pénzt meg nem adok érte
Ha haszon szerzés miatt
Saját órát úgy tekeredvshigy akarod
Főleg előre
ezt tiltja a törvény eleve szabadságvesztéssel sújtható bűncselekmény ha előre, ha hátra
BTK
Lcd-s? Mert akkor simán át irható
Valami villany kapcsolás kellene a hoki 555 ic-vel
Kb 2 millió össze érintés kellene , már ha jól számoltam
Megvan minden
Csak olyan óra lett szerezve ami 3 ezerrel több mint a miénk
Aztán műszakiig előre kell tekerni mert menni nem fog ennyit 4 év alatt sem
Akkor az olyasmi, mi t sajtreszelővel rejszolni?
Mindenesetre elég gyors megoldás. Vagy reed relé és egy fúróba befogott mágnesdarabot bekapcsolva otthagysz.
Előre kell tekerni a vám miatt ?
Kb 3000km kellene az azért jó sok húzás lenne
Ez csak tereles arrol a tenyrol hogy fultime.-ban nyomnak hatulrol a varoshazi buzibarban, es atalanyt fizetnek neked. Ez teny, egy szavahiheto kozos ismeros rohogve mondta, azt is hogy mar a gennytanyara se tudsz ulni annyi a melod emiatt.
Irigy vagy te nyomoronc, attól, hogy elmentél az x-faktorba és kikerázva se értél el sikert, ne legyél befeszülve.
Szerintem ez már bruttó.....
Persze. De akkor is az
hát szerinted
Ez nettó hülyeség.
Reszelőn huzogatni a vezetéket. A reszelőn természetesen.ott a vezeték másik része.
Lusta??? Szinte mindenkit letiltott már, csak emelgeti a kalapját, de nem lát senkit
Te tényleg öreg vagy . Ma már a nők udvarolnak te butus