"Van még mit csinálni rajta." - a kínai karbival egyetlen dolgot fogsz csinálni: szopni.
(Saját tapasztalat: anno a kis 125-ös csopperemen xar volt (szétkopott súberek, meg minden) mindkét Keihin karbi, ráadásul beszerezhetetlen, vettem két pofára szinte tökéletesen ugyanúgy kinéző kínai utánzatot - itthon, magyar boltból. Na, amit én azzal szoptam (hónapokat) - ráadásul sohasem lettek igazán jók..... )
Jah.
Sajnos egy 12-es karbi-malossi E5 szűrő komboval üzemelt a kotvány,nem rosszul.
De egyrészt vonyított mint a szamár,egy bazinagy fúvókával ment mert kicsi a karbi,(minden piaggio 17,5-es karbival megy),és ment végre mondjuk 60-at síkon de megindulni nem olyan 2t-sen hirtelen hanem lábbal lökősen,és a hónap végér elkezdett komolyan dőlni a benzin belőle menet közben.
Valamiért megrepedt az úszóház.
Jóóóó,ujratervezés.Vettem egy gyárihoz nagyon hasonló légszűrőházat is.Az úszóház helyett meg postával 11200.-ért ezt a kifejezetten kínai szagú karbit.
Van még mit csinálni rajta.
-idomok szarok,huzalkötegelő tartja
-első telókról lekopott a crom,amúgy is gyatra,megvan az új de mókolás van mert nem kapni a csillapítós oldalt,ezért vettem kettőt a sima oldalból és áthegesztem a csillapítót,meg kell esztergáltatnom csúszócsapágyakat danamidból.
-az elektromos rendszer rázkódásra lekapcsol,csak gyujtás van se lámpák se féklámpa.
-kell egy első gumi meg egy km spirál.
Nem "kell", adtak a rádióhoz, csak az nem annyira praktikus mint a típusspecifikus (könnyebb felszerelni). Egyébként a Ceed kombiból hátrafelé SEMENNYIRE nem lehet kilátni, azért kellett. (Már meg is stuccoltam egyszer...)
volt olyan hogy a 15 baros gumicső hosszában szakadt ketté.
Ja mivel azt masoltak.
Meglatom mit tud a nepkoztarsasag.
Az tuti hogy a tolattyu muanyag
(Saját tapasztalat: anno a kis 125-ös csopperemen xar volt (szétkopott súberek, meg minden) mindkét Keihin karbi, ráadásul beszerezhetetlen, vettem két pofára szinte tökéletesen ugyanúgy kinéző kínai utánzatot - itthon, magyar boltból. Na, amit én azzal szoptam (hónapokat) - ráadásul sohasem lettek igazán jók.....
Sajnos egy 12-es karbi-malossi E5 szűrő komboval üzemelt a kotvány,nem rosszul.
De egyrészt vonyított mint a szamár,egy bazinagy fúvókával ment mert kicsi a karbi,(minden piaggio 17,5-es karbival megy),és ment végre mondjuk 60-at síkon de megindulni nem olyan 2t-sen hirtelen hanem lábbal lökősen,és a hónap végér elkezdett komolyan dőlni a benzin belőle menet közben.
Valamiért megrepedt az úszóház.
Jóóóó,ujratervezés.Vettem egy gyárihoz nagyon hasonló légszűrőházat is.Az úszóház helyett meg postával 11200.-ért ezt a kifejezetten kínai szagú karbit.
Van még mit csinálni rajta.
-idomok szarok,huzalkötegelő tartja
-első telókról lekopott a crom,amúgy is gyatra,megvan az új de mókolás van mert nem kapni a csillapítós oldalt,ezért vettem kettőt a sima oldalból és áthegesztem a csillapítót,meg kell esztergáltatnom csúszócsapágyakat danamidból.
-az elektromos rendszer rázkódásra lekapcsol,csak gyujtás van se lámpák se féklámpa.
-kell egy első gumi meg egy km spirál.
Itt meg csak szar projectet szar kivitelezése folyik