Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

?
így már mindenki érti a kesztyű problémádat
Legyen úgy!
Miért vetemedne? A GS500-é is műanyag.... (harminc éves motorok is jól működnek az eredeti karbikkal)
Ha a cbr 600 ban nem,itt sem.
Az a műanyag tolattyú a benzintől, nem fog esetleg elvetemedni??
Olyat többet soha nem csinálok.
volt olyan hogy a 15 baros gumicső hosszában szakadt ketté.
Csináld meg injektorosra.
Mindenesetre így lett automata szívatós a csopperem.
Az enyémek is hasonlítottak a Keihinre. Csak éppen semmi nem stimmelt...:
Nem lesz azzal semmi baj, tegyed rá nyugodtan.
Az enyémen is egy dellorto utánzat van és hibátlanul teszi a dolgát.
Semmivel se tunik rosszabbnak az eredeti dellortonal.
Ja mivel azt masoltak.
Meglatom mit tud a nepkoztarsasag.
Az tuti hogy a tolattyu muanyag
"Van még mit csinálni rajta." - a kínai karbival egyetlen dolgot fogsz csinálni: szopni.

(Saját tapasztalat: anno a kis 125-ös csopperemen xar volt (szétkopott súberek, meg minden) mindkét Keihin karbi, ráadásul beszerezhetetlen, vettem két pofára szinte tökéletesen ugyanúgy kinéző kínai utánzatot - itthon, magyar boltból. Na, amit én azzal szoptam (hónapokat) - ráadásul sohasem lettek igazán jók..... )
Jah.
Sajnos egy 12-es karbi-malossi E5 szűrő komboval üzemelt a kotvány,nem rosszul.
De egyrészt vonyított mint a szamár,egy bazinagy fúvókával ment mert kicsi a karbi,(minden piaggio 17,5-es karbival megy),és ment végre mondjuk 60-at síkon de megindulni nem olyan 2t-sen hirtelen hanem lábbal lökősen,és a hónap végér elkezdett komolyan dőlni a benzin belőle menet közben.
Valamiért megrepedt az úszóház.
Jóóóó,ujratervezés.Vettem egy gyárihoz nagyon hasonló légszűrőházat is.Az úszóház helyett meg postával 11200.-ért ezt a kifejezetten kínai szagú karbit.
Van még mit csinálni rajta.
-idomok szarok,huzalkötegelő tartja
-első telókról lekopott a crom,amúgy is gyatra,megvan az új de mókolás van mert nem kapni a csillapítós oldalt,ezért vettem kettőt a sima oldalból és áthegesztem a csillapítót,meg kell esztergáltatnom csúszócsapágyakat danamidból.
-az elektromos rendszer rázkódásra lekapcsol,csak gyujtás van se lámpák se féklámpa.
-kell egy első gumi meg egy km spirál.
Ez a kék csodára megy ha jól látom.
A posta meghozta az uj szar projectet.
Mert ott mindig felvet valaki valamilyen világrengető problémát
Itt meg csak szar projectet szar kivitelezése folyik
Na így így...
Pedig én még kínai tapizósrádiót se építettem csak egy rozsdás vacak futót alakítottam át.
Csak nem a Zolira gondolsz? Pedig vicces a csávó, csak kicsit fárasztó....
Miahalál?
Sok idióta inkább a “viccek”-et offolja ki teljesen,minthogy itt értetlenkednének....
Nem kell hátra menni
Nem "kell", adtak a rádióhoz, csak az nem annyira praktikus mint a típusspecifikus (könnyebb felszerelni). Egyébként a Ceed kombiból hátrafelé SEMENNYIRE nem lehet kilátni, azért kellett. (Már meg is stuccoltam egyszer...)