Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lemaradt:
Általában krumplit, de néha répát osztanak....
Nem is akar mind venni, csak megkérdezték. Viszont ugyanez a helyzet a naoelemmel, az atomenergiával és még jó oár dologgal kapcsolatban. De nem.rossz a felmérés, szerintem.akár ösztönzőnis lehet. Engem pl inkább az ára tart vissza, de a hybrid mondeót már nézegetem
Ebből is látszik, hogy sokan nyilatkoznak arról, amiről lövésük sincs
https://formula.hu/auto/2019/1...

Ugyis rég volt már villanyautó, esik is, mindenki ráér
Dehogyis..... a választások előtt van ingyen krumpliosztás.... minden rendben
Igen... diodasor lesz... elnézem neki 13 évesen. Hazahozott, úgyhogy kap egy újat
én még eddig egyszer sem voltam szavazni
nem is tudnék mire hiszen ahol élek ott se ismerek szinte senkit sem, szóval mintha bekötött szemmel kezdenék darts nyilakat dobálni
amúgymeg úgy hallom mindenki geci a horntól kezdve az orbáig, a népnek egyik sem volt még jó
Akkor a szabályzó tutira jó.
A lehetőség meg van adva mindenkinek. Hogy aztán valaki nem él vele és erre ráadásul még kifogást is keres, az már azért baj.
Igen.
Túltöltés nincs... autópályán 140-150-nel is max 14.4v
Vmi dióda lesz valszeg.... a Kia hazahozott rendben...
amúgy ez az egész népszavazás egy nagy faszság
nekem az a véleményem hogy az emberek jelentős többségének fogalma sincs az egészről
a huszonéves korosztálynak nincs elég tapasztalata az idősebbek meg nagyon beszűkült tudatállapotban léteznek
persze lehet kivételt találni nem egyet nem kettőt de többségében ez így van
a kettő közti meg úgy nagyjából leszar mindent mert robotol a gyárba neveli a gyereket stbstb kb meghalni nincs ereje nem hogy tájékozódni
plusz még ott van a sok sötét ember aki nagyjából a segglyukát nem tudja megkülönböztetni az orrlyukától (pl youtube füzesabony választási híradó)
de még a tájékozott naprakész tettvággyal teli emberek között sincs olyan hogy egyetértés hiszem a huszonéves ezt akar a 60éves meg teljesen mást
pl mit nem hisztiznek a sziget, balaton sound stb rendezvények miatt aztán 52 hétből van 1 hét ami bizonyos fokig kellemetlen

amúgy én polgármestert úgy választanék hogy szavaz a nép a képviselőkre, amennyi kell +1 embert
aztán bezárnám őket egy szobába egy doboz pogácsával+vízzel meg egy vödörrel aztán addig nem jönnek ki amíg 100%-os szavazattal nem lesz meg az új polgármester
Aktív, kipihent vagy.
Nálatok is esik?
Meg is érdemlik, hogy majdnem fél évtizedig minden reggel tombolva ébrednek, hogy már megint nincs ingyen szot-üdülő meg ingyen sör-virsli. Aztán jön a választás, megint nem mennek, és megint kezdődik minden előröl.
mert a tolvaj állibsik nyertek, ezért ez a rendszer nem jó. De egy esetleges fordított esetben?
És...
Emlékeztetnék mindenkit a kétharmados komancs horn kormányra, ha esetleg valakinek rövid a memóriája, vagy ami rosszabb, szelektív.
Dehogy az csak vicces mint a zoknihazy.
Egy fasza duktatura kene ne ilyen langyi,tenyleg lehetne fekete auto,gulag,es koromletepes.
Nem csak az,van ketfele torekves,az aranyos amikor ahany szavazat annyi mandatum,ezek legtobbje koaliciok kotesehez vezet,es sok instabil helyzethez,meg van a nyertes mindent visz,ezek stabil kormanyzashoz vezetnek.
Lehet vitatkozni mi a jobb a digoknal meg romanoknal haromhavonta kormanyvalsag van.
Nalunk most geriek is mindent vittek,.
Meg Draskovics is visszajott.
Igaz igy mar sok sivalkodas nem lehet a fekek es egyensulyok teren.
Ezt tudjuk mind, de még az értelmedebb is inkább csak makog hogy nem szavaz mert minek meg nincs kire.aztán meg az eredményen dohog. Ha nem tud kire akkor szavazzon valami ellen, pl kispártokra. Egyébként is a többpárti parlament a jó.
...meg a listáról bejutóknak is. De ez a választásokon alulmaradottakra is igaz. El kellett volna menni sokan, szavazni sokan, így a töredékszavazat is máshol lenne esetleg.
Ez majdnem igy van, de mégsem,ba töredékszavazatok miatt.
Sohasem értettem, hogy mi a gond a kétharmaddal.
A VÁLASZTÁSOKON MEGJELENŐ SZAVAZÓK aránya a döntő, nem a választásra JOGOSULTAKÉ, pláne nem az országban élőké.

Én tudom, hogy a sok balfasz is tudja ezt, csak otthon verni a faxukat és várni a sült galambot az a jó. Mellébeszélni és HAZUDNI az megy nekik.
Ugye itt nincs ilyen, aki ezzel a mérhetetlen baromsággal próbálkozik?

"Tetszettek volna forradalmat csinálni!" mondta egy miniszterelnökünk.
Akkor ez tényleg olyan mint a kétharmad
Csupan picit kevesebb mint 300e pesti szavazott hogy legyen mindennap karacsony.