Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valahol mindenkepp le kell menni kutyaba.
Mint kiderült meglepődött az ügyvez, hogy felmondtam mikor csökkentett ráadásul most Anita is ott dolgozik és neki meg emeltek hirtelen így maradásra bírt a felmondásom utolsó napján.
Meggyőztek. Bár az eheti tapasztalat alapján nem jártam jól igaz az előző héten meg igen, majd kiderül.
2x ugyanabba a sz........?
Mutatkozz be mindenkinek és már nem is idegenek.
Ja, nem nagy örömmel, de ugyanannál a cégnél ahol eddig voltam.
Nem lesz itt szar se, a kóser már judapestre ment.
12ezer.
A robogóra vetted? Mi péz vót?
Ah dehogy, az a homar befosik egy talalkozotol. Bementem egy motorbótba.
A Clam-től? Az járt Mitas-szal, nem?
Ezt ne hidd el. Lezárják ahol az oszlop megy, meg a bekötőutakat.
Ma vettem mitas gumit 130/60 ast 12 rugoert.
Egyertelmu hogy minimum 3-4 alternativ utvonal van. Ahol meg vedettebb megy is arra konvoly mindre. Pl ha usakos elnok jon.
A rendőrök azt sem tudjak, arra megy e a menetoszlop.... ilyenkor több utat is zárnak, többször....
Nem mondtam, hogy hazudsz.... korábban leírtam, hogy működik ez....
Az összes...?
Igazad van, hazudok, mert egy órát csúszott a dolog.
De azt MONDOM, hogy ilyenkor biztosan szólnak a rendőröknek, hogy mikor ér oda a menetoszlop és le kell zárni az utat, gondolom.
Elhiszem hogy ezt olvastad....
Annyira nem néztem meg, mert valami húslevest ettem volna, de aztán vettem pár szárnyat és abból lesz valami levesféle.
Aztán elmentem haza, levágni a láncot, hogy újat tehessek a motorra.
Pedig a csirke mell az akciós
Vagyis inkább ál akciós
Akkor ma ne menj teszkóba. Vesztemre én voltam, és szerintem segély lehetett, mert a tőkehús pultban szinte semmi nem volt, de még azért is százméteres sor állt. Érdekes módon a csirkésnél meg senki, szó szerint senki.
Lehet, mert ott is már csak pulyka alkatrészek voltak?
Na ezek a divat leszbik
Nono! Egy régen volt munkatársnőm - betyár jó bige - is 5 év házasság után jött rá, hogy a barátnőjét jobban szereti, mint a férjét. El is váltak rendben, a két - igen jó! - csaj azóta együtt él.