Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Frekventáltabb helyen laknék, biisten vennék.valami kotvány ducatót erre a célra
Ennyiért személyautót tudok bérelni
A faszt panaszkodc, nektek innentől minden nap karácsony
24 órás hétvégi műszakban, ráadásul ebből is dupláztam, szóval iszonyat mód.
Már kiolvastam az egész internetet IS
ott a pont
Ugyanmér? Teljesen jól működik
fesz szab kuka
Pont mint debrecen Volt idő amikor elég sokat jártam debrecenbe egy haver a tócoson lakott sokat vendégeskedtem ott Akkor még család nélkül voltam az éjszakába is csavarogtunk, mondjuk ez 10-en pár éve volt. Nekem annyi a különbség pest meg debrecen között, hogy debrecent nem szeli át egy folyó és nincsenek a túloldalban hegyek ahol kirándulni lehet és van valamiféle kilátás Egyébként minden másban ugyan az simán lehetne pest egyik kerülete észrevétlen volna
Ja, az lehet. Abban optika van, de az állító részt nekem is a régiről kellett átpakolni.
Akinek majma van teljen banánra is
Ennyire ráérsz?
Műszakban vagyok, biztos bele akarsz menni?
Hogy, hogy mi változik. Elmúlik a kisebbségi komplexusa téged nem tud már miért tahózni met vidéki vagy, ő meg fővárosi lesz, te tudod cinkelni, hogy lenéz mindenkit mert fővárosi, holott csak egy vidékről felkapaszkodott fővárosi lett
Ha csak az a gond, viheti az egész bandát. Karácsonyból elég egy évben egyszer is
A haver neje vett egy i20-at fél évesen külföldről. Amikor a magyar rendszámot intézték neki, az utolsó lépés után mondták, álljon ki a parkolóba és menjen vissza a papírokért. Na, egy trotty közben szépen nekitolatott. nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a jobb első reflektor megrepedt, de olyan kicsi helyen, hogy a gyárilag benne lévő tagolások vonalaitól én nem is láttam volna, ha nem mutatja, illetve alatta a lökös megkarcolódott, de az is olyan kicsit, hogy egy kőfelverődés nagyobb kárt csinál, egy 3*3 centis ködöléssel simán eltüntethető lett volna.
Na, erre a biztosító 580.000 forintos kárt állapított meg, az első refi cseréje miatt.
Ez valami csilli xenonledfaszom allitos extra volt nem sima.
Ha találsz írd már meg.
A kaució nem zavar, de jó lenne olyan 5-8ezer/24óra környékén ugyan erre a célra nekem is, akármilyen szakadék.
Ritkán szoktam bérelni kecskeméten nem kértek 100 ezer foglalót a 15-18 ezer /nap stimmelt egy ivecó daily-re + üzemanyag persze
Vagy bérelj személyautót és utánfutót kb. feléből megúszod
Át akarták baszni. 160 az eredeti, 130 az eredetinél jobb utángyártott.
igen és kb. ez minden új autóra igaz. Egy h asztmához elsőlámpa 10 ezer bontottan 20 ezer újonnan. Bármelyik típusú újhoz 3 kila
Különben meg kössön rá biztosítást akkor csak egy százas, ha meg spúr akkor ne járjon fiatal autóval
1db aksival lazán elmegy 150-200km-et, ha nem kapcsol fel semmit, és nem állítja le a motort.
Tavriád.....
Volt tabriád? Én csak vágytam rá.
Méresd ki valahol az akkut, vagy ha otthon vagy éjszakára vedd le a sarut és reggel mérj feszt az akkun.
Az teljesen jó.alapjáraton nincs, vagy alig van töltés.
Elindulsz,es ha vallasos vagy ima talan segit,ha nem jo sok b.....megelés kesz ha megall a verkli,en inkabb varosokon mennek,kozelebb van gyalog egy kut,vsgy feccolnek most egy akkuba.