Pont mint debrecen Volt idő amikor elég sokat jártam debrecenbe egy haver a tócoson lakott sokat vendégeskedtem ott Akkor még család nélkül voltam az éjszakába is csavarogtunk, mondjuk ez 10-en pár éve volt. Nekem annyi a különbség pest meg debrecen között, hogy debrecent nem szeli át egy folyó és nincsenek a túloldalban hegyek ahol kirándulni lehet és van valamiféle kilátás Egyébként minden másban ugyan az simán lehetne pest egyik kerülete észrevétlen volna
Hogy, hogy mi változik. Elmúlik a kisebbségi komplexusa téged nem tud már miért tahózni met vidéki vagy, ő meg fővárosi lesz, te tudod cinkelni, hogy lenéz mindenkit mert fővárosi, holott csak egy vidékről felkapaszkodott fővárosi lett
A haver neje vett egy i20-at fél évesen külföldről. Amikor a magyar rendszámot intézték neki, az utolsó lépés után mondták, álljon ki a parkolóba és menjen vissza a papírokért. Na, egy trotty közben szépen nekitolatott. nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a jobb első reflektor megrepedt, de olyan kicsi helyen, hogy a gyárilag benne lévő tagolások vonalaitól én nem is láttam volna, ha nem mutatja, illetve alatta a lökös megkarcolódott, de az is olyan kicsit, hogy egy kőfelverődés nagyobb kárt csinál, egy 3*3 centis ködöléssel simán eltüntethető lett volna.
Na, erre a biztosító 580.000 forintos kárt állapított meg, az első refi cseréje miatt.
Ritkán szoktam bérelni kecskeméten nem kértek 100 ezer foglalót a 15-18 ezer /nap stimmelt egy ivecó daily-re + üzemanyag persze
Vagy bérelj személyautót és utánfutót kb. feléből megúszod
igen és kb. ez minden új autóra igaz. Egy h asztmához elsőlámpa 10 ezer bontottan 20 ezer újonnan. Bármelyik típusú újhoz 3 kila
Különben meg kössön rá biztosítást akkor csak egy százas, ha meg spúr akkor ne járjon fiatal autóval
Elindulsz,es ha vallasos vagy ima talan segit,ha nem jo sok b.....megelés kesz ha megall a verkli,en inkabb varosokon mennek,kozelebb van gyalog egy kut,vsgy feccolnek most egy akkuba.
Már kiolvastam az egész internetet IS
Akinek majma van teljen banánra is
Na, erre a biztosító 580.000 forintos kárt állapított meg, az első refi cseréje miatt.
A kaució nem zavar, de jó lenne olyan 5-8ezer/24óra környékén ugyan erre a célra nekem is, akármilyen szakadék.
Vagy bérelj személyautót és utánfutót kb. feléből megúszod
Különben meg kössön rá biztosítást akkor csak egy százas, ha meg spúr akkor ne járjon fiatal autóval