Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alapjáraton egyáltalán nincs, fordulaton is alig emelkedik majd egyszer csak észhez tér fordulaton és elalszik a töltés hiba lámpa
Tudta de miután miniszterelnök jelölt is volt több helyen, igy nyilvénvaló hogy a hatalomért mindenbe belemegy aztán majd vissza osztja az igényelt poziciókat azoknak akik segitették. Igy aztán sehol sem.lesznek értekmes emberek viszont jó sok pénzre lesz szükség, hogy mindnek jusson.
Egyébként ez a borzasztó, hogy egy önkormányzati választásból hatalmi kérdést csinálnak, és nem a hozzáértést nézik. A település issza meg a levét, bár a fidesz tolja a pénzt ahol nyert, a többit meg le se szarja - ez se jó megoldás.
na-na.
A karácsony nem vette észre, hogy irányítják, nem vette észre, hogy megmondták neki és minden eszközzel éreztették vele, hogy "azt teszed és azt mondod amit mi mondunk és akarunk és úgy kell tenned ha rákérdeznek, hogy nem is"?
Ezt te sem hiszed el, ugye?
A török nyomi érkezése meg hetekkel előtte tudható volt.
Ha Tarlos Karigeri kozti meccs lett volna laza tarlos nyerés lett volna.
Jo erzekkel kihasznaltak az orbagyuloletet es a karigeri jollakott napkozis fizimiskajat,pont mint meggyesinel.Az egesz nem önkori valasztas vokt hanem egy casting ki mennyire gyuloli orbant es milyen hangosan tudja eloadni.Amugy pirospont a kampany felepitoinek es finandzirozoinak.
Azok tuti sok suskavával hazamentek,es el kellene kezdeni dolgozni.
Csak jonnek a tamogatok,akiknek kelk a pozicio,penz.
Es hat csak a regi rend megbizhato kaderei johetnek.
Azert az kurvaszomoru hogy az a patkany cegledi hogy megussza.
Ide vezet a bogyo fele mindegy ki csak logassa fel a gonosz patas diktit majd utana raernek politizalni.Ez nem valt be Afganisztantol irakon at libiaig sehol sem.
Joval szarabb azota hogy a libbsi felfogasban keverik a szart mindenhol mint azelott.
Végigfutottam, de nem változtat semmin. Magad is irtad, kellene némi tapasztalatának lennie.
Jah puzsér meg berki. Szerintem ezen a szinten őknis.tudták volna kezelni a helzetet. Miből gondolod, hogy karácsony csak a hiradóból tudta meg hogy jön erdogan? Szerintem picsáskodás helyett olvasnia kellett volna az emailjeit meg beszélgetni a kormányhivatallal, ha keresik telefonon.
ha nem olvasod akkor mi alapján minősíted amit írtam? Benne a válaszod üdv
Megint kurva hosszan irod a semmit, de már az első mndat után hülyeség az egész. Azért indultbelméletikeg, mert alkalmasabbnak tartja magát a vezetésre, mint elődje, jobb alternativái vannak a város működésre, működtetésre, jobban tud elvileg gazdálkodni. Csomó támogatást kap a kerületektől ahol hasonszőrüek vannak. Akkor mi a panasz?
Nos azért ez egy kicsit olyan dolog(nyílván nem védeni akarom gerit talán kicsit sajnálom), hogy egyik-napról a másikra kell bp-est irányítását átvennie aztán mindenért ő a szar, de azonnal. Itt minimum fél éves átfutási időszak van nem egy autó adásvételről van szó, hogy kipróbáltam tetszett megvettem. Ráadásul ki is van hagyva mindenből, próbálják korlátozni a jogait kormánypárt részéről, majd az lesz, hogy minden információt jogi úton kell megszereznie a nagy "konstruktív együttműködésbe" mert a fidesz ott tesz alá ahol csak tud Ez kb. olyan, mintha valaki belecsöppene egy egy mondjuk 200 főt dolgoztató kft ügyvezetői székébe, és kb. megy minden a maga útján mint ahogy eddig is Azt ha valami változás kívánna eszközölni az ügyvez, kb. mindenki ott tesz keresztbe neki ahol tud. Mindenesetre információi nem lesznek széles körűek. Majd amikor eltelik egy kis idő azt belelát a működésbe akkor tud ő is konzekvensen döntést hozni. Mondjuk geri nem az utcáról került be mint ha berki vagy puzsér nyert volna, neki van azért szakmai tapasztalata, hisz az egyik kerületet vezette 5 évig az most mindegy, hogy hogy, látott már polgármesteri irodát belülről és van elképzelése a feladatairól. Gyakorlatilag ez az erdogános dolog símán úgy történt, hogy a híradóból tudta, meg, hogy egyáltalán jönni fog Senki nem osztotta meg vele ezt az információt. ezért is nyilatkozta, hogy innentől, minden ilyenről időben tájékoztatni kell a főpolgármesteri hivatalt a kormány részéről

Kb. úgy is el lehet képzelni, hogy 3 fiúgyermek van a családban, apa és anya elmegy egy hétre nyaralni, az apa azt mondja, hogy a legkisebb fiú a főnök amíg nem vagyunk itthon, az ő utasításait kell végrehajtani, de a családi kasszát a legnagyobb kezeli. Aztán persze, hogy amikor egyedül maradnak, a középső és a legidősebb fiúgyíermek összesutyorog, persze látszatból néhány dolgot megtesznek a legkisebbtől, hogy ne mondhassa azt az apjának(népnek) hogy nem hajtották végre az utasításait a nagyobb fivérek, de azt, hogy mennyi költségvetést hagyott hátra az apa az nem fog kiderülni, mint, hogy az sem, hogy a két nagyobb fivér csokit és kólát is vásáról rajta, amit stikában megesznek a kicsit kihagyva
Az ugye nyilvánvaló, hogy a generátor fordulatszáma változik a motor fordulatának.megfelelően. a fordulatszámmal arányosan emelkedik. a feszüktség is. Az autó többnyire az alapjárattól magasabb fordulaton működik, igy nem.az alapjárat közelébe van.optimalizálva a töltés, különben magasabb fordulatokon meg a megemelkedett feszüktság kezelése lenne probléma.
Mi ebben az érdekes? Alapjárat nincs rendes töltés .
Nem gondolta geri hogy ez ilyen bonyi, gondolom ezért is kell az öt helyettes, hogy valaki megoldja a munkájával járó helyzeteket. De azok meg azt hitték majd geri az agytröszt és ért hozzá.
Aki nem látja, vagy mást hisz, hogy karácsony csak egy báb a ballibsik kezében, az egy hülye.
Ha a fővárosiak tanulnának belőle, még akkor is az ujjamat reszelném, de tudom, már csak azért sem fogják beismerni, inkább mindenki és minden menjen tönkre.
Nnna generátor fesszab... érdekes hogy fordulaton van töltés, alapjáraton nincs....
Mer a Pikó,vagy az a bányarem Baranyi jobb,esetleg a nagyon tapasztalt varodvezeto Nidermüller vsgy a volt fideszes mist monrntumos "kiafasz" Soproni az tuti nyero polgarmesternek szakmailag?
Ertem hogy vannak elkotelezett politikusok,meg orszsgos szinten kell is,de a varosvezetes az szakmai munka nem ATV be jaras.Az inkabb egy orszsggyulesi kepviselo feladata kene hogy legyen.
Azért is érdekes. De ezt már indulása pillanatában.lehetett tudni, hogy alkalmatlan. És sajnos hasonló lenne a helyzet ha miniszterelnökké választják. Igy csak a fővárost rombolja. Tarlós lehet nem az ideális főpm volt, de szakmailag és véghezvitelben toppon volt.
Ebben amúgy elég sok igazság van.
nem hinném.
Amúgy érdekes történet volt, nem a gazda vezette az autót, hanem megbízás alapján egy "idegen" hozta be az országba, ő is intézte a papírozást, de a biztosítása még valami ideiglenes volt, mert ugye amíg nincs a tulaj nevén, addig nem is tudott a saját nevére kötni, de a honosítási művelet befejeződött már tulajdonképpen.
Aztán persze nem merte megmondani a feleségének a haver, inkább elsummantotta mert mondom, olyan kicsi volt a hiba, ha nem mutatják meg, senki nem veszi észre, de azért summantotta el, mert a fenti okok miatt a biztosító először elhajtotta valami pár ezer forintos ajánlattal, zsebből nem vállalta a refi cseréjét érthető okból. Aztán a baszakodás miatt a biztosító belement úgy, hogy számlára fizet, de akkor meg már a feleségének azt adta be, hogy pár nap használat után fapofával megkérdezte a feleségtől, hogy mikor törte össze az új autót, és nézték ketten a hibát, és a nő arra jutott saját magával, hogy biztosan a teszkó parkolóban valaki nekilökte a bevárásló kocsit. Persze amikor jött a papír, hogy bevállalják a javítást a biztosító részéről, akkor ment a tanakodás, mert az eredeti, igazi károkozó a trotty kék-sárgája ott volt, hogy elismeri a felelősségét.
Tehát ott volt a kérdés, hogy most EZT hogyan adja be a haver a feleségének, hogy mégsem a teszkós bevásárló kocsi, hanem még a papírozáskor egy idegen személ törte meg, és a srác eltussolásilag hülyére vette a saját nejét.

:-)))))))))
beajanlak a tulajnak,tuti megegyeztek.
Erre én is gondoltam, de sem férek el a sok szaromtól, meg azzal is foglalkozni kell akkor.
Arra az évente pár alkalomra jobb lenne bérelni.
Na mindegy, majd a Teslámra már lehet tenni vonóhorgot
Nekem jó az is ha befér a motor
Igazából tök jó valóban. Ha kitiltja a dieseleket én simán eljárok innen Vecsésre kenyérért akár bringával is, de HAndrás a Teslájával ott hal éhen a belvárosban
lehet erre vette az í20-at a papika csak beépített ember volt Ezeknek a toyota hasonmásoknak a legjobb felhasználási alternatívája a biztosítási csalás