Akku nincs egy éves exide premium... stekkert majd reggel lehuzom, hátul van és nincs szerszamom a burkolathoz... majd reggel kerek a karbantartoktol. Legfeljebb lehuzom úgy megyek fel... ha van töltésem...
Hányszor mondják még...Japán kocsit vegyél ....
Hyundai Tucson 1.6 turbó...15 ezerrel kuka havernak. Már másodjára szopatta le15 ezerig. Mikor visszavitte akkor derült ki,hogy az összes egy szar.
Minek? Hajdúszoboszló az ország legjobb és legnagyobb thermálvizi strandja. Debrecenben most épül egy hasonló.Nem beszélve arról,hogy itt minden második strand Thermál.
Ki a fasznak kell az az algás pocsolya?!
Hát ha semmi sincs benne akkor sokat fizetsz érte akár mennyibe is kerül Megnéztem a kocsiba én miket iszok menet közben nos egy ájsz tea meg egy kepi hát ez tele van zsúfolva minden szarral csak ami jó lenne az egészségre olyan nincs benne
Szerintem a fidesznek az volt a terve ha pest elesik akkort a fővárost áthelyezik győrbe mert hát az mégis közelebb van meg ugye az nyugat De Borkai keresztbe húzta a B tervet így életbe lép a C januártól Debrecen a főváros Már a m gp pályát is inkább oda szervezik át januártól egy fővárosi nagykiépű buzi leszel kéri meg tahó vidéki Ennyi
Holnap rámérek.... ha van rendes töltés, haza tudok menni.... ha nincs itthagyom a szálloda előtt és majd innen elviszi egy szerelő értem meg jönnek... ezt a verziót mar lejátszottam. Holnap viszont mar 9-kor megbeszélésem van, amit nem lehet eltenni.... 10-kor mar közjegyző.... és igy tovább
Amugy őszinten, ez olyan ecceru hogy siman megjavitod az emelovel es a kerekkulcsal.
Ilyenkor zero a hekkeles, egy ilyen cuccnal a szervizek keresese a megoldas, mig pancsolsz.
Ha hetfon melo akkor a csaladtag, haver hivasa es a szerviz.
Mobdhuk sumegrol nem egy alommelo a vontatokotel.
Hyundai Tucson 1.6 turbó...15 ezerrel kuka havernak. Már másodjára szopatta le15 ezerig. Mikor visszavitte akkor derült ki,hogy az összes egy szar.
Ki a fasznak kell az az algás pocsolya?!
Ilyenkor zero a hekkeles, egy ilyen cuccnal a szervizek keresese a megoldas, mig pancsolsz.
Ha hetfon melo akkor a csaladtag, haver hivasa es a szerviz.
Mobdhuk sumegrol nem egy alommelo a vontatokotel.