Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen átlagos napidíj, ha bruttó....a létét meg annyi amennyi, ha rendben visszaviszed visszakapod. Az még a kérdés mennyi km-t mesz vele, mert általában van napi limit, afelett plusz km díjas
Ha gondolod sikits, elhozom ami kell. Mondjuk Münchenbol ra kell keszulni.

Amugy ez az ar nem veszes kisbuszbol. A 100e a kaukcio. Az mindenkinel van es ahogy nezem kb mindenhol egy 20 as naponta.
Van kontaktom ducatora is de csak ismerosnek ad ki. Pl nekem.
Dec közepe lenne....
Szóval még van idő
Addig a virgácsot is megkapom
Gondoltam, most kell vinni valamit?
Van vonohorog is. Mondjuk kocsit nrm adok csak soforrel.
4 kocsiból egyiken sincs vonóhorog
Utanfuto megoldas?
Morning, reggelt, igen most nem süt, esik stb stb
Ki tudna ajánlani olyan kölcsönzőt, ahol bérelhető B kategóriával olyan kis furgon, teherautó, amiben elférne egy motor? (BP. Előnyben) amit találtam az 100e foglaló, +18e 24óra

Ezt nem kicsit sokallom...
Ötlet, tipp?
Én is visszavenném, ha tudnám.
Az bassz, avensis.
Mindenki szerint elpusztithatatlanok.
Ezert is szarik mindenki az alapveto karbantartasra is.
Amugy ocsem 19 eves asztmajan a szelepfedel se volt leveve.
Jo a hutobol 3 fogyott, meg most a segedalvaz szilentjei.
Havernak a benzines avensis ette meg az életet vett egy superb-t 2.0 tdi-t azóta no para.... 350e km van benne....
Egy uzletkotonek volt valami nagyobb toyo, az auristol nagyobb, az infarktust kapott a lampa kofelverodes utan mert darabja 3 kilo volt.
van egy halom toyota a családba a versótol a corollán át a az aurisig. Én a hájeszt használom útálom ha kicsi egy csomagtartó Tehát ne az én alul felszerelt autóimból indulj ki a többivel sincs gond
hát mondta, hogy jó helyre akarja befektetni
Csak azt nem értem nálam miért nem szaladgál 1000 milliárd?
Sztem az van, csak vmi szopja... amíg nem jelzett egr hibát addig nem volt gond.... az Obd hiba olvasó is csak az egr-t dobta dobja be
De azokban a toyotakban a valtokar is extrafelszereles volt, miafadz romlana el?
A marhafaggyu nemigen tud a fakerek tengelyenel.
ha meg nincs töltésed vegyél 8-10 db akksit és ne kapcsold fel a világítást Így a tréler kifizetése helyett lesznek fasza akksijaid, zotya félárban átveszi
Az egyetlen japan amivel nem volt gondom soha az a szivo 2.4d hiace... a többi szóra sem érdemes
nekem sem Egyszer volt egy passzátom legény koromban, attól kezdtem el őszűlni Azóta csak toyoták vannak a családba( volt switty is eben-guba) eget verő problémák nem voltak még
Aaaa sztem Kosanal jelentkezett egy no hogy sok milliárdot örökölt, Kósa meg bejelentette hogy moto gp pálya lesz belőle
Koronazni b. Meg.
15 ezer km-nél szerintem nagyon durva akár milyen márkáról beszélünk
Meg a dunát is debrecenen át kell vezetni ( van helye a kiszárított fancsikába) Hisz amikor befagy a duna jege olyankor szoktak koronázni rajta
Meg 8 évre megint van miből lopni. eddig az autópálya építésből, most majd a duna meder kiásásból
Nekem több nemet autóm is volt, nekem azokkal nem volt soha semmi.... mondjuk 13 éves koráig nem is volt meg egy sem
Mindegy.... ha van töltés akkor hazavisz.... holnap kiderül
Bele... nem is ez a baj.... hanem hogy kurva messze vagyok otthonról...