Teljesen átlagos napidíj, ha bruttó....a létét meg annyi amennyi, ha rendben visszaviszed visszakapod. Az még a kérdés mennyi km-t mesz vele, mert általában van napi limit, afelett plusz km díjas
Ha gondolod sikits, elhozom ami kell. Mondjuk Münchenbol ra kell keszulni.
Amugy ez az ar nem veszes kisbuszbol. A 100e a kaukcio. Az mindenkinel van es ahogy nezem kb mindenhol egy 20 as naponta.
Van kontaktom ducatora is de csak ismerosnek ad ki. Pl nekem.
Morning, reggelt, igen most nem süt, esik stb stb
Ki tudna ajánlani olyan kölcsönzőt, ahol bérelhető B kategóriával olyan kis furgon, teherautó, amiben elférne egy motor? (BP. Előnyben) amit találtam az 100e foglaló, +18e 24óra
Az bassz, avensis.
Mindenki szerint elpusztithatatlanok.
Ezert is szarik mindenki az alapveto karbantartasra is.
Amugy ocsem 19 eves asztmajan a szelepfedel se volt leveve.
Jo a hutobol 3 fogyott, meg most a segedalvaz szilentjei.
van egy halom toyota a családba a versótol a corollán át a az aurisig. Én a hájeszt használom útálom ha kicsi egy csomagtartó Tehát ne az én alul felszerelt autóimból indulj ki a többivel sincs gond
ha meg nincs töltésed vegyél 8-10 db akksit és ne kapcsold fel a világítást Így a tréler kifizetése helyett lesznek fasza akksijaid, zotya félárban átveszi
nekem sem Egyszer volt egy passzátom legény koromban, attól kezdtem el őszűlni Azóta csak toyoták vannak a családba( volt switty is eben-guba) eget verő problémák nem voltak még
Meg a dunát is debrecenen át kell vezetni ( van helye a kiszárított fancsikába) Hisz amikor befagy a duna jege olyankor szoktak koronázni rajta
Meg 8 évre megint van miből lopni. eddig az autópálya építésből, most majd a duna meder kiásásból
Amugy ez az ar nem veszes kisbuszbol. A 100e a kaukcio. Az mindenkinel van es ahogy nezem kb mindenhol egy 20 as naponta.
Van kontaktom ducatora is de csak ismerosnek ad ki. Pl nekem.
Szóval még van idő
Addig a virgácsot is megkapom
Van vonohorog is. Mondjuk kocsit nrm adok csak soforrel.
Ki tudna ajánlani olyan kölcsönzőt, ahol bérelhető B kategóriával olyan kis furgon, teherautó, amiben elférne egy motor? (BP. Előnyben) amit találtam az 100e foglaló, +18e 24óra
Ezt nem kicsit sokallom...
Ötlet, tipp?
Mindenki szerint elpusztithatatlanok.
Ezert is szarik mindenki az alapveto karbantartasra is.
Amugy ocsem 19 eves asztmajan a szelepfedel se volt leveve.
Jo a hutobol 3 fogyott, meg most a segedalvaz szilentjei.
Csak azt nem értem nálam miért nem szaladgál 1000 milliárd?
A marhafaggyu nemigen tud a fakerek tengelyenel.
Meg 8 évre megint van miből lopni. eddig az autópálya építésből, most majd a duna meder kiásásból