Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan.
Mi még azt mondtuk "hé tata" a mostani neveletlen liberális taknyok meg ezt.
A mostaniak is csinálhatnának egy kis forradalmat (volna helye... ) - de ezek a telefon nyomkodásán (bocsánat: tapicskolásán) kívül mindenhez hülyék....
Hi!
Én ajánlásra vettem xiamiau telefont.Redmi 4-et nagyon sokan ajánlották (privát és céges is)De már nem lehetett kapni.Sok utánjárás/olvasás után a Redmi 5 plust vettem meg.Már mindhármunknak ez van a családban,közmegelégedéssel használjuk.
Az érdekes az volt,hogy a fiamnak mikor vettem,már alig lehetett kapni,mégis drágább volt,mint az utódjai.
Egy kisfőnökünk erősen mentegette az ügynököket mondván akkor mindenki ezt csinálta, másképp nem lehetett boldogulni stb. én meg mondtam,hogy nem volt kötelező gazembernek lenni legfeljebb nem volt telek, autó, egyetem, főnökként élni meg ilyenek, de aki nem állt tevőlegesen ellen az biza felelőssé tehető kár mentegetni mondom úgy, hogy magam is ebbe a csoportba tartozom ezért artam, hogy pl. a nyugdíjnak is megvágnám jelentősen az arra az időszakra eső részét.
De, ez az egyén mentegetése, aki nem lép fel valami ellen az kollaborál tehát mi sajnos benne voltunk nyakig van ki annál is jobban.
Ilyen 60+ éves embereket nem is engednék egy parlamentbe se
Kevés kivétellel annyira másképp gondolkodnak mint kellene egy “ országot jobbá tevő“ embernek
Én úgy gondolom ez sosem az egyénen múlott. A politikusokon és vagy azokon sem hanem a bennünket irányító megszálló erőkön
A mostani öregség az 56-ban akkori fiatalság próbált ez ellen tenni Mivel nem kapott segítséget elbukott Szerintem nem lehet ezt az öregekre ráhúzni így ebben a formában ez nem igaz, ők is csak sodródtak az árral
Én ratkó korszakról, Ratkó gyerekekről hallottam, az is valami ilyesféle asszem
Az is benne van “hogy nem elég, hogy elcsesztétek, de még okoskodtok is nekünk.... egyes leulhettek...”
nemcsak a terven múlik
Nem tervezed? Mondjuk nekem sem volt tervben, de így sikerült.
Azt még meg is kell élni.....
Na ez korrekt és az, hogy már nem csak arra az usákos korosztályra vonatkozik hanem minden 50 fölöttire........nemsokára ti is boomerek lesztek.
Nagyjából, de a lényeg, hogy mi csesztük el a fiatalok jövőjét és ez tényleg így van. Az új-zélandi parlamentben egy fiatal képviselőnő szólt így oda egy kioktató vén hülyének, hogy Ok boomer és ebből mém lett, amúgy ez valós gond mert tényleg nagyon leszűkült a fiatalok lehetősége az öregek miatt.
Nagyjából ennyi :”te vén hülye, miért csesztetek ennyire szét mindent a világban, hogy mi életünket is elbasztáto, rohadt vesztesek vagytok”
2. Vh utan volt egy kb 20 éves időszak (60-ás évek közepéig) amikor nagyon megugrott a születések száma, akkor volt a baby-boom, akik ebben az időszakban születtek azokat hívták boomereknek, ma azt jelenti a szlengben vén öreg ratyi vagy
Mi ez a ""boomer""?? Ez valami legújabb szr, amit megint valami hülye talált ki??!?
Lehet hogy boomer vagyok, de a sok szóismétléstől nem igazán sikerült elolvasnom

Összefoglalnád boomer nyelven?
"Az a baj, boomer, hogy öreg, vagy, és hiába vagy annyira büszke az empátiádra, az a keserű igazság, hogy soha nem fogsz megérteni se engem, se senki mást közölünk, akik még nem töltöttük be a húszat. És ne gyere azzal, hogy azért mégiscsak tennél egy kísérletet, merthogy te is voltál fiatal.

Hoppá, ezt egyszerre mondtuk ki. Te is voltál fiatal.

OKÉ BOOMER.

Hogy mit mondtam? Igen, jól hallottad, azt mondtam: boomer. Azt, hogy oké, boomer. Neked mondtam, igen. Mondom még egyszer, boomer, oké boomer? Tessék:

Oké boomer.

Hogy nem tudod, mi az, nem érted, hogy mit jelent?

Oké boomer.

Röhöghetsz kínodban, de akkor is csak az vagy, egy boomer.

Mondd csak, hogy nem, háborodj csak fel, kezdd csak magyarázni, hogy te nem is lehetsz boomer, eleve a boomer korszak az Amerikában volt, de annyira boomer vagy, hogy fel se fogod, hogy ettől még dupla akkora boomer leszel. Nem, nem vagy boomer. Oké boomer, nem vagy boomer, de az a helyzet, hogy az a legnagyobb boomer, aki azt mondja, nem boomer. Nem vagy boomer? Oké boomer.

Hagyjam abba, ez nem Amerika, oké boomer, nem az, mintha magamtól nem vettem volna észre, boomer. Nem Amerika, és kit érdekel, hogy nem Amerika? Ugyanaz a fos van itt is, mint ott, mint mindenhol, boomer, neked már mindegy, boomer, te lassan elmúltál ötven, öreg vagy, ahogy mondani szoktátok ti boomerek, nektek már a bé oldal forog, tudod boomer, az mit jelent, azt jelenti, valószínűleg többet éltél, mint amennyit fogsz, boomer. Meg fogsz halni, boomer, ha mondjuk húsz év múlva halsz meg, akkor te már bőven hetven leszel, de én még negyven se leszek, igen boomer, kemény a matek, még annyi idős se leszek, mint amennyi te most, neked mindegy boomer, hogy mi lesz már akkor, köpsz rá, ahogy most is köpsz rá, mindig is köptél rá, te és az egész generációd, ti boomerek, ti mind köptetek rá, mit érdekelt titeket? Ami kevés még hátravan, az már eltelik valahogy, elmúlik, lepörög.

Hogy mért beszélek így veled? Mondd, hogy beszéljek? Több tisztelettel?

OKÉ BOOMER.

Tudom, boomer, ha te beszéltél volna így az apáddal, akkor... Tudom, hallottam már egymilliószor, mondd csak el újra nyugodtan, boomer.

Tudod mit, boomer, lehet, hogy neked is így kellett volna beszélned az apáddal, boomer, lehet, akkor nem lennénk ekkora szarban, lehet, akkor nem kéne azon aggódni, hogy megfövünk, megsülünk, hogy vége lesz, vagy ki tudja, mi lesz.

Te boomer, te tudtad, hogy mi vár rád, te úgy nőttél fel, hogy fejlődés, meg világbéke, elvinni a demokráciát a világ minden sarkába, meg miket szoktál még mondani, ja igen, a kedvencem a hosszú eredményes élet, mindenből csak több lesz, minden csak jobb lesz, szebb, nagyobb, igazibb.

Hát tessék boomer, nézz körül a világban, boomer, az lett, amire számítottál, boomer? Boldog vagy és elégedett vagy? Megvalósultak az álmaid?

Jaj már, boomer, ne mondd, hogy lehetne rosszabb is. De, mondod? Oké boomer, mondjad. Tessék, mondjad.

Igen, hallottam, lehetne rosszabb is.

OKÉ BOOMER.

Lehetne rosszabb is, tudod mi ez a mondat, boomer? Ez a legnagyobb öncsaló hazugság, amit csak mondhatsz, boomer, azt próbálod behazudni magadnak, hogy nem cseszted el annyira, mert jobban is elcseszhetted volna, hát köszi, ez aztán annyira megvigasztal, hogy mindjárt elbőgöm magam, szánalmas vagy, boomer, szánalmas.

Hogy csak a fiatalság ostoba kegyetlensége beszél belőlem, hogy szorongok a jövőm miatt, és azért sértegetlek?

Oké boomer.

Azt hiszed, beszélhetsz helyettem, úgy beszélhetsz, ahogy én beszélnék, ha igazából szóba állnék veled, és nem csak annyit mondanék mindenre, amit mondasz, hogy oké boomer?

Oké boomer.

Beszélj boomer, mondd a magadét, mondd, amit szerinted én mondanék, próbáld valahogy megérteni, hogy öreg vagy, és azt, hogy igazából sose fogsz megérteni, minél jobban próbálod, annál kevésbé, mert innen nézve, ahonnan én állok, most épp öregnek és tehetetlennek és szánalmasnak látszol, próbálj csak beszélni helyettem, állj szembe a tükörrel, mondd, hogy oké boomer, mondd ki, ahányszor csak akarod, sértegesd magad, hogy hátha akkor kevésbé fáj, de az a szomorú helyzet, hogy amikor te mondod, akkor hiába ugyanaz, és hiába hangzik ugyanúgy, mégse ugyanazt jelenti. Vagyis ugyanazt jelenti, boomer, de máshogy.

Az a baj, boomer, hogy magadban beszélsz.

Attól vagy csak igazán boomer, hogy azt mondod, oké boomer.

Érted, boomer?

OKÉ BOOMER."

Meg kéne sértődnöm? Lehet, de sajnos igaz........
Az nem spórolás hanem optimalizálás
Azért vicces hogy egy magát szerelőnek tartó ember nem érti meg ez miért van
Mert hogy a csóró sír hogy a minimum 3. Tulajként megvett szardarabja mindig szétesik ez érthető
Elkezdett filozofalni a modern sporolason,es hogy max 4 ev osz szetesik,a 10-15 videoval ezelott meg örömodat zengett a szintszabalyzos dizelmercirol.Amin mar mindent kicserelt.
Nem ez lenne az első eset.
Amikor szerencsétlen Suzukit folyamatosan csúszó, nyikorgó ékszíjjal kínozzák.
Aztán amikor nem indul be mert lemerült az akku, a töltés hiánya miatt, szétcseszte az összes ékszíjtárcsát, nagy szemekkel pislog hogy de hát tegnap még semmi baja nem volt, és megvan sértődve amikor az orra alá dörgölöm hogy már 2 hónapja is felhívtam a figyelmét, az ékszíjcsere esedékességére, de szerinte jó az úgy.
És?
Huhh, egy-ket hete nem neztem tasit, Volt nala egy MT.
Megall, szörnyű nyekerges tolatolampa hatramegy megall nyekeges elore.
Lehet kormanymu de ezt botfulu nem veszi eszre es ugyhaggya?