Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak 22 ig kell fellabon allnod es jon a szivárvány szín.
Az lessz a legnagyobb attrakcio hogy a Jakab DK szinekben indul.
Vissza sírták, meg is kapták.... a jelenlegi rendszernél nagyobb kommunista rezsim nincs is.... ez kellett a népnek, hat teljesítették. Most mindenki elégedett lehet. Értem is miért narancssárga az ország. Ez az új vörös
Nem... a volt 9. Kerületieket kérik meg... ott nincs “márkajelzés”
én régen bélyegeket gyűjtöttem, szerencsére sikerült eladni mind
Alapból dehogyis.
A régi munkahelyemen is volt fotóklub, meg van egy könyv, népművészeti tárgyú, azt végig én fotóztam, egy-két képemet azóta is használnak meg a helyi megyei múzeum is, aztán amikor a megyei múzeum fenntartója az állam helyett a megyeszékhely vette át (amúgy az ország harmadik legnagyobb gyűjteményével rendelkezik) akkor a polgármester köszöntőjét a kiadványban, amit direkt erre a célra adtak ki, én írtam, mert ugye nem a polgi ír ilyeneket, ő csak aláírja a nyomdába történő leadás előtt.
Csak ezt két-három emberen kívül senki nem tudja.
Én 64-es, és a helyi fotóklub tagja. Baj?
Én beszarok
Tények-be mondták, hogy magyar cég fogja csinálni Kínában a parkolási rendszert
Naaaa mibe hogy Zugló bt. a cég neve
Tuti világ hírű lesz
Én 68-as vagyok, de én tényleg nem voltam az életemben semmilyen szerveződés tagja. Még egyesületi tag sem vagyok-voltam. ja, a kisdobos-úttörő az annak számít? De amikor lehetett elblicceltem a közös dolgokat.
De valóban, minden idősebb visszasírja a régi időket, "mert akkor jobb volt", azonban mindenki tagad amit te is kérdezel.
Buzik ezek mind.
Baby yoda for prezident.

http://youtu.be/xp_W1het_So
Most is ugyanez van indítunk egy “híd a munka világába 2” programot.... hátha ez bejön
Persze itt egy komcsi sincs.... ez a sok 50-60-70 éves politikus 90 után született ide senki nem volt se pártkatona, se KISZ titkár....
Ja, vagyis tini hiszti
Egyszerűbb mást okolni, mint elfogadni a tapasztalatot.
De nem is jó. A többi rendben.
Gondolkodó, tenni akaró (és tudó) fiatal a legritkább esetben megy politikusnak.
A momentum-féle buzik meg általában csak arról szólnak, hogy a tehetősek és a vagyonukért ÁLTALÁBAN megdolgozóknak hogyan lenne kötelességük őszerintük lemondani a vagyonuk egy részéről a buzik, cigányok, lmbtgwcvtz és más semmirekellőek részére.
És persze ezt ők koordinálják, na persze nem ingyen.
Miért mondom ezt? Én még soha nem hallottam, hogy engedjétek a cigányokat a földekre dolgozni, vagy a bányákba ásni, hogy a munkájukért kapott bérből megéljenek.
Hát ezért.
Volt 56-os és komcsi is a családban, az 56-os a börtön után (előtte filmszakmában csinált valamit) kulimelót kapott csak és 70 körül öngyi lett,a komcsi meg náci lett amint az lett kifizetődő és jólétben halt meg öregen, melyiknek volt igaza?
telek meg a ház meg is volt jóval a művezetői kinevezés előtt, autó lett jóval később 88ban egy csodálatos wartburg kombi
mivel nem volt hithű komcsi igazándiból csak megtűrték maguk között
nem is lett balatoni üdülés minden évben meg sok egyéb exta
Erről beszélek és lett is telek, autó meg ilyenek. Ez a mentegetés, nem volt kötelező csak az előnyök számítottak és ezt akarjuk "életszerűnek" beállítani?
Igen, ezért mondják erre az ok boomert.....
Valahogy picit fura gondolkodasra vall hogy direkt egy román jelolt mellett kampanyoltak egy erdelyi helyet, az ok, a román jelolt jobban fogja kepviselni a magyarokat. A felvideken detto. Ezzel nem kozeledtek a hataron tuli szavazatokhoz az tuti.
Ha ez gondolkodas akkor nem biztos hogy odaernek a tutiba 22 ben.
A gond hogy te vöroset latsz ha a haveroknak juttat penzt, de meg a momo be se jutott mar jol mukodo havei penzelosztast mukodtet a kampanyban.
A soproni meg be is vallotta hogy halvany lovese sincs az onkori mukodeserol. Es kit bíz meg terezvarosban vagyonkezelonek?
https://mandiner.hu/cikk/20191...

De valszeg ez neked jol is esik hisz a mondas szerint azt hivjak korrupcionak amibol en kimaradok.Szoval nem gond, ha a neked kedves oldal juttat elonyhoz az jo.
A Gyurcsány az egy vén fasz, párszor már lejáratta magát, én kimondottan GONDOLKODÓ, és tenni is képes FIATALOKRA gondoltam, akiket még nem sározott be a politika - egyik oldalról sem. (A Momentum kezdetnek nem rossz.... )
érdekességképp:
fater valami oktató akart lenni aztán estin leérettségizett(70es években azért ez jelentett valamit)
aztán az oktatás nem jött össze hanem ahol melózott kinevezték művezetőnek, persze csak ha belép a pártba mert ez kellett hozzá
ha nem akkor mehetett volna vissza a gép mellé esztergálni és kb egy életre elintézte volna a jövőjét(komcsi gecik nem felejtettek ám)
aztán belépett a pártba, persze lett volna lehetőség nemet mondani, csak teljesen életszerűtlen tett lett volna
Na jó, de mire miért és főként kikkel. Mert ha karácsony meg gyurcsány, dobrev félékre gondoltok, akkor én.a másik oldalon leszek.
itt látszik hogy te is vén pöcs vagy
pl a gyerekemet is kb hülyének tartod aztán hetente keres kb annyit mint te egy hónapban, aztán csak a telefont meg a gépet nyomkodja
nem mondom hogy a tevékenysége előreviszi a világot, azt sem hogy ez követendő példa, csak ilyen is van és nem is kevés
értem. Nem nézem Tasit, annyira nem birom türelemmel a megöregedett hülyéket. A bölcseket igen, de abból meg kevés van fenn a neten.
Én ugyan nem.
Ja, akkor csak a szokásos, minden korra jellemző tini hiszti