Na az tényleg jó munkahely de majd megkapod itt hogy spicli leszel én találtam kapcsolatot de elengedtem mert pont előttünk szokott állni egy ilyen és éjszaka megugatja a kutya, megutáltam őket.
Fogalmam sincs hogy lehet oda bekerülni
Senki nem tud semmit. Meg egy rendőr ismerőst is kérdeztem az se tudja mi a helyzet
Annyit mondott hogy jó sok éve még pár közlekedési is ment útdíjba de nem is emlékszik mióta nem kell
Telepőr lenne de csak éjszaka és nagyon kicsi pénzért. Sajnos nem a helyben ülős-alvós kivitel hanem a mászkálós
szép lassan gyűrűzik be az embert helyettesítő technológia. Lassan sehová sem kellünk
Szerintem az utasszállító repülőgépekre is azért kell pilóta, hogy ne ijedgyenek meg az utasok
Az útdíj lenne fasza az pont ilyen magamfajta semmirekellők munkaköre
Vagy ki feküdni a mozdony elé, az azért kiveszi az emberből minden rossz tulajdonságát
Amiota a rendszam felismerő programok olcsók portás se kell seholvá sem
Meglepő, de a megoldások egy része teljesen korrekt.
Persze van olyan is amivel inkább propellert lehet csak csinálni
Persze mostanában már nem, de a minőségi eszterga ágyat is kézi hántolassal csinálták, meg csillagászati távcső tükröket is divat volt így házilag csiszolgatni
Nos egyébként szedjük össze a qvalitásaidat
Tehát:
túlsúlyos vagy, ebből kifolyólag szarok az izületeid és a hátad. tehát állni 1 max két óránál nem tudsz többet Gyakorlatilag ülni sem(ezért a jó minőségű kanapé otthon)
Aztán nagyfokú tériszonyban szenvedsz(toronydarus kilőve)
szintévesztő vagy
nagyfokú munkaundorod, alacsony teljesítő képességgel párosul
Alapvetően nem szereted az embereket (tehát csapatban sem szívesen dolgoznál)
Ha mindent összevetünk egy kicsit azért szükűl a kör
Neked azon kellene gondolkozni, hogy számítógépen interneten keresztül otthonról is elvégezhető munkád legyen lehetőleg saját időbeosztással.
Nagyon nem vágom a számítástechnika világát, de nagyjából azt sejtem, hogy egyre több ilyen munkakör létezik, pont a technikai fejlődésnek köszönhetően
Én ebben az irányban próbálnék tájékozódni gyakorlatilag minden másra alkalmatlan vagy. Igazából nem sokkal többet érsz egy tolokocsiban lévőnél. Neked valahogy az eszeddel kellene valami ilyesféle munkát találni mint mondtam, hülyének nem vagy mondható
Bádogos bukó mert a hokedlin szédülök
A fegyőr klón is mert egyrészt 45 elmúltam másrészt meg még mindig színtévesztő vagyok. Ez a yardnál is kizáró ok volt
Kortól, végzettségtől (besorolás) és munkaévek számától függ. Elvileg 168 óra, egy-két havi a munkaidőkeret.
Juttatások...
Nem tudom, a fegyőröket hova sorolják be, most sokféle állami, egyedi besorolás létezik. Katasztrófavédelem, katonaság, rendőrség, igazságszolgáltatási alkalmazott, stb.
Nincs lehúzás, nincs mellébeszélés, aki amennyit dolgozik, azt megkapja.
látom komolyan elgondolkoztál
Nos azért itt vannak felvételi feltételek Nem ám,hogy csak az utcáról bekopogunk, hogy smasszernek jelentkeznék, másnap már beöltözve teljesítesz szolgálatot
Elsősorban azt nézik, hogy a gumibotot végig tudod-e úgy húzni a zárkák cellarácsán, hogy mindenki azonnal fel tudjon ébredni fél 6-kor
Senki nem tud semmit. Meg egy rendőr ismerőst is kérdeztem az se tudja mi a helyzet
Annyit mondott hogy jó sok éve még pár közlekedési is ment útdíjba de nem is emlékszik mióta nem kell
Telepőr lenne de csak éjszaka és nagyon kicsi pénzért. Sajnos nem a helyben ülős-alvós kivitel hanem a mászkálós
Nem a hengerfejet síkolták hanem a betont
Biztos billegett a háromlábú szék
Szerintem az utasszállító repülőgépekre is azért kell pilóta, hogy ne ijedgyenek meg az utasok
Vagy ki feküdni a mozdony elé, az azért kiveszi az emberből minden rossz tulajdonságát
Amiota a rendszam felismerő programok olcsók portás se kell seholvá sem
Persze van olyan is amivel inkább propellert lehet csak csinálni
Persze mostanában már nem, de a minőségi eszterga ágyat is kézi hántolassal csinálták, meg csillagászati távcső tükröket is divat volt így házilag csiszolgatni
Tehát:
túlsúlyos vagy, ebből kifolyólag szarok az izületeid és a hátad. tehát állni 1 max két óránál nem tudsz többet
Aztán nagyfokú tériszonyban szenvedsz(toronydarus kilőve)
szintévesztő vagy
nagyfokú munkaundorod, alacsony teljesítő képességgel párosul
Alapvetően nem szereted az embereket (tehát csapatban sem szívesen dolgoznál)
Ha mindent összevetünk egy kicsit azért szükűl a kör
Neked azon kellene gondolkozni, hogy számítógépen interneten keresztül otthonról is elvégezhető munkád legyen lehetőleg saját időbeosztással.
Nagyon nem vágom a számítástechnika világát, de nagyjából azt sejtem, hogy egyre több ilyen munkakör létezik, pont a technikai fejlődésnek köszönhetően
Én ebben az irányban próbálnék tájékozódni gyakorlatilag minden másra alkalmatlan vagy. Igazából nem sokkal többet érsz egy tolokocsiban lévőnél. Neked valahogy az eszeddel kellene valami ilyesféle munkát találni mint mondtam, hülyének nem vagy mondható
A fegyőr klón is mert egyrészt 45 elmúltam másrészt meg még mindig színtévesztő vagyok. Ez a yardnál is kizáró ok volt
http://www.police.hu/hu/a-rend...
http://www.police.hu/hu/a-rend...
El kell menni irodai munkára, az 7:30-tól 16:00-ig, pénteken korábban.
Juttatások...
Nem tudom, a fegyőröket hova sorolják be, most sokféle állami, egyedi besorolás létezik. Katasztrófavédelem, katonaság, rendőrség, igazságszolgáltatási alkalmazott, stb.
Nincs lehúzás, nincs mellébeszélés, aki amennyit dolgozik, azt megkapja.
Nos azért itt vannak felvételi feltételek
Elsősorban azt nézik, hogy a gumibotot végig tudod-e úgy húzni a zárkák cellarácsán, hogy mindenki azonnal fel tudjon ébredni fél 6-kor