Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...
Hitel ..hitel...hitel...semmiből nem tanultok
Egy új motor,autó alapból rossz befektetés....nem értékálló. Erre még be is hitelezed...okos
Most aránylag jó hitelekhez lehet jutni és elég jó feltételekkel, de azért mindent meg kell aprólékosan nézni aztán ha valami.nem jó nézni kell másik bankot, jó eséllyel lesz jobb.
Az nekem nagyon retro
Az első szériás még tetszik pl 2012 körüliek

Most nincs a Honda palettáján olyan típus amiért pénzt adnék
pár éves hitel nem az ördögtől való
persze nem a 10 meg még több éves futamidők
ha spórolsz 2 évig szinte ugyanannyit buksz el a meglévő pénzeddel mint a hitelnél a kamattal
nem kell más csak buziskodik egy kicsit a kedvenc kormányunk máris +20 forinttal lesz drágább az euró és minden drágább lesz amit külföldről hoznak be
az a lényeg fix kamat legyen és az apróbetűben se legyen leírva hogy a bank bármikor ezt módosíthatja egyoldalúan
Akkor talán a kari előtti akciókban lesz ennyiért is olyan amit szeretnél bár 3 körül akadnak már jók bár attól függ mit szeretnél?
Csak annyi hogy ugyan ilyen buzi feje van,mint neked
Csak neki legalább van motorja...
Nekem bejon az uj cb 1000.
Hitelt soha a büdös életbe többet!
Csak kp!
Elég volt anno a kocsit hitelre venni, életem legrosszabb döntése volt!
Amíg ér a takaró, durván 3misit szánok rá
Választék is azért akad, de megnéznénk még egy pár típust.
Pont ezt mondtam! Beszélgetünk...szóba jönnek különböző témák és kitárgyaltuk . Nyaralók,utazások,motorok...minden szar. Válaszolok egy témára hogy pl van szoboszlón egy nyaralóm nekem is,de nem használjuk. Erre te ha jól tudom pont TE válaszoltál hogy nektek is van,de nem használjátok ti sem. Kiadni nem akarjátok,mert sok energia stb. Te sem és én sem dicsekedésből írtuk,hanem ez volt a téma.
De itt jön a kettőnk közti különbség! Nekem eszem ágában nem volt ezt soha neked felemlegetni,mert nem érdekel. Te viszont egy szarházi,sunyi,gusztustalan féreg vagy,aki ezeket jegyzi és a másik pofájába vágja...vagy a háta mögött ugat róla. Egy irigy fasszopó vagy..de a rosszabbik fajtából. Miért nem takarodsz el a horgászok közé irigykedni te nyomorék? Itt motorosok vannak,nem ilyen szar csicskabuzik mint te!
Csónak,hajó,kerítés....mi a faszomat dicsekszel itt te nyomorult? Mást se látunk csak ezeket a szarokat...
Motort vegyél te szerencsétlenség!
Pedig vicces módon ha hitel lenne akkor egy új olcsóbb mint egy fiatal, de használt, az új hitelek elég jók, ha kp. a dolog akkor persze egy fiatal nem tört gép jó lehet.
hárli?
Még csak nézelödős fázisban vagyok, lehet nem új lesz. Naa meg előbb elkéne döntenem hogy mit is akarok
Jól össze ment
Kemény volt a víz
Ezzrl az erovel ki is kapcsolhatod annyira nrm hasznalod.
Én meg 4 nap után töltőre raktam a telefonomat, mert már könyörgött a villanyért....
lemostam a motort.
Akkor nem nehezebb kedvezményeket kialkudni? Talán karácsony előtt vagy közvetlen utána jobban lehet......vagy nem..... ....persze ha új gépet akarsz.
majd az lesz
Szerintem felesleges siratni.
Vegyel egy regi gennytanyát.
Persze csigalom nyugavér.
Majd igen, valami jönni fog, de nem akarom elkapkodni... Márciusig ráérek
Szevasz! Akkor jöhet az új!
Elment a darázs
szerintem kósa már rég pesten rontja a levegőt asszem oda is bútorozott néhány éve debrecenhez van még egyáltalán valami köze?