Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van aki több nyugdíjjárulékot fizet 20 év alatt, mint 3 másik ember 43 év alatt.... eddig is az évek számától volt egy szorzó a nyugdíjak meghatározásakor.
mondjuk jövőre összevonják a járulékokat és egységes adó lesz. Így mar szabadon arra költhető lesz, amire az éppen regnáló hatalom akarja, nem kell az adott járulék célra költeni....
Jo lenne.
Meg sem kell szólalnom
Én ráérek, azt azonban szívből kívánom, hogy momentumos és lmp-s buzsigányok rendezzék el mindenki sorsát, kivéve az enyémet. ha jól akkor jól, de ha ami látszik belőlük lés úgy, akkor úgy.
Nem mondhatod, hogy rosszat kívánok, én csak azt, aki amit akar.
Éppen ezért én pl. nem köteleznék senkit munkára, de az általánosan elfogadott majdnem leghosszabb 43 év munkaviszonyhoz képest adnám a nyugdíjat is. 20 évet dolgoztál? Semmi baj, ha akarsz mehetsz,. de a nyugdíjadat megfelezem, nincs ingyen belépő csak félárú, nincs támogatott gyógyszer csak félárú, meg a többi.
Tehát én olyan szélsőségesen liberális vagyok, hogy azt a hülyék kőkonzervatívnak nevezik.
Türelem!
"Tetszettek volna forradalmat csinálni."
Értelek, de én úgy gondolom, amíg bizonyos jóléti intézményekkel nem élnek vissza, akkor azzal nem lehetne baj. De ez mindenre igaz, bizonyos szigor és kizáró feltétel sem lehet rossz, ha azzal sem élnek vissza.
Mondod te.
Részben egyet kell értenem veled, mondjuk a 120-as IQ kicsit magas, de ha nem megyünk ölre a számosságban, akkor igen, retardáltak ne szavazhassanak.
Az a szörnyű, hogy te vagy a bizonyíték, hogy hülyébbek is vannak itt
Ja, tehat az aki a neked nem szimpatikus partot valassza default hulye.
Te tenyleg nem libsi vagy, hanem verkemeny kommcsi.
Hol a nagy es szent demokracia hite, meg a valasztasok mindenhatosaga?
Ez inkabb a regi partallam, csak kadarrra lehet leadni, aki nem az ellenseg.
Az átlag az, aki a kétharmadot összehozza rendszeresen...
Te vagy a pont atlagos magyar szavazo.
Ez igaz..........

.

Mar az utolso mondat.

Es baby yodaba senki se kothet bele.
Ja, ráadásul a Fityeszre. De hát az átlagos magyar szavazó polgár defaultból hülye...
Nincs itt semmi probléma.
Nekem az jött le hogy itt viszonylag kevés a hithű pártszimpatizáns, és nagy az egyetértés hogy kötelet érdemel mindegyik.
Bogyóbá meg balos, szóval neki tetszik, ha a jobb oldalt fikázod
Tényleg nem akarok tovább politizálni..... de rengeteg azonosság van a mai és a kommunista rezsim között, Ezért is hívom ezt neokommunizmusnak.
Az qrva élet hogy nem jobboldali pláne nem keresztény
Tudom hogy ez sokak meggyőződését bántja, és nem is célom hergelni senkit, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy én vagyok a hülye, mert ez kijött belőlem
a szavazás egy vicc
nem is engednék szavazni senkit sem akinek az elmúlt 4 éves ciklusban legalább 3.5 év adózott ideje nincs
plusz 120as iq legyen a minimum

a szavazók többségének fogalma nincs semmiről sem, de azért szavaz
A társadalmi berendezkedés megítélése attól függ, ki-honnét nézi.
A rendszer nyerteseinek tetszik, teljesen mindegy, minek nevezik a rendszert. Az azonban teljesen bizonyos, hogy a léhűtők azok MINDIG léhűtők lesznek.
Én a mai rendszert azért nem nevezném annak, amit általában a vörös színnel szokás párosítani, de kétségtelen, vannak közös halmazai a kettőnek. A legnagyobb baj, a rettenetes ballaszt, konkrétan az, hogy a nem aktív népesség ugyanakkora jogokkal rendelkeznek, mint az aktív népesség. Most a szavazókorúakról beszélek nyilván, nehogy valaki a csecsemőkkel példálózzon.
Nem hiszem, hogy érdeke.... és bűnözők....
Befejeztem a politikát... Baby yoda for prezident
Ezt hallottam Fletotol is
Most nagyon fasza mindenkinek, ilyen jó sosem volt. Akinek ez sem jön be, az kimehet nyugatra ahol még sokkal jobb.
Amugy szerinted erdeke a libsiknek hogy barmikor legyen nekik alternativaja?
Meg a szerinted bunozoknek?
Nem azt mondtam hogy neked idilli lesz, hanem hogy orulni fogsz, lesz egy csomo olcson elado lakas, es a villanydodzsemmel mehetsz csak dolgozni mig a dizelesek nem akadalyoznak a haladasban.
Azt hiszed, hogy engem ez érdekel.... finom leszek, a fideszesek komcsik... az, hogy vannak buzerans libsik meg ballib bűnözők, nem mentesítik ezt a Fidesz bűnöző komcsi rezsimet...
Ha az a kérdés, jelenleg van-e alternatívája, nincs... Ha az a kérdés lesz-e, remelem igen. Nagy szükségünk lenne egy keresztény jobboldali partra, ehelyett a jelenlegi komcsi maffia helyett... ha Kádárt feltámasztanák, ő ezekhez képest egy ma született bárány lenne...