Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kurva anyját nézze hülyének!
Majd a fogyasztóvédelemmel simliskedhet....
Mert egy pöcs vagy
Neked mennyivel jobb ja feljelented?

Simliskedni akartak nem jött be, simán bele alkudtam volna valami 30-50ezres szőnyeget aztán storno minden szankció
Még a panasz könyve is beírtam volna hogy én tévedtem
Feljelentettem őket...amit közöltem is velük. A parkolóba utánam jött egy srác és felajánlotta hogy ingyen kihozzák,meg amúgy is letagadják és nincs tanúm. Erre már az asszony válaszolt hogy ő köztisztviselő és jogász,szerinte elfogadják tanúnak ...na meg lefényképeztünk mindent.
Kurva anyjukat!
Most ahol voltam boltban megvenni ,ki volt rakva az ára. Meg akartam venni,de mikor fizettem volna ki az előleget elkezdtek susmogni valamit.
Aztán a srác közölte hogy az ár úgy értendő,hogy a derékpárnák nincsenek benne,illetve a fejtámlák (beépített) se. Úgyhogy fizessek még ezekért pluszba.
Mondtam neki, ha anyád elmegy a boltba és a tej ára 200 forint,a pénztárnál is annyi. A dobozért nem kell fizetni. Elkértem a panaszkönyvet...erre már nem kellett volna kifizetni,de már nem érdekelt. A fogyasztóvédelmnél is feljelen
Az f hez kb 12 az első üveg a gyári kb 20
Mondjuk nem tudom hogy lehet gyári..... de akkor is az
3 ezer a ragacs. Az aktivátor drága de azt kölcsön kell kapni úgy olcsóbb, meg ha fizetsz neki egy ezrest akkor is
Szóval csak nagy király az az f astra
Van pénz de csak villogni, javításra elfogyott
Gyártótól az...
Nem kő ilyen baszottdrága ótó.
Ebbe a szélvédő annyiba kerül mint az egész kocsid
A szín az alja barna 080, a teteje meg a legvilágosabb.
Az összeállítás meg a képen (az egyes jobbos karfás).
Kérdezz rá mennyi ...Debrecenbe.
Jó, majd meglátjuk.
Az asztmának meg talán 24e volt úgy hogy házhozjöttek a csere.
Ha van Cascoja, a legtöbb módozatban önrész nélkül állják az üveg cseréjét. (Többek között ezért is kötöttem a 11 éves Ceed-re - évi 31 ezer forintért.)
30 centi,most hasamra ütök 2500.-/cm az 75e.
Egy kőfelverődés meg most kb 5 rugó.
szerinted nekiáll bárki egy ezresért centinként kicsiszolni a repedést gyémántfúróval?
Ja és jobb alul, tehát nem is zavar a kilátásban
Nem vagyok benne biztos kagylót megcsinálták 10-ért kiszálással számlával, ezt ha megcsinálja 30ért és nem reped szarrá akkor is jobb. Elég új autó drága szélvédővel.
Semennyire,GTK,csere olcsóbb.
Repedt szélvédőt manapság mennyire tudnak javítani? Kapott egy kavicsot és elindult elég jól, kavicstól két irányba 15-15cm, jobb oldalon és ki is ért a szélére.
Rendelni ő is tud, az nem kunszt....
az simán javítható Szájon köll türülni okkal és főleg ok nélkül reggel délben és este 3 napon belül garantáltan csendes programon mosogat
a lényeg az, hogy vagy 50%-al többér add neki mint akárki másnak
na ja
Nekem nemvan,ez rendelés,ha jól nézem Comforte a gyártó.színt választasz oszt rendelem.
Meg hát azt milyen nehéz lenne már az autóból lehúzzott ablaknál kidobni.