Az a csávó felkészültebb volt, a nő nem ezek szerint.
Ilyen szabályok mellett, ahogy a csóka mesélte, én is ügyvéddel íratnám a házassági szerződést hogy elkerüljem a szopatást.
Legjobban az tetszik amikor az autó kupecek verik a mellüket hogy csak azért tekerik a kocsikat mert erre van igény.
Párat azért szívesen látnék a tekergetőkből lámpavason lógni én is, de cáfoljatok meg ha nem így van, tudtommal egyetlen egy ilyen csaló sem kapott még csak ejnyebejnyét sem.
ismerkedtem egy lánnyal aki Olaszországba ment férjhez, de végül alig tudott megszabadulni a férjétől, hazamenekült és bukta inkább az egész kivitt vagyont . Ő kicsit máshogy mesélte
Mondtam hogy nem etikus,előre tisztázni kell.
De emiatt felesleges a hercehurca,csak magadat szopatod.
Az energiavámpírok az ilyen ráérős szőrözős mindenbe belekötős formák.
A cég meg ha nagyon gebasz lehúzzák a rolót és új néven kb 1 hét mulva ugyanott vannak,ugyanazok.És a büntit sem kapják meg.
Ilyesmire gondoltam, az örök besúgó archetípusa bár nem politika, de attól még idetartozik :https://index.hu/kultur/zene/2... ........amíg jó bűnözőnek lenni addig az mikor épp viselni kéne a következményeket rögtön megbánja és besúg, mondjuk legalább nyilvánosan és ezért nagy eséllyel utoléri majd a bünti a "haveroktól"......
Ha vissza olvasol rájössz...nem bonyolult.
Semmi bajom ha valakinek más a véleménye ,de ne kezdjen már el személyeskedni.
De ha belegondolok nem is baj ,mert legalább látom ki milyen FÉRFI. Kiknek lehet megvenni a becsületüket...
Mivel 24 órás műszakban vagyunk, mi hivatalból alhatunk. Sőt! kötelező.
Akkor kell csak ébernek lenni amikor munka van, az meg nem megy ha virrasztasz.
Hajrá, harcoljon. Neki pont annyira éri meg mint nekem. Főleg ha biztosra megyek és ott a szerződés, tehát azt is bukja meg még az én ügyvédi költségemet is fizetheti.
Energiavámpír?
Nem az...egy nagyon okos nő ,aki nem hagyja átbaszni magát. Van tartása és kiáll az igazáért.
Mindenkinek így kellene. Akkor ez a sok sunyi geci eltűnne .
De amíg ilyen nyomorult bólogatós kutyák vannak mint itt tapasztaltam ,addig az ilyenek jól érzik magukat. Átbasznak akiket tudnak ,következmények nélkül.
Beszéltem 9 órakor az egyik boltossal telón és elmeséltem mi történt . Tud róla...már másokkal is eljátszotta ezt.
Erről beszéltem,de ez a sok nyomorult 5 ezer forinttal haza ment volna boldogan,aztán meg besugóznak ezek a primitív majmok.
Szégyenek...
Olasz csávó dolgozott nálunk. Mondja hogy beleszakad a munkába, mert ha bármi okból elválnak Olaszországban az exférj kötelessége ugyan azon az életszínvonalon tartani az asszonyt. Ott morgott, hogy ha idejében kilöki az erkélyről a feleségét akkor már szabadult volna a börtönből és élhetne boldogan
Abban azért nem vagyok biztos.
Ha kiírja hogy ennyi, akkor annyi.
Vagy mondja hogy elfogyott, ami kint van az utolsó és viheti annyiért vagy rendelni tudunk drágábban.
Bár ugye ezek is olyan trükkök amitől kapásból fordulok ki a boltból.
A vékony szövet, vékony szivacs trükköt már ismerem, az tényleg mindenhol megy.
Ezzel csak az a baj hogy a céges beszerző a kiírt ár alapján vett nekünk ágyat szóval kurvakemény az ágy is meg az élet is
Nem mivel elejétől láttam és a pipiére reagálva írtam a mindenkori besúgókról ellenben az általánosítás ilyen esetben nem túl jó, ha valakivel bajom van akkor leírom a nevét (kisbetűvel!!4!) és elégedetten hátradőlök hisz jól megmondtam neki és nem tartom bizonytalanságban a nagyérdeműt.
A legtöbbön látom már hogy nem komoly,minek akkor papírozni?
Amúgy már írtam az előleg nem kötelezi semmire.
De még ha leszámlázom az se garancia arra hogy nem egy atis felesége féle energiavámpír a delikvens és mászkálhatok napestig a fogyivédelemre.
Egyszerűbb benyelnem az egész szart.
Hál istennek ritka az ilyen így még nem akkora gáz.
Trapéz lemez azért elég általános dolog.
Legfeljebb nem tart raktáron mert sok helyet foglal.
De Zoli is írja hogy azért annyira nem kell sajnálni, meg tök felesleges telefonálni hogy még sem kell, mert úgy is olyat rendel amit el tud adni
Az a foglaló amit senki nem ad ahogy Zoli írta csak előleget ami viszont visszajár. Bár aki komolyan gondolja az ad foglalót is ellenben tényleg annyi harccal jár ha mégis meggondolja magát, hogy nem biztos, hogy megéri.
Nem ezen basztam fel magam Laci. Hanem a primitív beszólásokon amiket Ide írt pár fasz.
Ha ők tényleg ilyen emberek ,hogy pár ezerért a szájukba lehet szarni ,akkor az gáz...
Akkor meg mit rinyálsz itt mint a fürdős kurva?
Hülye kereskedők. Mindig sírnak, így szar úgy szar, nem éri meg, aztán kiderül hogy úgy is ő nyert a legtöbbet a dolgon, csak rinyálni kell, nehogy irigykedjenek rá
Ilyen szabályok mellett, ahogy a csóka mesélte, én is ügyvéddel íratnám a házassági szerződést hogy elkerüljem a szopatást.
Párat azért szívesen látnék a tekergetőkből lámpavason lógni én is, de cáfoljatok meg ha nem így van, tudtommal egyetlen egy ilyen csaló sem kapott még csak ejnyebejnyét sem.
De emiatt felesleges a hercehurca,csak magadat szopatod.
Az energiavámpírok az ilyen ráérős szőrözős mindenbe belekötős formák.
A cég meg ha nagyon gebasz lehúzzák a rolót és új néven kb 1 hét mulva ugyanott vannak,ugyanazok.És a büntit sem kapják meg.
Semmi bajom ha valakinek más a véleménye ,de ne kezdjen már el személyeskedni.
De ha belegondolok nem is baj ,mert legalább látom ki milyen FÉRFI. Kiknek lehet megvenni a becsületüket...
Mivel 24 órás műszakban vagyunk, mi hivatalból alhatunk. Sőt! kötelező.
Akkor kell csak ébernek lenni amikor munka van, az meg nem megy ha virrasztasz.
Nem az...egy nagyon okos nő ,aki nem hagyja átbaszni magát. Van tartása és kiáll az igazáért.
Mindenkinek így kellene. Akkor ez a sok sunyi geci eltűnne .
De amíg ilyen nyomorult bólogatós kutyák vannak mint itt tapasztaltam ,addig az ilyenek jól érzik magukat. Átbasznak akiket tudnak ,következmények nélkül.
Beszéltem 9 órakor az egyik boltossal telón és elmeséltem mi történt . Tud róla...már másokkal is eljátszotta ezt.
Erről beszéltem,de ez a sok nyomorult 5 ezer forinttal haza ment volna boldogan,aztán meg besugóznak ezek a primitív majmok.
Szégyenek...
Ha kiírja hogy ennyi, akkor annyi.
Vagy mondja hogy elfogyott, ami kint van az utolsó és viheti annyiért vagy rendelni tudunk drágábban.
Bár ugye ezek is olyan trükkök amitől kapásból fordulok ki a boltból.
A vékony szövet, vékony szivacs trükköt már ismerem, az tényleg mindenhol megy.
Ezzel csak az a baj hogy a céges beszerző a kiírt ár alapján vett nekünk ágyat szóval kurvakemény az ágy is meg az élet is
Amúgy már írtam az előleg nem kötelezi semmire.
De még ha leszámlázom az se garancia arra hogy nem egy atis felesége féle energiavámpír a delikvens és mászkálhatok napestig a fogyivédelemre.
Egyszerűbb benyelnem az egész szart.
Hál istennek ritka az ilyen így még nem akkora gáz.
Legfeljebb nem tart raktáron mert sok helyet foglal.
De Zoli is írja hogy azért annyira nem kell sajnálni, meg tök felesleges telefonálni hogy még sem kell, mert úgy is olyat rendel amit el tud adni
Ha ők tényleg ilyen emberek ,hogy pár ezerért a szájukba lehet szarni ,akkor az gáz...
Hülye kereskedők. Mindig sírnak, így szar úgy szar, nem éri meg, aztán kiderül hogy úgy is ő nyert a legtöbbet a dolgon, csak rinyálni kell, nehogy irigykedjenek rá
Igazad van, a kurva anyját, de engedd el mert infarktust kapsz.