Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te meg egy bosszúálló geci vagy bzmeg Én is ilyen voltam kb. 10 éves koromba nőttem ki
én pont leszarom, hogy ha másokat kihasználnak nem tudom az neked mitől jobb ha majd másokat utána nem? Bár én csak az átlag 95%-ba tartozom sem karitatív, sem szociálisan érzékeny nem vagyok
és igen boldog vagyok ha ilyentől le tudok gombolni 5-10- 20 ezer ft. gyakorlatilag úgy, hogy még örül is neki, hogy ennyivel megúszta ha tudná, hogy egyébként is megúszná Érdeklődve várom a határozatot. Na nem a közel jövőben lesz majd beírom az emlékeztetőmbe néha rákérdezek, hogy áll az ügy
Én akkor sem jelenteném fel ha engem átbaszott, sőt még azt se mondanám neki hogy az összes kurva anyád
Inkább várnék pár évet és adandó alkalom esetén leverném az egyik veséjét.
Na az jó érzéssel töltene el, de ha kiszabnak rá 10 milla büntetést az nem......
Ja és nem felejtek, és képes vagyok akár 15 évet is várni ha kell
Mondjuk eddig egy ember kúrt át 10 ezerrel, az is csak azért mert azt hittem havernak ismerőse aztán haver jött hogy itt a tuti üzlet csak neki nincs annyi pénze kellett egy 50 es a nagy üzlethez, neki meg csak 40 volt aztán beszálltam
Ha megtalálnám azért szívesen szájba verném egy fejszenyéllel, de erre esély nincs mert se akkor se most se tudom ki a fene volt....
Mint már említettem,majd én intézem. Te ne foglalkozz ezzel!
Te csak gombolj le 5 ezer forintot az ilyen faszszopókról ,aztán legyél boldog. Én meg feljelentem ,mert nem akarom hogy másokat kihasználjanak.
Mert ezek után fosni fog ....mert ha mégegyszer valaki ugyanígy feljelenti, nem lesz buli. Jahhh...és így nem 5 ezer bírságot fog kapni.
De nem vagyunk egyformãk. Sajnos az ilyen emberek miatt merik ezt megtenni ,mint te.
Ott van egy kövér törpe ásóval lapáttal maró folyadékkal nehéz a bejutás
értsd már meg azt mondanak amit akarnak. Te hiába mondod, hogy külön akarták veled kifizettetni, majd azt mondják, hogy alkudozni akartál és nem tudtak engedni az árból kb ennyi
De intézzétek csináljatok programokat magatoknak , úgy is unalmas ez a kib.szott karácsiony
Ne idegeld, mert felgyújtja a bútorboltot! Ha nem a debrecenit, akkor majd a gödöllőit....
Majd ha nem felejtenéd el linkeld már be az elmarasztaló határozatot. Neked is kell kapni belőle egy példányt A fejlécet nyugodtan satírozd ki ne ez legyen az indok
Aztán mivel panaszoltad be Őket azzal amit leírtál
-Fogyasztóvédelem: Tisztelt bútorbolt panaszbejelentés érkezett Önök ellen ez és ez áll benne legyenek szívesek nyilatkozni előttünk mint kivizsgáló hatóság előtt.
-Bútorbolt: Volt itt néhány hete egy házaspár az xy sarok üllőgarnitúrát szerették volna megvenni Mondták, hogy a párnára és a deréktámaszra igazából nem lenne szükségük úgy elvinnék, ha tudnánk engedni az árából cserébe. Mi elmondtuk, hogy a gyártótól így kapjuk a terméket és nem tudjuk külön árusítani őket ezért kedvezmény sem tudunk adni rá Erre a középkorú férfi felháborodott, illetlen szavakkal sértegetett engem és a kolléganőmet majd nagy felháborodásában beírt a vásárlók könyvébe és viharosan távozott
Pipi...a feltüntetett ár ,az az áru ára . Annyiért köteles odaadni a vevőnek!
Ha el is írta ,az nem az én hibám...
Ha az ár nem tartalmazza az extrákat,pl fejtámla vagy derékparna ,azt külön fel kell tüntetni!
De ne foglalkozz te ezzel ,majd mi intézzük hidd el
Egyébként az sem biztos, hogy simliskedni akart. Nem voltam ott nem ismerem a szituációt . Egyszerűen lehet, hogy külön ára volt azoknak a párnáknak aztán nem volt feltüntetve mert mondjuk esetleg elfelejtették odaírni, hogy az ár a párnákat és a deréktámaszokat nem tartalmazzák, de külön azok is megvásárolhatóak.
Azért ez is benne van a pakliban nem?
Aztán a susmus meg az is lehetett, hogy a kolleganő szólt, a kollegának, hogy baszod az árban ezek nincsenek benne Aztán nem nyíltan akarta a leendő vásárló előtt figyelmeztetni a kollegát csak halkban. Persze ez csak egy feltételezés de akár ez is lehetett.
Szállítás?
Jobbos egyest nem tudtam bejelölni nahh...
Bízd ide cicám...fog történni. Nem az első eset
ezalatt mit értesz, hogy mint ti nem gondolnám, hogy azért lennénk hülyébbek inivel mert simán lefingattunk volna róéuk egy kis olvasót. Ellenben elszaladsz panaszkodni a nagy semmire Onnan kezdődik, hogy a panaszkönyv beírásai a jegyzőre tartoznak. Aztán az önkorinak a pénzét meg azok a vállalkozások termelik ki, akivel éppen érdeksérelmed van A fogyasztóvédelem meg egy hangzatos nevű intézmény. Az ég világon semmi nem fog történni pláne büntetési tétele nem lesz az egésznek 10 millió % az 1000%-oddal ellentétben. Viszont legalább felbasztad magad, jól megfenyegetted, Őket hogy bú meg bá. Irkálgathasz, járogathasz fecsérelheted a drága szabadidőd. Majd kapsz kb. 1,5 év múlva egy végző határozatot, hogy az ügyben nem bizonyítható egyik fél állítása sem így az ügyet érdemi rendelkezések nélkül lezártnak tekintik.
Nos addig meg mi inivel már rég kilőttük a patront a megszerzett haszonból l ledér leányzókra
Az Atisnak xar napja volt, valahol le kellett engedni a fáradt gőzt:

https://index.hu/gazdasag/2019...
Nem vészes,3 fejtámla 3 derépárna 1 kat. 295000.-
De remélem nem két balos karú lesz.
Mit izélsz már? Jót tett a hangulatának, tehát megérte feljelenteni, nem?
Tgk-nál 50cm-t mondtak ha nem éri el sehol a szélét gondolom szgk-nál kevesebb.
Fejtámla kell...a párna nem fontos.
Te nem ismered az asszonyt
Azért merik ezt megtenni ,mert sok az ilyen mint ti. Az ilyen férgeket meg kell szopatni ,leckéztetni. És meg fogják őket büntetni hidd el...1000%!!!
Én kifizetem az árát bárminek ha kell...a hasznukkal együtt,mert megértem hogy kell a haszon...de ez már gusztustalan!
Ha hmgephez jutok kiszámolni,mind full fejtámla,derekparna?
nem állítom, hogy nem jogos a felháborodásod. De ininek abból igaza van, hogy neked semmitől sem lesz jobb ha panasszal élsz. Ki kellett volna alkudni, hogy nyerj rajta 10-20-30 ezer ft-ot, ők boldogok lettek volna, hogy megszabadulnak tőled te meg bentebb lettél volna némi apró pénzel. Ez az átlag embert még akkor is jóleső érzéssel tölti el, ha nincs rászorulva
Elmondom kb. mi lesz. Ez a fogyasztóvédelmi hatóság egy nagy kulmártás az egész. Kb. töketlen mint az európai únió. Feljelentést oda nem teszel azt csak a rendőrségen oda panasszal élhetsz. Majd megkersik őket emailben ők mondanak valamit, majd megkeresnek benneteket emailben ti is mondtok valamit azt a nóta vége az, hogy nem lesz semmi az egészből. Szakcionálni biztos nem fogják Őket. Ez a fogyasztóvédelem kb. arra jó, hogy lehet vele ilyeszetegetni a másik felet aki nem ismeri az eljárás rendjüket. egyébként semmire nem való. Tudod hány ilyen volt nálunk a sok idióta miatt Hát még ügymentetig nem jutott el egy sem
Az, hogy a párod meg jogász pont nem számít. ha a feleséged, vagy bizonyíthatóan élettársad akkor érdekazonosság merül fel. Külsős tanú kell. Persze lehet ilyet találni minden bokorban ha kell, bár ha be volt kamerázva a bolt még az is necces.
Mert keménykedsz állandóan
gödöllői bútorbolt Hát engem ugyanott lapáttal ásóval meg valami maró folyadékkal vártak Én nem érkeztem a panaszkönyvbe beírni
Az mikor szemtől szembe teszi
És ők lehúznak a bolti ãrral,nem még a felett próbálkoznak. Ez a különbség.
De ha te egy birka fasz vagy,akkor menj oda...megadom a címüket!
Mindenki hülyének néz
Az is aki a 60 forintos tejet eladja neked a 20 forintos dobozban 300ért
Mi ebben a meglepő?