Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát van egy ismerősöm robeszok behozásával foglalkozott egy időben. tényleg nagyon patent gépeket hozott be nem széjelb.szottakat. Persze ezekben a paripákban benne volt a 30-40 50 ezer km-er. Patika gépek voltak a reptéri kutya nem érdeklődött. Aztán gondolot egyet azt visszatekergette 12-17 ezer km-erre az órákat 2 nap alatt 10+ motort adott el
az a helyzet, hogy tényleg arra van igény. Soxor nem is az állapottal törődik a laikus vásárló hanem azzal, hogy mit mutat az órája Van egy beidegződés, hogy ennyi idősen ennyinek kell benne lenni és ettől nem tágít a delikvens. A lelke megnyugszik ha azt látja amit szeretne és szívesebben is vásárol. Erre nem azt mondom, hogy helyes dolog a nepperektől ez, de valahol mélyen nagyon mélyen én ezt is meg tudom érteni
Nekem qrvara megérte aki sokat megy városban ráadásul cégre tudja lizingelni, annak megéri újat venni.... megkedveltem, qrva jó auto
Az enyémet meg lehet Én eladó vagyok csak a pénz számít de hát ilyen a világ
hát ha ez itthon is így lenne kevesen házasodnának, többek között én sem
Viszont ha kint élnék és egy jó nő lennék akkor valami szupergazdag faszival vetetném el magam(a kor itt nem lényeg a pénz rengeteget fiatalít ) kb. 2 hét múlva meg el is válnék aztán a jólétem meg biztosítva van
nemecsek ernő?
Esetleg gödöllői bútorboltossal nem volt rossz tapasztalatotok?
Felfegyverkezve várja a vásárlókat (ásó,lapát) lehet aki csak nézelődik és nem vásárol használja is
Szerintem ott is érvényesíthetné az asszonyod a kapcsolatait, nehogy valakinek bántódása essen
Te mondod?
Annyit mész a bohocautoval hogy elsorvadnak a labizmaid.
Add el az asztmát és járj gyalog.... akkor mennyit spóroltál
Érdekes.... a hanyatló nyugaton az ásványvizet visszaváltható vastagabb petpalackban (is) lehet kapni.... nálunk is Így kellene, és problem solved
Olyan ez , mint a mars-utazás. Mindig 30 év múlva fog bekövetkezni.
Ja, majd 2030 után lesz "használható" akksi. Talán.
Nem is ez volt a kérdés.
Még mindig nem látom a spórolást.
Szóval nem érzem a bugit a 800e forintos Astra helyett 3,5 milliós lefosott taxileaf vásárlására.
Én vagyok az, mert be mertem írni, h csípi a szemem ez a fajta ügyintézés.
Na erre nem kellett sokat várni. Már év elején megvolt a 300Wh/kg energia sűrűségű akku. Kár hogy Zotya nem bízott a saját hülyeségébe, és nem volt hajlandó velem fogadni
https://pushevs.com/2019/03/30...

Mellesleg ezek az akkuk kerülnek a BMW-kbe és VW-ba, tehát ez nem valami távoli fejlesztési szakasz, már gyártásban van.
Ma voltam egy műanyagos cégnél
eléggé ráértem amíg a pénzt számolgatták aztán szokásomtól eltérően beszélgettem
2020ig azt akarják minden pet palack legalább 20%-ban tartalmazzon újrafelhasznált anyagot (most is létezik ilyen )
ami a poén: a sima alapanyag 900euró/tonna az újrahasznosított 1300 euró/tonna
és ami még poénosabb egy belga cég van aki elő tudja állítani élelmiszeripari felhasználásra ezt az alapanyagot, egyenlőre senki más és így is sorban állnak a cuccért
amúgy vizsgálódnak hogy nem az igazi ez az újrahasznosított cucc, állítólag több minden kioldódik belőle(elsősorban a helytelen tárolás miatt) mint a nem újrahasznosítottból
szóval ha olyan palackot láttok ami nem fullra átlátszó hanem szürkésebb-barnásabb akkor inkább igyatok csapvizet vagy szódát......
Ha nem dugni kell akkor mi a fenének?
mindent jobban tudok az asszonytól egyedül a dugás nem az igazi nélküle
Te igazán tudhatnád - amit a nyelvészek már ezer éve megállapítottak - hogy a "feleség" szó a "felesleg"-ből alakult ki.
Jó ám a feleséget is megdugni, főleg a másét!
A feleség nem dugni kell, takarítanak, főznek, mosnak és nevelik a gyereket ezek?
Szerintem kevesen vannak akik nem vállalnák!
Baszki,most röhögök már 5 perce ezen a gréczy zsolt DK szóvivőn.
Ha ez igaz ennél hülyébbet nem látta,.
Egy szál himbilimbiben szelfizik és mihazánkos tyúkot vegzál a spárban.Mindezt a dübörgő mitú mozgalomkor kell.
nem kell neked több esküdt ellenség?
Feleség nem kell
Egy jó heti beosztás mellett nincs szükség feleségre
Tehát ügyvéd feleséged nem lesz? És traktoros?