Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi vidéken vagyunk, itt defaultból hülye a szavazók 3/4-e.
hát attisnál is pont ugyanez fog történni
mondjuk ennek talán az is az oka, hogy az okmányirodába már csak tized annyian járnak mint 5 évvel ezelőtt mert mindenki mindent ügyfélkapunk keresztül intéz. A munkaügyi hivatal meg kong az ürességtől az elmúlt években mert aki el akart menni dolgozni most el tudott. Voltam én ott akkor is alkalmazottat vadászni amikor javában tartott a válság
Még az ablakból is lógtak annyian voltak. Egyébként nem is biztos hogy kell ennyi léhűtő ezekbe az irodákba Rendőr meg régebben a gyerekkoromba meg fele sem volt mint most mégis rend volt. Igaz, hogy nem az értelmi képesség alapján hanem a tenyér nagyság alapján válogatták ki a rendőröket pont ez volt a lakossági visszatartó erő. Akkor még tekintélye volt a rendőrenk. Igaz akkor még meg is fizették őket egy gyári munkáshoz képest meg csábító volt a 25 évi szolgálat utánni nyugdíj. Ez már most nincs így nincs mitől fel legyenek értékelődve ezek a szakmák. a tűzóltók meg mindíg csórók voltak. Nálunk önkéntes tűzoltóság van ami kb. azt jelenti, hogy a kapitány a hivatásos tűzoltó az össze többinek meg van valahol hivatalos állása és az mellett önkénteskedik aprópénzért. Az önkormányzattól kapnak némi juttatásokat meg adományokból harácsolnak össze valamiféle technikákat. ez mondjuk tényleg szégyen. Múltkor linkeltem az audigyáras külön tűzoltóságot ott meg NASA van. Pedig az csak egy ZRT egy cég egy gazdálkodó szervezet nem egy állam
Mondjuk én azt nem tudom felfogni hogy nálatok leváltotta egy fideszes a régi polgit.
Semmi.Nem láttam még fogyasztóvédelmit.........................élve.
Ezt nem tudom felfogni én sem! Egy kormány a "saját" embereit nem fizeti meg? Akkor mégis kikre fog számítani, ha egyszer - végre - beüt a balhé?
Ne mondj ilyet, mégsem mindegy hogy milyen társaságba kerül az ember!
Majd azt érik el vele, h nem lesz se reddőr , se tűzótó, se tanár, se semmi, ami állami és szolgasor. Már nincsenek szinte okmányirodások, munkaügyisek se. Lószar ez az ország.
bogyókám neked az legyen teljesen mindegy A lényeg az, hogy jó a december nincs talajfagy így a mai nappal a te helyed is kiásásra került
Azért egy hozzávetőleges számot mondhatnál, hogy hányan vannak elásva a kerted végén?
nem a merésről van szó
annyi eszem van hogy ha valakit pofánverek még ha lehet úgy mondani hogy "jogosan" akkor azt én is megszívom
és én nem akarok duplán szívni, inkább sunyiba kitépem a gerincét
hát még nálam ennyi sem történt, szerintem a könyvek mellé tűzött tollakba is rég beszáradt a tinta Persze pest meg szolnokmegye nem a hajdúság Ahol tele van a város vélt sérelmekkel felvértezett rosszindulatú vásárlókkal

Aztán mi lett az ügyből? Azért te alapvetően anyagi kárt okoztál másnak Gyakorlatilag ha a ruhája kiszakadt meg is vághatta volna magát. Én lazán rádmértem volna egy millás munkavédelmi bírságot.
Az életbe nem nézett még rá senki a panaszkönyre,egy nagypicsájú nő eccer talán 15 éve betuszkolta a valagát két mosogató közé és kiszakította az éle a nadrágját,az írt be utoljára.
én tudtam, hogy alapból egy sunyi ge.i vagy
Bírom az ilyen ürgéket mint te, 195 cm magas 130 kg izom azt az ilyen 170 cm-is csutfaszoknak mint én is vagyok előre köszön csókolommal
Ha tudná az ilyen ember ha csak mellé legyint a másiknak akkor is összeesne nagyobb lenne az önértékelése, önbecsülése, határozottabb jellemű karakterisztikusabb egyéniségű lenne. Így viszont csúnyát bemutatni is csak akkor mer amikor a delikvens éppen hátat fordít.
Erre mondja az egyik ütőképes haverom, hogy "nincs vére"
hát ha az hiányzott a trómfohz akkor atis kib.szott nagy szívességet tett az eladónak azzal, hogy nem vette meg a bútort
szerintem a sírod csak simán beülteti csalánnal
Így lekalább senkinek nem lesz kedve leszarni
Nem is merek a közeledbe menni: agyonversz, elásol, aztán a síromon legelteted a kecskét....
Erre kíváncsi leszek milyen.
Az biztos hogy nagy,nem az enyém.
A mellette lévő egy A2 light.
Jobb tudni mint sejteni
Ezt eddig is sejtettük titokban....
Egy iskoláskori sérelmem nincs még megtorolva, egyenlőre.......
Amúgy igen, rettenet sunyi dög vagyok, úgy néz ki hogy megszólalni sem merek közben meg már tervezem hová tudom elásni ha a helyzet megkívánja
Az drága lesz Mordorba.
Rá kell kérdezném mennyi meg le kell szereznem mert a srác nem mindig megy arra.
És ha csak ez a kis pénz hiányzott a bútorboltosnak az új Triumph-hoz?! Legyetek már megértőbbek - legalább így, karácsony előtt....
Szerinted, ha nagyon optimális esetben kap x ezer büntetést, akkor azt honnan szedi be? Az ilyen "önérzetes" emberektől mint te
Szóval ami eddig 235 ezer volt az 240 lesz és ennyi a nagy történet vége 3 hónap múlva már pluszban is lesz a zsetonnal
Amúgy csak faragni kell egy táblát kitenni mondjuk a pénztár oldalára látható de nem szembetűnő helyre hogy a kiállított termékek árában nem feltétlen tartalmazzák a látható kiegészítőket, a pontos árról érdeklődjön az eladótól