Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Több mint 15 éve így van szóval hibátlan
Nemrég cserélve lett a föld feletti rész mert nagyon napszítta volt. Nehogy el törjön aztán a szomszédnak a füvére menjen a mosogatószer
Simán ki lehet az agyát is mosni
Egyes típusok eléggé összetettek de azt is van aki megoldja
Emlékszem anno kiskőrösön volt egy ember aki olyat is átírt amit senki sem tudott de egy fix méterre
Kettő száz valamennyi ezer volt az összes ilyen típusú kocsiban
igény van rá.... ha nem lenne, az autók agyának memóriájából mindenki kiolvastatná a valós km óra állást, vagy lekérdezné fizetősben eu-s adatbázisból 3-4e Ft-ért... de hát inkább meggyőzi magát a hülye, hogy ez így tök jó, pedig tudja/sejti, hogy tekert... utána meg sír mint a fürdős kurva, hogy őt biz átbaszták...
Üveget ki lehet mosni. A műanyagot nem. Azt mindenképen be kell olvasztani, újragyártani.
Egyébként üvegekből is alig akarnak már visszaváltani valamit. Én nem is szórakozok vele.
És igazából ez is volt a céljuk, mert mindenki bedobja a szemétbe a hulladékfeldolgozó kiszedi, bezúzza és eladja, de így nem kell külön fizetniük érte.
Nem tiltották be.
Csak simán a gyártónak nem éri meg, mert drága, macerás, nem éri meg.
És ez a reflex azért alakult ki, mert mindegyiket tekerik. Ezért kéne mindegyiknek (a haverodnak is) lámpán lógnia.
De a gyártók is elmennek a picsába. Én azt mondanám a garanciát az óra szerint kell adni. Rögtön nem lenne olyan könnyű tekerni meg lenne nyilvántartás a valós futásról.
Az legalább ingyen van ha elkéri mindenkitől a telefonját.
miért ne? menjen inkább hajózni az adriára....????
Arra ügyelj hogy ne legyen sértődött ex,ha mégis semmi írásos terhelő ne legyen.
És ne küldözgess meztelen szelfiket neki.
ne is mondd, akivel most keverek, jogász a rendőrségen pedig megfogadtam, hogy ügyvéd soha, ha az exem ügyvéd lett volna, 1 szaros gatyám maradt volna kb.
Van ettől kacifántosabb probléma is, és sajnos nálam.
Padlófűtésem van, a szennyvízcsövek ezért a sokkal mélyebben levő aljzatbetonban futnak. Ez nem lenne baj, ha annak idején olyan szerelő dolgozott volna, akinek nagyobb gyakorlata lett volna. Ugyanis a szuez felső pereme ugye nem érte el a mélység miatt a járólap szintjét, ezért valami cementes (misung) anyaggal kikente kerekre, mint egy kémyénybelsőt. Ez jó is volt addig, amíg a két réteg el nem vált egymástól és a nagy svunggal érkező víz a gyári szuez pereme fölé nem került, vagyis megtalálta a rést és kifolyt a padló alá.
Hát ugye ez nem látványosan tette, hanem az évtizedek alatt mindig kicsit... persze egy 110-es csövet belepattintva a szuez (direkt méretpont ez így) peremébe és annak felső peremét a járólapig megmagasítva már jó, de nem volt egyszerű, és ez sokkal több és vackabb meló volt, mert a mivel nem volt "megvezetve" a nyílás, ezért a járólap lyuka nem pontosan a mélyben levő szuez fölött volt.
Persze belekínlódtam egy órás munka során azt, ami kivitelezéskor akár egy perc is lehetett egy cigivel együtt és a 110-es cső méretre vágásával együtt.
Én pár ilyen eset után azt állítom, hogy rendkívül fontos, hogy ha valami fontosat és örököset akar csinálni az ember, a pénzéhez képest mindig a legjobb minőséget vegye-csináltasson. Az elég hülye szöveg, hogy "jó az úgy!". Legalábbis egyszer nagyon drága lesz.
Pécsi motoros boltok
(Linkek a leírásban)

http://youtu.be/VkN-EaeP1lw
De drága volt és lassan ki is koptak, ha megint visszaváltható lesz a többség akkor annak ára lesz, de én pl. szívesen kifizetném, utálom a rengeteg eldobott palackot. Meglepődtem, hogy a németeknél szinte minden pet vagy aludoboz betétdíjas, nem is dobálják el öcsémék hanem majd' egy nagybevásárlás összejön belőlük 1-2 havonta.
Akkor várunk rá egy mínusz 15 fokot meglátjuk, hogy be torlasztja e a jég a vizet a fürdőbe meg a wc-be
Egész gyerekkoromba ment a visszaválthatós üveg, szerintem még most is van ilyen Azokat nem volt drága kimosni?
Azert mert magyarok vagyunk
Rengeteg ember használta másra is azt a flakont
És többé volt kimosni mint újat csinálni
Kb 30 forint egy kolas flakon
Anyáméknál hasonlóan oldottam meg
A mosogató lefolyó a falban ment a fürdőig onnan a közös lefolyóba volt kb 5-6 különböző ívű és átmérőjű kanyar a 30as csőben
Anno a 70es években nem volt könyök meg ilyenek melegítették aztán hajtották ahogy sikerült
Kifúrtam a falat és ment kifelé az 50es cső, igaz
nem úgy mint a képen, a fal mellett le a földbe úgy a szennyvíz csatorna csövéig
na kb. ilyenek dolgoztak nálam is Sokára is jöttek (hónapok) szar munkát is végeztek, meg sok pénzt is kértek(volna) a faszomba elhajtottam őket
Dugulás elhárítás. Kivül és belül. Szerintetek mennyire szakszerű?
Azt én sem értettem, amikor betiltották a visszaválthatós kólás palackokat nem is indokolták semmivel, pedig annál környezetkímélőbb nincs ha csak egyszer kell legyártani és nem minden másfél liternél egyet
azért nem látod mert napi 6 km-ert használod az autód . neked az elektromos roller sem térülne soha az életben meg
és a hétvége
És igazuk van.....
Ki az, aki a tiedért pénzt adna ?