Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor meg jól van Ha az ember olyan dolgokkal foglalkozik ami boldoggá teszi kiteljesedik
Ha neked az okoz örömet, hogy másokat vegzálj apró hibáiért akkor azt kell csinálni
Engem spec nem töltene el ez örömmel ingább benyeltem volna valami felajánlott bónuszt azt kész
ezt a verziót mintha már érintőlegesen én is pötcintettem volna
Amúgy szerintem nem akart atbaszni,valszeg ritkán forgalmaz katpitdesign garnitúrat.
Talán tavaly valtoztattak az árlista addig egy fejtámla és az összes derekparna alaptartozek volt,azután már minden kulon áron van.
Ha nem napi szinten foglalkozik vele simán keveredhet ilyen helyzet.
Az elején én is tevesztettem.
Pénteken bemegyek itt Debibe egy viszonteladóhoz amit az asszony talált. Hátha ott sikerrel járok. Ha meg az is megpróbál átbaszni ,átmegyek Inibe .....bárkit pofán tudok baszni én is ha kell

Szerintem tobbrol van itt meg szo.
Neked van igazad!
Se pénzed nem lesz ,se büntetést nem kap...te meg köcsög leszel a sitten. Okos gyerek vagy!
Időm mint a tenger...én évekig elvagyok az ilyenekkel. Én ráérek ,az asszony meg élvezi ....mindenki boldog
múltkor Kesselben(holland) vettünk egy kocsit hirtelen felindulásból, mert haza akartunk húzni egy trélert. mondja a kereskedő, h van még rajta ÁPk(műszaki). Küldött mélbe valami kérelmet a hatóságnak, kapott vissza egy percen belül egy kódot, az alapján ott helyben csinált rendszámot a kocsira és már lehetett is lépni vele a picsába. Itt meg...
de itt valszeg nem az a cél, h bármi is ésszerűbb legyen
simán meglehetne csak ahhoz egy épeszű rendszer kellene

pl németeknél kérhetsz olyan rendszámot ami x hónapig érvényes pl 4-10hóig
aztán erre az időre kell biztosítás adót fizetni és nem kell 20 helyre futkosni érte
na erről beszélek. ezt az ügyfélkapun hogy oldja meg a polgár?
legutóbb úgy jártam hogy az astra műszakiján változott a neve, 23 évig jó volt ami volt de most új lett
egyből adatlap, új forgalmi új törzskönyv
a kocsi asszony nevén, én vagyok az üzembe tartó
szóval a törzskönyv cseréhez asszony kell a forgalmihoz én, gyereket meg vittük mert neki van bankkártya aztán így helyben fizethetünk, mert ugye ott csak az fizethet kártyával akinek a neve van rajta
szóval ment az egész kis család okmányirodába
aztán azt mondja a nő hogy a kölcsön bejegyzés még a kocsin van addig nem ad másik törzskönyvet menjek el a bank által küldött papírért (fura mert az eredeti tk meg nálam volt)
aztán gyors elmentem érte és munkaidő lejárta előtt 10 perccel meg lett az új sorszám.... a kislány túlórázott negyed órát mire végzett
szóval ott se geci mindenki.........
itt meg asszem 4 ablakból csak egyben ült ember, az is valami kezdő fiatal muff volt, aztán nem haladt a sok szarral sehova, a nepper is elvitte Nagykállóba átíratni, mert arra még jobban vannak droidok.
én úgy jártam hogy húztam a sorszámot, legyen mondjuk 26os
nézem a képernyőt a 25 már intézés alatt állt, öröm és boldogság, mindjárt én jövök
végzett az ember villant a kijelző és máris a 27-est hívták, ismerős nepper jött aztán egyből le voltam szarva
be is szoptam mert első forgalomba helyezés volt nem is egy autónak
kérdezem a nőt nem jó a sorszámozó vagy véletlen 2x nyomta a gombot? olyan csúnyán nézett mintha valami csúnyát mondtam volna, pedig nem is én voltam a geci
Aki másnak vermet ás, maga esik bele!
Aki másnak vermet ás az sírásó!
szoboszlón egy trélert akartam átíratni, 4 órahossza után otthagytam, másnap egy nepper átíratta nagynegynehezen ötezerér akcióba
a tekre biztos
te könnyen vagy baszki, a te szúnyog testeddel odacsapsz aztán ha előtte bezabáltál valami gyorsítót akkor is max egy kék folt lesz a vége
én ha odaverek akkor a legjobb esetben is 8 napon túl gyógyuló lesz belőle

sok éve asszony baszakodott és adtam neki egy laza kis combost ráadásul bal kézzel, fel volt háborodva hogy mekkorát kapott
mondtam neki baszki alig értem hozzád vazzeg ha ütök az törni fog
nem hitte el, mondtam neki fogd meg a 2 nagy alvós párnát tedd magad elé aztán kapsz egy 70-80%-os gyomrost, biztos ami biztos a 2 plédet is összehajtogattam neki, aztán kapott egy laza lengőt, utána alig kapott levegőt még így is,
azóta nem baszakszik ám
fiúk között nőt fel aztán nagyon megszokta hogy verekedhet, aztán itthon is emberkedni akart
pedig nem egy kimondott cicamica az asszony, régen focizott meg önkéntes tűzoltó meg a tököm tudja mi a szar nem volt

suliban is sokat szórakoztunk avval hogy egymás vállát csapkodtuk, aztán amikor rendesen betaláltam akkor vége is lett az erőmérő edzésnek, pedig akkor sokkal kevesebb izom volt rajtam, de annyi bruce lee filmet láttam hogy az már magában félelmetessé tett
A zsíráfok is ezért ússzák meg mindíg
szerintem addig sem fog eljutni az ügy. Nem történt anyagi károkozás csak egy vélelmezett nem bizonyítható erkölcsi
...jobbról fütyűl nekem fütyűl, balról fütyül nekem fütyűl elmehetnek...
Ini-t nem fogják agyon csapni - ki a fene akarna akkora gödröt ásni?
gyáva vagy és kész Nincs itt mit szépíteni A jellemed nincs egyenesen arányban a testi adottságoddal.
Én leszartam neki mentem a nálamnál kétszer nagyobbnak is. Ha balhé volt és tudtam, hogy úgy is veszíteni fogok dacból sem szaladtam el
Hát most már elszaladnék csak most meg már nem bírok
Alapból első a békéltető tárgyalás,mehet majd ülésezni többször.
Veled együtt.