Érdekes felvetes.Foleg bogyonak.
Adott két akkupakk,mindkettő ponthrgesztve.A sima pakkok feszültsége 12,3v.Mindkettonek.
De kétféle 3s BMS lett rá forrasztva,az egyiknek (balra) natúr és a BMS kivezetesein is 12,3v van,a másikon (jobbra) az akkuk natúr kivezetesein 12,3v van BMS en még csak 11,8v.
Ez meg miafenetől?
Én reggel végeztem a munkával, és beszarás hogy csúszott az út
Abs csak kattogot
Még jó hogy csak én voltam az utakon, mert kanyar helyett olykor egyenesen haladtam
Kíváncsi leszek, hogy most is csúszik e, de csak nem
Pedig ez egy narancs bástya kerület, mégse jött ide soha a szóró auto lehet most meg mar nem is fog.... mindegy, a végeredmény ugyanaz én így is tudok közlekedni.....
Nem értek hozzá, de gondolom neki is valaki parancsba adta hogy szórni kell. Értelmes ember a száraz útra, száraz időben nem szór semmit.
Mindegy, úgyse akarok motorozni az autót meg lemosom.
Van erre egy lehetséges magyarázat, ilyenkor ügyelet van ami ugye otthon zajlik csak ha riasztás van akkor megy be és épp ez miatt mivel nem bent töltött munkaidő így amikor végez hazamehet ezért ha mondjuk van egy adott útvonala amit le kell szórni és ahhoz egy adott mennyiség akkor jól jár ha teljes nyitásra állítja a gépet és mihamarabb kiszórja az egészet a túlórát meg beírja......persze ez csak fikció nyilván nem tesznek ilyet.
Tényleg látni kéne, és nem fotóról.
Adott két akkupakk,mindkettő ponthrgesztve.A sima pakkok feszültsége 12,3v.Mindkettonek.
De kétféle 3s BMS lett rá forrasztva,az egyiknek (balra) natúr és a BMS kivezetesein is 12,3v van,a másikon (jobbra) az akkuk natúr kivezetesein 12,3v van BMS en még csak 11,8v.
Ez meg miafenetől?
Abs csak kattogot
Még jó hogy csak én voltam az utakon, mert kanyar helyett olykor egyenesen haladtam
Kíváncsi leszek, hogy most is csúszik e, de csak nem
Mindegy, úgyse akarok motorozni az autót meg lemosom.