Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te semmihez nem.nyulhatsz és nem propagálhatsz azon a hajón amelyiken én is utazok
Nagyon el lesz küldve??!
Te leszel a kapitány ha megyünk. Kéri meg a fedélzeti mérnök.
100 éve még az űrutazásra is ezt mondták a földhözragadtak, lesz az hamarabb mint gondolnád amilyen gyors a fejlődés, ki tudja, hogy már most hol tartunk? Persze ha valaki az ini által említett 90%-hoz akar tartozni vágyakozhat arra is, annak valóban jelenleg nagyobb az esélye, de én azért inkább a másikra voksolok.
Helóka
Mizu
Nem csak a gyorsulas, hanem az uzemanyagfelhasznalas, es a tulmelegedes megoldasa volt a mervado.
Legalalabbis a konyv szerint.
Keves reakciotomeget hasznalt fel.Ami fontos.
Hat mar a kedvedben se jarhatok?
Telhetetlen.
Ah, kösz. Nem láttam sajna, igy értelmet nyert a dolog
A történetben az volt, hogy olyan gyorsulása volt a prototípusnak, amire nem számított, és nem tudta felemelni a kezét a vezérlőig, hogy leállítsa, és a hang vezérlést is kínain felejtette, így pedig ő lett az első ember amelyik elhagyta a naprendszert
Csak nem bírod ki.....
Hameeee, a jobbik konzervativ is meg jobber is, nyomokban kereszteny, es nem lop.
Idealis.
Én okos leszek, és átállítom a kínai hangvezérlésről magyarra
Az idő itt van, csak a vitorlást nem látom.
Szerintem cigány volt, vagy valami sémi nép fattya.
Nyilván nem lehet mindent kiküszöbölni, de törekedni kell rá. Az biztos, hogy vagy egy nagy háborús övezet lesz a föld, vagy ha külső segítséggel tudunk világgá menni.
Én nem tudok elképzelni más megoldást. Az van amúgy, csak nem az emberrel, annak természetével.
Ebben lehet valami. Sokszor indokolatlanul sok hülyeséget hord össze.
Lehet a bútorokban csempészi a füvet.... attól ilyen vidám
Leszarom....
Ezt melyik filmben láttad?
22 tol jon a joleti allam es a kumbaya, europai ertekekkel.
A jakab lesz a miniszterelnok.
Ez igaz, nem egy nagy durranás.
Jahh, az a nem volt rossz, de jo sem.
Akkor itt az idő
Azért ez is rejt veszélyeket. Volt erről film is, kétszer is sikerükt megnézni. Akkor is menni kellett a földről de előre küldtek asszem 12 ürhajót különböző helyekre és ahonnan visszajeleztek oda mentek. De az is átbaszás lett mert a figura csak magát mentette mert élhetetlen bolygóra ment de ha nem szól vissza ott pusztul meg.
Pont.
És pont ezért nem szeretnék úttörő lenni.
Nincs kedvem negyedik-ötödik-hatodik dimenziós húsevő marslakókkal huzakodni a faszom csillagképben.
Nyilván, de ésszerű keretek között...