100 éve még az űrutazásra is ezt mondták a földhözragadtak, lesz az hamarabb mint gondolnád amilyen gyors a fejlődés, ki tudja, hogy már most hol tartunk? Persze ha valaki az ini által említett 90%-hoz akar tartozni vágyakozhat arra is, annak valóban jelenleg nagyobb az esélye, de én azért inkább a másikra voksolok.
Nem csak a gyorsulas, hanem az uzemanyagfelhasznalas, es a tulmelegedes megoldasa volt a mervado.
Legalalabbis a konyv szerint.
Keves reakciotomeget hasznalt fel.Ami fontos.
A történetben az volt, hogy olyan gyorsulása volt a prototípusnak, amire nem számított, és nem tudta felemelni a kezét a vezérlőig, hogy leállítsa, és a hang vezérlést is kínain felejtette, így pedig ő lett az első ember amelyik elhagyta a naprendszert
Szerintem cigány volt, vagy valami sémi nép fattya.
Nyilván nem lehet mindent kiküszöbölni, de törekedni kell rá. Az biztos, hogy vagy egy nagy háborús övezet lesz a föld, vagy ha külső segítséggel tudunk világgá menni.
Én nem tudok elképzelni más megoldást. Az van amúgy, csak nem az emberrel, annak természetével.
Azért ez is rejt veszélyeket. Volt erről film is, kétszer is sikerükt megnézni. Akkor is menni kellett a földről de előre küldtek asszem 12 ürhajót különböző helyekre és ahonnan visszajeleztek oda mentek. De az is átbaszás lett mert a figura csak magát mentette mert élhetetlen bolygóra ment de ha nem szól vissza ott pusztul meg.
Mizu
Legalalabbis a konyv szerint.
Keves reakciotomeget hasznalt fel.Ami fontos.
Telhetetlen.
Idealis.
Nyilván nem lehet mindent kiküszöbölni, de törekedni kell rá. Az biztos, hogy vagy egy nagy háborús övezet lesz a föld, vagy ha külső segítséggel tudunk világgá menni.
Én nem tudok elképzelni más megoldást. Az van amúgy, csak nem az emberrel, annak természetével.
A jakab lesz a miniszterelnok.
És pont ezért nem szeretnék úttörő lenni.
Nincs kedvem negyedik-ötödik-hatodik dimenziós húsevő marslakókkal huzakodni a faszom csillagképben.