Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

9 éve lakom itt... Nálunk vhogy a szóró auto csak akkor jelenik meg, amikor semmi szükség nincs ra amikor pofázza a meteorológia, hogy ónos eső vagy hó jön, se megelőző szórás, sem takarítás nincs mondjuk értem, hisz amikor ezek nincsenek, csak könnyebb a szóró autónak is közlekedni az emberek meg csak balfaszkodnak az autoikkal..... ilyenkor csak a Kia-val megyek, az mindenhol elmegy
Hát ezt lehetett volna... 60-nál gyorsabban nem mertem menni mert leveri a festéket. Úgy nezett ki az út mint amikor kezd fújni a havat a szèl.
Be kene tiltan az osszes autot, es nem lenne gond.
Gyorsan söpörjétek össze, hátha lesz még hó.... mert akkor egy szóró kocsi se lesz...
Szerintem az baszta el aki kiküldte szórni de hát ez van, nem kell motorozni most egy darabig.
Valszeg elbaszta a kezelo.
Nálunk tegnap éjjel kiszórták az egész évre tervezett sót... szószerint fehér volt az út hajnalban, előttem egy autó nyoma volt csak, kopogott a só a kerékjáratokban.
Természetesen száraz éjszaka volt, igaz fagyott de a kis utak szárazak voltak, kurvára kellett a só az útra.
Azért a darabszám sem mellékes.
Érdemes visszatekinteni a nem is olyan régmúltba, érdemes végigolvasni a történéseket, de ez tulajdonképpen csalóka, mert százezernyi irat van, de egy misét megér az, ahogy mindig, mindenért a kormány a hibás, legyen az bármelyik.

https://infostart.hu/belfold/2...
https://www.portfolio.hu/gazda...

Direkt és szándékosan linkeltem régi cikkeket, mert az a vád, hogy a kormány megvette az egész médiát (ami amúgy baromság).
En csak a Blue Monsterrel tekertem egy falukört, egy apro hiba orvosolva lett.
Itt 7 de hüvös. a levegő meg az aszfalt se lehet jobn mert hajnalban még -6 volt.
Van a rendszerben rugós feszítő, az beállítja.
Arról a Soros tehet
Ez az, menjünk motorozni, szép az idő. Nálunk süt a nap és 6 fok van.
Csak a felvett összegben különböznek
Ha olyan kövér vagy hogy nem férsz a zsilipbe, akkor már beszállni sem tudsz
Egy kis kör 1.-én:
a feszítőn rajta van, meg van jelölve, van egy új állás és egy használt állás, nem bonyolult a vezérműszíj csere, a hosszbordás macerásabb
egy patentfogó jó ha van, mert az egyik vezérműtengely szeret elfordulni valamelyik hengernél épp nyom
ahol a vízpumpán állítja az ember a feszességet szerintem egy fél fokkal szarabb mint ahol a feszítő közepét kell tekerni
Nem tünik nehéznek. Én a feszesség beállítást nem tudnám mennyi a jo.
úgy néz ki meg kell változtatni a tankolási szokásaim, eddig minden évben ősszel-télen tankoltam 5000 forinttért benzint, evvel kb egész évben elvoltam
most meg futkoshatok a kútra negyedévente 1-2 ezeréert tankolni
Ez nem tűnik soknak, de kb 3 %-t is változott a benzin a 9 forint áremelkedéssel, most több van benne, de ennyivel kevesebb kőolaj alapú benzinnel.
Valószínűleg.
Sajnos mi csak sodródni tudunk, semmi lehetőségünk nincs.
Nem baj, ha a kukoríczából meg a cukorrépából benzin lesz, legalább kevesebbet tudunk adni a niggereknek, hátha így megdöglenek.
66usd volt, most 68usd, ez 3% változás.... december 3. hetében emeltek 3 Ft-al, most 9-el.... ez is ennyi kb
Az csak uniós faszság megint.
Azt is a kormányunk baszta el
Van, de utálom