9 éve lakom itt... Nálunk vhogy a szóró auto csak akkor jelenik meg, amikor semmi szükség nincs ra amikor pofázza a meteorológia, hogy ónos eső vagy hó jön, se megelőző szórás, sem takarítás nincs mondjuk értem, hisz amikor ezek nincsenek, csak könnyebb a szóró autónak is közlekedni az emberek meg csak balfaszkodnak az autoikkal..... ilyenkor csak a Kia-val megyek, az mindenhol elmegy
Nálunk tegnap éjjel kiszórták az egész évre tervezett sót... szószerint fehér volt az út hajnalban, előttem egy autó nyoma volt csak, kopogott a só a kerékjáratokban.
Természetesen száraz éjszaka volt, igaz fagyott de a kis utak szárazak voltak, kurvára kellett a só az útra.
Azért a darabszám sem mellékes.
Érdemes visszatekinteni a nem is olyan régmúltba, érdemes végigolvasni a történéseket, de ez tulajdonképpen csalóka, mert százezernyi irat van, de egy misét megér az, ahogy mindig, mindenért a kormány a hibás, legyen az bármelyik.
a feszítőn rajta van, meg van jelölve, van egy új állás és egy használt állás, nem bonyolult a vezérműszíj csere, a hosszbordás macerásabb
egy patentfogó jó ha van, mert az egyik vezérműtengely szeret elfordulni valamelyik hengernél épp nyom
ahol a vízpumpán állítja az ember a feszességet szerintem egy fél fokkal szarabb mint ahol a feszítő közepét kell tekerni
úgy néz ki meg kell változtatni a tankolási szokásaim, eddig minden évben ősszel-télen tankoltam 5000 forinttért benzint, evvel kb egész évben elvoltam
most meg futkoshatok a kútra negyedévente 1-2 ezeréert tankolni
Valószínűleg.
Sajnos mi csak sodródni tudunk, semmi lehetőségünk nincs.
Nem baj, ha a kukoríczából meg a cukorrépából benzin lesz, legalább kevesebbet tudunk adni a niggereknek, hátha így megdöglenek.
Természetesen száraz éjszaka volt, igaz fagyott de a kis utak szárazak voltak, kurvára kellett a só az útra.
Érdemes visszatekinteni a nem is olyan régmúltba, érdemes végigolvasni a történéseket, de ez tulajdonképpen csalóka, mert százezernyi irat van, de egy misét megér az, ahogy mindig, mindenért a kormány a hibás, legyen az bármelyik.
https://infostart.hu/belfold/2...
https://www.portfolio.hu/gazda...
Direkt és szándékosan linkeltem régi cikkeket, mert az a vád, hogy a kormány megvette az egész médiát (ami amúgy baromság).
egy patentfogó jó ha van, mert az egyik vezérműtengely szeret elfordulni valamelyik hengernél épp nyom
ahol a vízpumpán állítja az ember a feszességet szerintem egy fél fokkal szarabb mint ahol a feszítő közepét kell tekerni
most meg futkoshatok a kútra negyedévente 1-2 ezeréert tankolni
Sajnos mi csak sodródni tudunk, semmi lehetőségünk nincs.
Nem baj, ha a kukoríczából meg a cukorrépából benzin lesz, legalább kevesebbet tudunk adni a niggereknek, hátha így megdöglenek.