Én nem olvastam utána az okoknak, de biztos vagyok benne, hogy a megnövekedett etanol tartalom nem kis szerepet játszik benne. Mármint az áremelkedésben.
Ez is nézőpont kérdése sajnos. A mai fiatalok szerintem nem tudnak 365/250/8 órában folyamatosan dolgozni. tehát mint a mesében dolgoznak de nem is.
Így nehéz lesz. Amúgy szerintem már átlendültünk azon a ponton, ahol visszafordítható lenne a folyamat, de ez csak az én véleményem.
Gazdag újesztendőt motorosok! száraz utakkal és nem ilyen szarokkal mint errefelé, és akkor majd csak elboldogulunk valahogy! Ugyanez vonatkozik az üzemanyagok árára is , mert az újévi jókívánság-képpen bejelentették, hogy az új év alkalmából : 9Ft-al drágul a benzin, gondolom nagyon kell az a pénz, mert a méhszarosnak még kevés milliárdjai vannak!
az enyém olyan hogy ha kidurrantasz egy zacskót már jön farkafelvágva, látszik rajta hogy azt mondaná ha tudna beszélni hogy ne kötekedjél bazdmeg mert letépem a hátad
a bull volt olyan hogy nem érdekelte a téma, feküdt a betonon, lebasztál mellé egy 24es kulcsot akkor kinyitotta a szemét 2mm-re hogy körbenézzem mi a picsa zörög
Hát itt sajnos hadiállapotok vannak 2 hónapon keresztül.
December elején kezdik a korán elsülők, aztán január végéig még elpufogtatják, amit szilveszterkor nem sikerült, úgyhogy a kutyám tiszta ideg a téli hónapokban.
A hangos zajok az enyémet sem zavarják, igazi műhelykutya, legfeljebb kicsit odébb megy mert zavarja a forgács.
De az ilyen durrogásoktól be van fosva a "vadászkutya"
A fura az, hogy a hangszóróból lejátszott durrogás nem zavarja, csak az eredeti, de az már messziről is.
Egyébként sokat javult. Első szilveszternél olyan pánikrohamot kapott, hogy azt hittem infarktust kap.
Most már csak bebújik az író asztal alá és ott remeg a lábamnál.
Lencse lesz ebédre?
Ez jó jel szerintem.
Így nehéz lesz. Amúgy szerintem már átlendültünk azon a ponton, ahol visszafordítható lenne a folyamat, de ez csak az én véleményem.
a bull volt olyan hogy nem érdekelte a téma, feküdt a betonon, lebasztál mellé egy 24es kulcsot akkor kinyitotta a szemét 2mm-re hogy körbenézzem mi a picsa zörög
http://youtu.be/hyu33fpNm1I
December elején kezdik a korán elsülők, aztán január végéig még elpufogtatják, amit szilveszterkor nem sikerült, úgyhogy a kutyám tiszta ideg a téli hónapokban.
A hangos zajok az enyémet sem zavarják, igazi műhelykutya, legfeljebb kicsit odébb megy mert zavarja a forgács.
De az ilyen durrogásoktól be van fosva a "vadászkutya"
A fura az, hogy a hangszóróból lejátszott durrogás nem zavarja, csak az eredeti, de az már messziről is.
Egyébként sokat javult. Első szilveszternél olyan pánikrohamot kapott, hogy azt hittem infarktust kap.
Most már csak bebújik az író asztal alá és ott remeg a lábamnál.
Boldog Új Évet Mindenkinek!
De az év 365 ,napján szinészkedne