Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az állam sajna más kategoria, teljesen más gazdálkodással.
Hogy az allam jo ceg e az kerdeses, de penz van ra, es oldaltol fuggetlen mindig mentek a beszerzesek.
Teny hogy olyan mint a ceges megjelenes, 15 eves swittyel nem lehet csinalni barki barmit mond.
Van olyan is. Az sem rossz megoldás egy jo konstrukciónál meg egy olyan cégnél amelyik lazán kitermeli a költségét.
A cegautokat sem azert cserelik le mert mar 20 evesek, hanem lejar a 3-5 eves lizing es szerviz szerzodes es jon az ujabb flotta.
Az ugyanaz, időben eltolva. De attól még ugyanaz.
Nem is fogják semmire vinni. Én is ismerek ilyen családot, ott az apa a gyerek huszonéves kora után MINDEN ellátást-támogatást megvont.
Ne gyere, de hát hogy gyerek, mert azt írom, hogy de hát a család...
Ne mond, hogy nem teheti meg a gyerekével, mert ha a gyerek megteheti a családdal, akkor mi a baj?
Itt nem arrol volt szó
Amugy elég szarul nézne ki az az ország ahol a miniszterek lepukkant autokkal jelennének meg marketingböl se vagy penge
Csak az állam elszámol mondjuk amortizációt, egy család meg nem. Meg mondjuk számol immateriális javakkal is, az most mindegy is, hogy melyik oldalon és miképpen,
pont ezt írom az állam az folytat és mégis vesz új autókat flottába a minisztereinek Ha már a te példádnál maradunk.
Kb.
Fenét. Jol keresnek. Ha majd elfogy a család vagyona mert a szülök.már nem termelnek akkor gatyásodnak le
nem tudom. Annyi haver panaszkodik, hogy a gyerek csak téblából, dolgozni nem akar csak élősködik stb. Azt mégse basszák ki csak a saját üszkük. Persze régebben más volt a trend. Ha a gyerek elbírta a vödröt 5 évesen, ment a kútra vízért etette a jószágokat stb. Most más világ van Nekem sem tetszik de ez van
Valahol elcsusztál. Ha a vállakozásod hiánygazdálkodást folytat tartosan.akkor helyes a meglátásod. Ne vegyél sose uj autót
Van ahol, de azok a családok legatyásodnak, tönkremennek.
És az elvekről még nem is írtam.
szerintem egy átlag háztartás nem teheti meg,hogy mindíg hiányban működjön. Legalább is huzamosabb ideig nem. Persze lehet mindíg újabb és újabb kölcsönöket felvenni a működéshez de ezzel előbb utobb csak tetéződik a baj. Hogy van az, hogy mondjuk nálunk 3%-k körüli az államháztartási hiány(Mondjuk ez a Banai Peti szerint, szerintem több, bár már ő sem az államháztartásért felelős államtitkár valahová előlépett) és ebből kifolyólag alapvető dolgokra nem tud költeni az állam közben olyanokfra amire semmi szükség nincs vagy kevésbé szükséges meg önti a pénzt Ez kb. olyan volna mintha keresnék 100 ezer ft-ot egy hónapban, költenék 110 ezer ft-ot a létfentartáshoz, közbe meg egy családi nyaralóra hiteleznék be Ezért mondom, hogy ezt egy átlag háztartás nem teheti meg.
Kölcséghatékonyság sok féle kép lehet javítani egy ilyen mutatót. Mondjuk termelő vállalatnál, hozzáértő emberek alkalmazása és vagy jobb és célzottabb gépesítettség. Háztartásnál, mondjuk meg lapátra tenni a nem dolgozó és a férje pénzét két kézzel szóró asszonyt és beújítani egy másikra aki keres is, meg kevésbé költ is
Jah, lehet.
Normális, mondom.
Dehogyis.....csomo olyan családot ismerek.
Azért nem mondanám. Egy normális családban azokat, akik nem tesznek hozzá a közöshöz, az előbb-utóbb úgy kibasszák, hogy a lába sem éri a földet.
az biztos hogy vétel után ráköltött jó sok pénzt
üzemanyag rendszer fel lett újítva meg a fene tudja mi még, szerintem a vételár lazán ráment, nem jegyzek meg ilyen felesleges infókat
amúgy neki tervben volt hogy magasít a t3ason, azt mondta anno vannak hozzá komplett kész elemek
szerintem a hippibusz a t1-es volt. terroristák is előszeretettel használták. 1,3 boxer bogár motor volt benne hátul és hátsókerekes volt. Én még olyannal mentem és akkoriban meglepően fürgének tünt
Pedig de. Mondjuk ha deficites akkor igencsak hasonlo, de a költséghatékonyságot nem feltétlenül a kiadások minimalizálásával éred el.
tudtam
Nnnnna pont meg hiányoztál a hülyeséggel estére
tudod ini van az úgy, hogy egy ember annyit költ javításra, hogy már inkább nem szándékozik eladni