Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én bevállalnám, de szeretném úgy, mint egy jó tolvaj bolsi- és állibsi komcsi, hogy vitorlással körbeutazom a földet és mindenkit buzdítok a 100 napnyi munkára.
Azt soha sem fogjuk tudni amit nem tudunk.
Abbol is kibaszott nagy és már galaktikus méretű sibolás lenne. A panamázást mint fogalom ujra kéne gondolni.
Halva született ötlet.
Már ott a hiba, hogy mi mindent csak a földi fizika-kémia és egyéb törvényszerűségek alapján képzelünk el. Még azt sem tudjuk, hogy mit nem tudunk.
Én tutira nem szeretnék a sorban első lenni, majd ha hazavibereznek, hogy minden okés, gyertek, majd talán akkor.
nem tudom mit szólna a nép hogy elrendelnék mindenkinek 100 napi ingyen munkát minden évben, vagy evvel egyenértékű pénzt, azért mert építünk a marson egy kirendeltséget
miután kész van már csak évente 50 napot kell ingyen bedobni a közösbe
Bort már mi is tudunk vízből csinálni hozzá
Nemsokára a Bárdira fog.
Nem lenne rossz jezus es lenne hal meg kenyer.
Ez kisértetiesen hasonlit a hol szeretet ott isten, hol isten ott szükség nincsen mondatra.
Valaki csak elindult.
A lrgnagyobb gebasz a sulytalansag miatt bekovetkezo elettani karok es a sugarzas.
Elobbire jo lenne egy folyamatos 1G koruli gyorsulas utobbira passz, talan egy a fold magneses övenek az elven mukodo pajzs.
csak azt nem fejti ki miből lett ez az egész elindítva
mert egy marsi vályog kunyhó építés dollármilliókba kerülne, haszon nélkül
Pipit kuldjuk elsore.
Mondom én
Kilövésre elmegyek de én még maradok
A wither most 2 nap alatt megvolt.
De abban volt minosegi csöcsvillantas.
de jó lenne azt a fos algát enni még akkor sem vállalnám ha minden nap másik manöken szopkodná a pöcsöm
Ha van energia, van viz, ha van viz minden van. Hidroponikava es kemiaval barmi eloallithato.
Pl algabol mar most is van kaja, szar de nem halsz ehen.
Mégiscsak jo hogy valaki sorozatfüggő
Mondjuk én nem szeretem a sorozatokat mert nincs türelmem végignézni
Ja, pipit itt ne felejtsük.......
Egy reszlet az expanse sorozatbol. 1 evad.
Az egesz nem is scifi, a mostani technikai elemekbol es fizikai ismeretekbol siman megvalosithato jovokepet rajzol le.
Gyakorlatilag a naprendszer kolonalizacioja.
Esélytelen a kivitelezése még százéves távlatokban is, igy max elméleti sikon lehetne ötletelni róla de azt is csak időtöltés végett. Ezért teljesen komolytalan valós problémákra megoldásként még csak felvetni is. Arról nem.is beszélve hogy itt aztán mindenki atomfizikus minimum aztán simán.megoldjuk a legkisebb felmerülő problémát is, tehát akár indulhatnunk is
Ezmiez?
kaja nagyon problémás, a vizet meg lehet oldani, de a kaja elég szar mert ugye a veteményeskert és a seréstelep nem jöhet velünk
Mar lattam itt a bmw olajat.

http://youtu.be/fhRZqG_krmY
Dehogynem. Kihuzza a konnektorból.