Igen! Volt nekem is néhány ilyen estem csak akkor már volt kameras telefon és másnap megmutatták hogy milyen lánynak nyalogattam a gyomorszáját és azóta inkább óvatos vagyok
Én is Versenycica táborába tartozom . Nagyon kedvelem őt, és mindent amit csinál , amiben résztvesz. Jó magam is lelki terrornak tartom, ami öt körülveszi, negativ oldalról. Sokszor láttam, hogy a motoros tudását , közlekedési sebességét ócsároljátok. Motoroztam már vele néhányszor. Szerintem apróságokat , rutin dolgokat kellene fejlesztenie. Egyébként, a fizikum is sokat számit motorozásnál. Cicához a motorja nagyobb, mint reális lenne, de ö megküzd vele, mert ezt a motort szereti. A sebességröl annyit, hogy Cicának nagyon fontos a KRESZ szabájok betartása, ebbe, a sebesség is benne van. A sorok közötti sebességgel sem vagytok megelégedve. Ez legyen mindenkinek a saját elhatározása, h mennyit kockáztat. Ö félti a saját motorját, és nem szeretne, másnak sem kárt okozni. Miért olyan nagy baj ez? Volt szó a DL-es videóról is. Enyém volt a motor. Egyáltalán nem akart vele menni, mert nem ért le, a lába róla, csak amikor már dölt a motor, de akkor már nem birta el. Én eröltettem mégis, h próbálja ki. Miután közölte, h soha többet nem akar...
Vannak akik szeretik . Na megézem letiltott-e írok valami okosságot valamelyik galériájába Cmondjuk én mást nem is tudok írni )
Nem tudok olyan élethelyzetet elképzelni hogy megkívánjam azt a lányt, nincs annyi tudatmodosító szer a Földön. De azt is megértem hogy nem hagyta a Gerinek hogy levarrja
na azt a csernobilosat megnéztem volna de szerintem nekem is elő kéne valami faszságra fizetni Meg nagyon nem is értek hozzá túl bonyolúltak nekem ezek a mai tv-k.
Bár a 30 évvel ezelőtti videoton tv távirányítóján is sok gomb volt nekem ha véletlenül rákeveredtem a teletextre az istenért sem bírtam visszacsinálni és hiába kapcsoltam ki be a tv.t Aztán találtam rajta valami gombot ami visszahozta az adást de a teletext rajta maradt úgy átlátszóba. Szerintem egy hétig úgy néztem a tv-t mire valaki a családból megszánt és visszaállította. Ezen a távirányíton is annyit tudok, hogy az egyikkel csak bekapcsolom a tv.t a másikon meg ch + vagy - a hangerő azt kifújt a tudomány Mondjuk nekem ennyi elég is amennyit tv-zek. Ja a másik távirányítóval még a netre fel tudok menni, jutubon mézgát vagy ónidün családot nézni
És.ne igyál többet
Vannak akik szeretik
Az volt a vezerelv hogy nincs ronda no csak keves pia.
Ki a franc adná nekem a Föld aranykészletét azért hogy jó esetben 5percig benne legyek
Bár a 30 évvel ezelőtti videoton tv távirányítóján is sok gomb volt nekem