Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak nem műxik mi a f.sz van ezzel?
Csak akkor ha kettőtök közül lehetne választanom
Az kizárt. Mindkét részröl elképzelhetetlen.....
Igen! Volt nekem is néhány ilyen estem csak akkor már volt kameras telefon és másnap megmutatták hogy milyen lánynak nyalogattam a gyomorszáját és azóta inkább óvatos vagyok
a nickjét kerestem de valamiért nem működött a kereső, most mindha működne cicára dobta ki az előző szösszenetet
Mondjuk azoknal a baszomronda köver pontyoknal amiket pipi tapogat tuti jobb erzes amikor leszopja.
Mondjuk azoknal a baszomronda köver pontyoknal amiket pipi tapogat tuti jobb erzes amikor leszopja.
Ezt úgy szokták írni, hogy: ha egy lakatlan szigeten csak ketten lennék... akkor arra használnám, hogy lefogja a kecskét
Ezt az egyet is alig találtad
És.ne igyál többet
Te is meg akarod dugni?
Én is Versenycica táborába tartozom . Nagyon kedvelem őt, és mindent amit csinál , amiben résztvesz. Jó magam is lelki terrornak tartom, ami öt körülveszi, negativ oldalról. Sokszor láttam, hogy a motoros tudását , közlekedési sebességét ócsároljátok. Motoroztam már vele néhányszor. Szerintem apróságokat , rutin dolgokat kellene fejlesztenie. Egyébként, a fizikum is sokat számit motorozásnál. Cicához a motorja nagyobb, mint reális lenne, de ö megküzd vele, mert ezt a motort szereti. A sebességröl annyit, hogy Cicának nagyon fontos a KRESZ szabájok betartása, ebbe, a sebesség is benne van. A sorok közötti sebességgel sem vagytok megelégedve. Ez legyen mindenkinek a saját elhatározása, h mennyit kockáztat. Ö félti a saját motorját, és nem szeretne, másnak sem kárt okozni. Miért olyan nagy baj ez? Volt szó a DL-es videóról is. Enyém volt a motor. Egyáltalán nem akart vele menni, mert nem ért le, a lába róla, csak amikor már dölt a motor, de akkor már nem birta el. Én eröltettem mégis, h próbálja ki. Miután közölte, h soha többet nem akar...

Vannak akik szeretik . Na megézem letiltott-e írok valami okosságot valamelyik galériájába Cmondjuk én mást nem is tudok írni )
Tul fiatal vagy.
Az volt a vezerelv hogy nincs ronda no csak keves pia.
Ehgez azert nem eleg a c2 meg egy 3 labu kisszek.

Ki a franc adná nekem a Föld aranykészletét azért hogy jó esetben 5percig benne legyek
És pénz?
Bazdmeg
Bazmeg mit nézel otthon? Kékes tévét földi antennával?
Nem tudok olyan élethelyzetet elképzelni hogy megkívánjam azt a lányt, nincs annyi tudatmodosító szer a Földön. De azt is megértem hogy nem hagyta a Gerinek hogy levarrja
Pedig lehet mindkettő hasznára vált volna
na azt a csernobilosat megnéztem volna de szerintem nekem is elő kéne valami faszságra fizetni Meg nagyon nem is értek hozzá túl bonyolúltak nekem ezek a mai tv-k.
Bár a 30 évvel ezelőtti videoton tv távirányítóján is sok gomb volt nekem ha véletlenül rákeveredtem a teletextre az istenért sem bírtam visszacsinálni és hiába kapcsoltam ki be a tv.t Aztán találtam rajta valami gombot ami visszahozta az adást de a teletext rajta maradt úgy átlátszóba. Szerintem egy hétig úgy néztem a tv-t mire valaki a családból megszánt és visszaállította. Ezen a távirányíton is annyit tudok, hogy az egyikkel csak bekapcsolom a tv.t a másikon meg ch + vagy - a hangerő azt kifújt a tudomány Mondjuk nekem ennyi elég is amennyit tv-zek. Ja a másik távirányítóval még a netre fel tudok menni, jutubon mézgát vagy ónidün családot nézni
Picit túl lett gondolva a barátkozás
Ezt mindenki döntse el maga
Ez most melyiknél érdem?
Ez mondjuk érdekes helyzet lehetett egyik helyében sem hagynám a másiknak hogy hozzám érjen