Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

300 kilo? Navazze, anyiért bugattit adnak gravirozott táblával
Valahogy ugy, akkoriban de inkább elötte még xxvolt aztán jobban képbe voltam a sráccal a forumon. Akkoriban volt egy pár galériában is a kék x11 amire azt mondta cica hogy az is az pvé. Gwrgö meg motyogott valamit a kérdésekre higy hét persze, bármikor viheti. De volt még ilyesmi valami vstorm viszonylatában is.
na 18:15 -től kezd az összegekről beszélni tehát az üzemanyagellátó rendszer komplett felújítása 300kiló, a motor az 5 kiló volt. Aztán lesz egy turbó felújítás amit szintén maga tervez megcsinálni, meg vesz bele egy kuplungszettet(itt mondja, hogy nem kettős t-ű) 21:43 mondja, hogy végül is beleszalad így is a millába. Szerintem halandó ember nyugodtan hozzászámolhatna kb. 100-150 ezer ft munkadíjat is
Multkor egy “újmotoros” ismerősöm kiposztolt egy hegylakós cikket, nem emlékszem már a címre de valami olyan hogy amit csak motoron elhetsz at vagy ilyesmi. Mielőtt időt pazarolnék mindig elolvasom hogy ki írta a cikket, látom hogy a Geri... na bazdmeg hat mondom ezt el se olvasom. 16-os cikk, akkor kezdhetett motorozni...
Valahogy már nincs x11-e a macskának.
Na és mi van a kék x11-gyes sraccal meg a piros apriliassal? Gergő
Az zsákucca lesz, csaxolok.......
végül is jó lesz Magamtól legalább hasznos dolgokat tanulok az írásaimból mert a többiekéből nem tudok
Akkor azé nincs már lenge öltözetben galéria?
A nagyanyad.
ezt most ki kérdezte, hogy van e benne kettőstömegű vagy mire írtad?
Engem már 2éve letiltott, mikor azt találtam írni egy fürdőrucis képhez, hogy amorf a teste. Tavaly meg a meteorológus tiltott le, mert szóvá tettem, h kivan a tököm a sok balesettől, amit ide linkel. Mindenki tiltson le mindenkit a picsába és egymaga uralhatja az oldalt
Ne is mond
most, hogy mondod lehet pont ezért kell neki már értem miért olyan elutasító a ponyvással szemben azt azért mégis csak nehezebb hangszigetelni
Az amőba a koronas kiraly.
Euro 4 es 2,2 ben nincs kettostomegu.
Nem hiszem hogy tiltottam, nagyon kevés embert tiltok le csak aki nagyon idegesít azt szoktam. Van az a mondas, hogy nincsen olyan hülye akitől ne lehetne tanulni.
Ez igaz erre a fórumra is, mondjuk még nem tanultam semmit de hülye az van elég
Euro6
Csak fizesse brnzint es a kajat.
Ezek a legnagyobb csajozos kocsik Zoli biztosan erősebb mint a legtöbb nő... fehér furgon, találjanak meg
A lonak a faszat, kicsi, zorok, nem megy, kenyelmetlen, es soha nem lakatoltatd ki ket kilobol. az neked válaszolni a c2 melle.
ha tartozása van és előtte menekít ki mindent azért még rácsos iskola is jár
Már kft-nél se hcsak nem találtál valami balekot.
Az mondjuk szívás, jó is meg szopás is ez az ev...