Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

magad mögött bekötöd amikor beszálsz és lám már nem is sípol
mi erre élvezünk
Talán leírtam már 2 dolgot amit árgus szemekkel figyel az a sebesség és a sáv( rossz sáv, szabálytalan sávváltás) Ha ez megvalósul arra megy rá a többi. Ha ez nem valósul meg akkor valóban nem szűri az övet és a telefont. A telefon eleve nem is fix dolog Mivel bizonyítható az, hogy azt tartottam a fejem mellett. Persze ha ez miatt épp ott és akkor lesz egy súlyos kimenetelű baleset akkor azért elő kotozzák, még azt is,hogy kivel és mit beszéltél, egyébként simán szab.sra nem foglakoznak vele.
Te ha igazat írtál(volna), hogy vannak védás büntijeid akkor meg tudnád cáfolni az állításom, de valamiért erre nem vagy képes.
Ez sajnos benne van, ha idöben észreveszem.áthuzom gyorsan, de legutobb is amint befordultam az egyik falusi keresztezödésben már intettek is le. Olyankor már minek, meg magyarázkodni se szoktam ha jogos. De rendesek voltak, figyelmeztettek csak. Focusban inkább bekapcsolom mert azt az asszony hajtja többnyire és nem szereti az efféle renitenskedést igy az sipol amit meg nem szeretek.
itt ugyanolyan ostoba szájkaraték mennek 12 éve geci
engem egyszer büntettek 3000 ft-ra övért (kb.20 éve) na azóta kapcsolom
Valahol földeák közelében kiint a közeg. 8országúton) Elkéri a papírokat - Na Levente Úr Sajnos meg kell örökítenünk a találkozásunkat a biztonsági öv hiánya miatt
na ZÉ
Júl. 2., 10:00 – júl. 5., 16:00 moto-rock, Hajdúdorog. Jössz? Van már facebúkod? El lehet valahol érni? telefonszámod megadod privátban? Van nekem olyan ami 444-re végződik. Az él még ?meg egy régebbi ami 130-ra . Jársz még egyáltalán ilyen motoros bandázásokra ?
Mindegy, mondj amit akarsz. A véda nem.gyorshajtáshoz sorolja a többit hanem egyenként tudja elméleti sikon a telefont, leállosávot(érdekes mod arra se büntet) övet, gyorshajtást.
Különösebb jelentösége nincs mit.mondasz, tudom hogy övre jelenleg nem büntet. Harminc év alatt asszem 3szor büntettek.övért, meg egy csomoszor figyelmeztettek de ez mind megállitásos sztori volt.
Meg nem is.befolyásol mert ettöl még nem fogom a véda. alatt bekapcsolni továbbra sem.
na pont arra lennék kíváncsi, megnézném a nem bekapcsolt öv látszik e( tudom, hogy látszik és tudom azt is,hogy azt pluszban jutalmazzálk a gyorshajtás mellé)
azt az egy gombot csak tudom használni erre írtam, hogy nekem csak egy van rajta
Mert nem tudtál volna mit mondani ha megkérdezi az asszony
figyelj Akkor neked amelyik tetcik
hagyad má Őneki se volt semmi fogalma róla. Már kb. egy éve vezette az autót, mikor egy haver beszált azt beálligatta rajta ezeket a dolgokat Én sejtettem, hogy vannak ilyen huncutságok benne, mert egyrészt láttam a tükör mellett a beépítet hangszórót, meg a hirdetésben a felsorolások között benne volt csak én bölcsen hallgattam ezekről
Épp hogy nincs. Ami van az évi egy-két gyorshajtás, de azt se mentem le, minek? Tudnod kéne ha ilyen bölcs vagy hogy csak határozat jön, ha karod mwgnézheted wgy belépési jelszoval a képeket, adatokat. Neked kéne, te állitasz zöldeket.
Nem azt mondtam hogy nincs, hanem hogy nem tudod hasznalni.
Nem feltételeztem volna inkább alkohol az
hát a védás büntiből amiből van már neked sok
Pedig lehet ö fejlödöképes és lekorlátozod
az meg mondtam,hogy a drogoktól van
Megint ostoba vagy, a kamera nem azt rögzitette hogy kik ültek az autoba. Egyébként mi. a rendörutoban telepitve van komoly cucc, rendszámrol azonnal dob mindent ami az adatbázisban szerepel. Ugyanezt tudja személyi vagy jogsi adataibol is.
nem érzek ohatatlan vágyat iránta
tudom. az asszonynak pl. megtíltottam ha eggyütt utazunk az övébe a blútuszt bekapcsolja
ez már csak azért is érdekes, mert volt haver akinek azért jött a bünti,mert nem olyan színű volt az autó mint a forgalmiban. Aztán lett nagy kivizsgálás meg minden. egyszerűen csak nem csináltatott új forgalmit a színátfújás után. Így is lett bünti. A másik meg a sógor cégesautójával volt. ott csak a rendőrautó ment mögötte, majd egyszer csak leállítja azt mondja a rendőr,hogy 2 hete lejárt a műszaki az autóról. Fogalmuk sem volt róla A szégyen csak az, hogy a céges autó a vizsgabázis autója volt mert ott dolgozik. (mondjuk másnapra lett rajta műszaki 9 A szerencse meg az,hogy ismerte a rendőrt(közös cimbi) a legkisebbre büntette de kénytelen volt mert a kamera adatai azonnal mennek fel a központba, személyiségi jog ide-vagy oda
Ne vegyél u autot mert össze fog zavarni a sok gomb, ráadásul van.amelyik auto a telefonoddal id kommunikál
Már ebben a világban is meghalnál, nem hogy egy fejlettebb rendszerben