Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De mééé?
Persze... mert meg akarta dugni... csak cica nem volt vevő rá
A szolgáltatós hbo-t pl nem tudod nézni külföldön, ezt ~2000ert meg lehet. Most az úr sötét anyagait nézem,?/ film nem tetszett, ez talan jobb.
tiltotta?
A tableten rajta van, a watchment neztem, amugy ritkan. Van meg plex, de azt is ritkan. Az jo mert csak wifi kell es mehrt barhol a sajat letoltott film.
A tv-ben ha van akkor nem. Én nem fizettem elő a tévében mert kb soha sem nézem. Tronok harcara fizettem 1500-at meg most 1890-et asszem. Lusta voltam letolteni a csernobilt
Tudom.hogy sose volt az övé, a szokásos arcoskodás volt csak.
Azt nem.tudtam.hogy már nem.barátok, gergö valahogy látszat szerint kereste a barátságát.
Rohadt regota van go. Azert fizet i kell?
Ezen csodalkozom.
Aaa nincs időm, vettem egy hónap hbogot, most azt kell nézni egész nap.
Persze mert sosem volt az övé... gergoe volt, amúgy jó fej srác.... mar nem barátok
Nyomjad ugy.
Bassz oda nekik.
Ha, az más
Úgy nem megy, nem tudom meghazudtolni magam, se meg játszani. Lenéző bunkó vagyok
Ha roviden irod akkorse olvassa el a kutya se.
én meg írjam az igazat, hogy félsejtű Mondjuk az a fél sem az agyadat bővíti Meg hosszú is mindíg kiírni leszel simán fs.
Az a bobmaster csavo nem veszes.
Ha nem lenézöen csinálod akkor nem, és még lehet jobban meg is ragad bennük a balfaszság, hogy nem kéne
Az amőbának?
Tudja magaról.
Csinald mar.
Igazából nem lenne pofám ahoz hogy megmondjam az igazat mert elbasznám a kedvüket
Nincs itt zoli hogy mondaná, amöba
Ha jol csinálod lesz nézettsége ahhoz viszont komolyan kell venni
3 akart lenni néha a zseni is hibázik így született meg a hidrogén bomba is
Viccesek ezek a mai motoros cikkek, tesztek... komolyan már gondolkoztam hogy elkezdek vlogolni. De csak ilyen trollvlogszerűen, kifikázni ezeket hogycmennyire nem tudnak motorozni.