Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látod, hogy kevered én mindíg kapcsolom, a fene akar még egyszer 3 rugót fizetni érte
a kurva szádat te szemét
Ez a webszem egyébként hogy működik, egy szolgáltatás amit megrendel a fuvarozó vagy egy rendszer amit használ.
na az király, mert ha még cigizel is, akkor te vagy az állam álma. majd meghalsz 60 évesen tüdőrákban egy autóból kirepülve és nem kell nektek nyugdijat fzetni
nagy szakértők vagytok mi A sárga gölödint nyomjátok már be
amugy rád nem emlékszem de én is már vagy 12 éve itt vagyok, csak pár éve szarok ide irni. pipre emlékszem, nincs vele baj, nem baj ha ostoba, én is az vagyok
Ő mindiig. Én vagyok a renitens
nem látok rá lehetőséget
te mit is mondtál , övet se kapcsolsz?
Mondtam hogy egy zseni
Érdekes. Nem lehet át állítani?
nah jóvan, helyben vagyunk má megint . ( webeye a nyomkövető )
rám akkor vár szar világ amikor majd a cigarettázásért is büntetnek. mert engem akkor bizony büntetni fognak Mondjuk majd valahogy letagadom
Ne má, most mondta pipi hogy bárki bármikor.
ez a go box meg a toll kollekt is akkor jó ha lepittyen amikor kell egyébként szopás
Számitógépen nekem is a régiek jönnek ki.
Megint hülyeséget írsz.... még a TEK sem férhet hozzá engedély nélkül és azt nem adnak arra, hogy “kérem”....
nem, laptopon
helyesbítenem kell akkor, neked minimum 200-as iq-d van, és egy szellemi mágnesvasút vagy ha ilyet kitalálsz
Mert telefonon vagy?
A technika lehetővé tenné, az összes többi a gond.
jogos. de hogy használod te a régi klasszik emótákat? nekem ezeket mutatja
én mondtam a haveroknak is, hogy józanul fujjanak fel néhány lufit dobják a csomitartóba azt melegítsék be 36 fokra amikor használni kell
véleményem szerint van rá mód, de ilyen mértékű adatot nem tudnak / akarnak még kezelni. a lehallgatás ugyan ez. le tudnak bárkit de csak irányítottan teszik, és ezt egy légvédelmi ilyen lehallgató vagy mi a gecim toronyban dolgozó nyugdijas vezető beosztásu katona ember mondta nekem