Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pontz ezt írtam, nem lesz ez akkora öröm
most épp ez van tervbe
írtam ennek a félsejtűnek, hogy ikarusba minden elfér Mondjuk D jogsit vennie kell neki hozzá, mert amennyi ésszel rendelkezik, nem hinném, hogy valaha is sikerülne önerőből letennie neki a vizsgát.
a hajesz az mindegyiknél toronymagasan jobb a méreten kívűl minden tekintetben. már ami számomra lényeges. bár nehéz két tojást úgy hasonlítani egymáshoz, hogy az egyik tyúk a másik, meg strucc.
nem kell neki ezt már múltkor túltárgyaltuk
mit csípsz benne, egy szavát sem értetted
azt a rákosat megszoktuk már, meg jobb is mint a pakkjaid inkábbb az hagy jöjjön ha már így hagysz bennünket választani
Nem, néztem ezt a cobrancot, arra ment, rakerestem. Valamikor uutba fogom ejteni mert fasza.
kezdhetné saját magán. Ja neki csak egy fél háza van meg 10 m felettii adóssága a vagyonnyilatkozata szerint Így rendben van
Kezdjuk ott hogy abba szar hajeszben egy 160 as agy csak lancfuresszel fer el. A hosszu duksiba meg rohogve mondjuk 3-4.
Azt ott van hogy azt a szarrakast meg sztaroljak is.
Amugy nem veletlen hogy nem az szaladgal millioszam hanem a lesajnalt eurovanok.
szerintem valami tanárember féle lehet ezért van ennyi ideje, asszem itt végzett valamit kecskeméten annó
Na, pipi elfoglalata forumot, hátom.napot kell megválaszolnia
épp írtam neked kicsi kicsi lenne, pláne amihez neked kell.
írtam egyszer egy kommentet neki amikor a motorosokat szidta, azt igazat adott a válaszába
ú rég láttam már este megnézek egy cobrancót Birom azt a miskolci faszit
meg az pénzbekerül még 10 évesen is
kövér disznóknak az kicsi gép. elöl is, hátul is
mintjha egy 3310-es lenne
azt meg hogy A turbó a légtöbbletet állít elő
Valld be, hogy megriadtál a sebességtől.
nekem kb. 25. Olaj, olajszűrő, gázolaj szűrő, levegő szűrő p. szűrő.
Jogos!
szerintem nincs olaj ami tudná ezt biztonsággal. Mindegy mit írnak ha turbós a gép 15 ezer pont. azt lehet ez csak egy régi beidegződésem, az, hogy ártani nem ártok vele az tuti
96 óta van targonca jogsi, most halt meg pár éve
a targoncások buzik, én meg nem akarok buzi lenni
én sem hiszek az ilyennek. nálam motorolaj,15 ezrenként, váltó diffi olaj 60 ezrenként komplett vezérlés 100 ezrenként