Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy Samsungöt láttam a here térképet lehetett megvenni rá.
De nem nézegettem jobban
Még ezt a polar m200-at nézd meg az csak huszonezer, valami futóóra, egyik ismerős használ ilyet, ő szokta kitenni a googlés térképet merre futott.
Szerintem azt bármelyik gyári és nem kinai gagyi tudja. A samsunggé van nekem az száz körül van, de én nem futok a térképet meg minden mást teleputeni kell vagy lehet mint alkalmazást, de szerintem ez összefügg a telefonnal legalábbs a samu esetén igy van. A telefonon keresztül telepited az alkalmazást is.
Ezeket az okos órákat ismeri valaki ?
Egy hölgy ismerősnek kellene ilyen eszköz. De olyan amire a földesutak térképeket is fel lehet tenni mert mindig a tájban fut vagy hogy mondta.....
GPS mindben van, a csiga nyálat is húzza a többség de térképet nem láttam mindegyikben
100 körüli összeget szánna rá, ami térképes Garmin láttam ennek 3x árban volt
Szemészeten vótálmá? Bár lehet nem is a szemeddel van baj nem bonyolultak azok az összemosódott szarok, különbség van nagy és kisbetű közt is.
Volt főnök? egyébként nincs jelen, cikkiróskodik inkább meg a hegylakókat viszi. Onnan a régiek közül mindneki felszivódott.
A nyomkövetők igy van, de ez is a gyárilag beépitett, személy kocsikban is létező vészesetén működő jeladó.
A beépitett vész hivóról volt ez, a webeye meg a többi igen, azt tudom. Két dologról is beszéltünk, pipi értetlenkedett
Bölcs megállapítás.
Hogy szúrtad ki ezt az egri topic-ot magadnak?
A gps-en keresztül kapja az adatokat a közreműködő cég és annak a felületén látni mindent ha van előfizetés, az útdíj óta ez teljesen működik.
Folyamatosan küldi, a figyelő a világ bármely pontján látka az aktuális és az elmúlt adatokat.
Van ilyen és flottás autókban használják, mindent jelent a gyorshajtást is, az útdíj óta a tgk-kban van csak még nem büntetnek amennyire tudom: http://smartobd.hu/
Ha nem buszként használod átminősíttetheted tgk-vá és elég a sima C hozzá.
aha
nem érted a lényeget, de holnap majd leírom.
kutya?
szerintem tud róla
de szeretném valami okostóni itt sleppeskedne aztán figyelmeztetgetne, hogy miről írjak Szerintem holnaptól nem lennék Ez így azért kötetlenebb nem Én meg inkább arra gondolnék, hogy a féjszbuk elszipantotta az embereket Itt már csak az a legalja maradt aki talán nincs is oda regisztrálva, vagy ha van akkor inkább valami üzleti megfontolásból(hirdetés,egyéb)
mert elolvashatatlan volt a szarjuk, leírtam Aztán kínomban el kezdtem találgatni,mert elolvasni nem lehetett az összemosódott szarjukat az egyik találom bejött. momdjuk nem mostanában volt
na jóvan, majd mondjátok már meg #Zé-nek hogy irtam neki, keresse vissza
heves megye / egri motorosok. na az a topik szárnyal
Tudom.... rohadjak meg...
jó , amugy tudom ennyi év után. A pulai még főnök itt ?
Sóher......