az biztos, hogy a félelem érzetem kifejlett de ez most a duma amit írtam Nehéz megvalósítani? Hát ha olyanokat alkalmaznának mint te talán 50 év múlva se lenne megoldása az tuti Szerencsére van nekünk egy jól működő mészáros és mészáros cégcsoportunk aki ügyese ezekben a dolgokban IS Drága a megoldás? Kinek? Aki autókát akar venni magának az kifizeti. Nekem se fizette ki senki a halom onlájn pénztárgépet amikor egyik napról a másikra kitalálták, hogy már pedig ez kell Ráadásul jól meg is hintáztattak a szamszungokkal, mikor visszavonták az egészet mikor én egyben már jó előre kifizettem. ja ott meg a Varga miniszter úr haverjának kellett a buli, azért tettek keresztbe a szamszungnak, meg első körben 60-70 ezer kisvállalkozónak
nem vitatom, én sem csinálnám, am biztos ki lehet fogni ott is olyan csókos helyeket, ahol nem kell megszakadni, de közbe be vagy jelentve és jut idő fusira/kedvtelésre
14 15 éve postás emberkék mondják ezt nem a levegőből veszem az infót. Inkább meg egyre kevesebb a kézbesítő így növekednek a körzetek. A lakossági levelezés már nagyon rég megszünt a hivatalos meg most van szűnőben mióta 1 éve kötelező a cégkapu, már nekem sem borítékozgatnak, hanem küldik onlájn.
Azért valamelyik nap épp volt a hírekben, hogy egy két faluban komplett az egész kézbesítő brigád kereket oldott a sok munka és a kevés pénz miatt.
Helyfüggö, van.ahol sok a dolga, mint felénk is, van ahol meg optimális mert kicsi a területe és nem is adnak más munkát neki. De lassan már mindennel foglalkozik a posta csak a levelekkel nem.
a sógi meg pont azt mondja, h mióta postás , soha ilyen keveset nem kellett kézbesíteni, mert évről évre kevesebb a levél, jatt még van úgy ahogy a nyuggerektől, ha nem lesz se angyon izgul, mert van közbe idő telókkal sefteni, meg csinál a telken vmi bio -gazdaságot, aszt azzal elvan ,mert teccik neki
Mert te vagy az, vagy csak üldözési mániád van.
Meg lehet valositani, de bonyolult, drága és nem.ugy van.az hogy gps az autoba mkor jelenleg belefényképeznibse szabad, ezért meg a drága szoftver hiánya miatt nem tudja. a véda se a biztonsági övet se a telefont.
De szerinted ez lesz hmarosan. Be vagy oltva mindebféle müszaki dolog ellen de mindig belefolysz
lehet 3-szorra is le kell írni, nem arra való a hajesz.Az ilyesmi huncutsághoz kicsi. Nekem mondjuk arra jó, ha olyan helyen horgászom ahol a sátrazás nem megengedett én a szarjaimmal éppen elférek benne. Tudjuk mekkora egy l3h2 dobozos nekem veled ellentétben van is. Én nem rugóztam rajta amikor kellett vettem aszt kész Minden abban sem fér el. Mondjuk a wc.t és a zuhanyzót ki lehet alakítan egy helységben kb. 80x80 cm helyet igényel.
ez a technika nagyjából 20 éve rendelkezésre áll földi halandónak is. nem nekem kell vágni, olvasom és hallom a hírekben, hogy ez következik. Egyébként miért akarsz hülyébnek látszani mint zoli
én meg nap mint nap találkozom velük, egyik sem annyira boldog. Ahhoz, hogy te du. 2-re otthon legyél hajnal 5-kor már a rovatolóban válogatod, meg rakod be utca és házszám szerinti sorrendbe a kihordanivalódat. Aztán, ha esik ha fúj, ha 50 fok meleg van a postás mint a kutya. Kint a helye Ha lépcsőházas körzeted van ott ahol nincs lift, akkor batyogsz felfelé, mert lefelé nincsen borravaló Aztán azt mondják addíg fogják csinálni amíg van kp-s utalvány és nyugdíj. Ha ez megszűnik(már szűnőben van) akkor már nem éri meg fele pénzért dolgozni
tudom, hogy az vagyok zoli annyit mondta már, hogy lehet el is hittem, ettől függetlenül pödzögetik már
Aztán amőbaként ha túl sokat nem is tanultam az életből annyit azért biztosan amikort ilyesféle dolog egyszer szóba kerül, akkor az előbb- vagy utóbb de be lesz vezetve. Első próbaköre a minden autóba kötelező gps lesz, hogy egy központból is azonnal értesüljenek ha balesetet szenvedtél Na ez a hivatalos rablómeséje
ahol laza a targoncázás, oda nem vesznek fel külön targoncást, hanem kiképeznek valakit a régiek közül, ahol meg egész nap pakolni kell, az már nem volna olyan fasza neki
Fogalmazzunk úgy ,hogy kevesebb a hibalehetőség a tiedben
Jaa...Zoli...a másik heréd is ugrana...bocsi
A targonca meg balos kormányzás
Meg amúgy is ......
Azért valamelyik nap épp volt a hírekben, hogy egy két faluban komplett az egész kézbesítő brigád kereket oldott a sok munka és a kevés pénz miatt.
Meg lehet valositani, de bonyolult, drága és nem.ugy van.az hogy gps az autoba mkor jelenleg belefényképeznibse szabad, ezért meg a drága szoftver hiánya miatt nem tudja. a véda se a biztonsági övet se a telefont.
De szerinted ez lesz hmarosan. Be vagy oltva mindebféle müszaki dolog ellen de mindig belefolysz
Aztán amőbaként ha túl sokat nem is tanultam az életből