De ahhoz hogy kiadja a szolgáltato az adott számhoz a cellainformáciokat elég sok és sulyos feltétel kell, meg ügyészi végzés. Addig csak egy adathalmaz egy számitogépen.
ha nem tudsz felmutatni egy ilyen fényképet akkor csak a duma megy
Nyílvány parányi agyad annyira elég,hogy véda alatt lelassítasz így nincs kiemelt ezért nem is lesz övért telefonért bünti de ezt már leírtam csak híg az agyad(nekem mondjuk ez nem fáj )
Állami aparátusba nincs olya, hogy drága 45+ évesen ezt már észrevehetted volna. Arra van pénz amire akarnak, mindegy, hogy az kell vagy nem. Ha az MNB-nek 14 millárdért kellenek festmények, meg egy milliárdért függöny azt vesz b.zmeg, nincs olyan, hogy drága A mi pénzünkért sosem volt kár
Azt a nagyfokú marhaságot, meg honnan vetted, vagy mit értesz egyáltalán az alatt, hogy magánterület(az autó belseje), hogy azt csinálsz amit akarsz??? Mert ha így gondolod az már idiótizmus A minap linkeltetek egy videót amikor civíl rendőrautóval büntetgették a rajtakapott vezetésközbeni telefonálgatókat. Egy se mondta azt a rendőrnek, hogy a qrva anyád a fülke magánterület keressél mást
Gondolj már bele amöba, ha gps lenne az autodba minden.lépésed tudhatná.bárki, még egy sima ügyintézö is. Személyiségjogokrol hallottál már? Meg mekkora visszaélések lennének.belöle? Egyedül a rendszám.alapu átlagsebességmérés valosithato meg amibe mérleges utdijas vaskapukat is be tudnák vonni, de azt se csinálják.meg. technikaig sem egyszerü de apparátus szinten sem.
Láccik hogy fasz vagy. Tudja de egyrészt nincs rajtaa szoftver mert drága mástészt meg az auto belseje magénterület. Akkor is ha ki van téve a tábla elötte. Egyébként ha igy lenne naponta legalébb 6-8 bünti jönne övre meg néhány telefonra is. Sose használok övet és legalább két-három véd oda vissza hetente többször.
A véda tudja a biztonsági övet meg a telefont is . Az meg úgy van, hogy tudd a kiemelteket figyeli a számítógép. Gyorshajtás, vagy rossz sáv. Aztán ezeket félreteszi és ember elemzi ki, ahol Ő látja, hogy van-e öv vagy nincs és van-e mobil telefon vagy nincs.Ez egy haver tapasztalata
Azt, hogy este ez a része semmit nem ér az meg az enyém
Nyílvány parányi agyad annyira elég,hogy véda alatt lelassítasz így nincs kiemelt ezért nem is lesz övért telefonért bünti de ezt már leírtam csak híg az agyad(nekem mondjuk ez nem fáj
Állami aparátusba nincs olya, hogy drága
Azt a nagyfokú marhaságot, meg honnan vetted,
Azt, hogy este ez a része semmit nem ér az meg az enyém
Amugy te is ki leszel dobatva a zsilipen.