Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem két külön dologról volt szó ezt szeretnéd megmagyarázni. (magadnak) tegnap te hülyéből ostobává váltál, most már szánalmas is vagy. A hülyékkel még csak csak elvagyok azokat tudom kezelni a szánalmas ostobákat viszont nem csípem annyira
Persze amikor bogyóbá mondja ugyanazt amit én akkor is csak én vagyok a hülye ugye. Elmondtam, most mondom 4-szerre és utoljára ostobának akárhányszor is mondhatom akár a villanykarónak is mondhatnám.
Az a technika ami számodra drága és bonyolult az már egy létező dolog.(mások állítása szerint is) Azt is elmondtam, hogy az államnak nincs olyan, hogy drága. Egyrészt a te eszközödbe te fizeted és a működtetést is így vagy úgy te fizeted, mert az állam pénze az mindenki pénze. akkor mi a drága? Legfeljebb majd neked de ha kocsikázni akarsz ezt is kifizeted mind az üzemanyag felárakat adóban. Először kötelezően bevezettetik ezt a segélyhívós faszságot. Kb. annyi értelme van mint a gumi abroncs ellenőrző faszságnak. Amikor ez már minden autóban egy törvénymódosítás áder úr aláírásával és máris mindenki kontrol alatt van. Nyilván nem halandó emberkék ücsörögnek egy monitor előtt és nézegetik, hogy ki tartja be az 50-et városban, vagy országúton a 90-et, szerintem neked ez még magas
Nem hiszem hogy,nagyon megemelkedne a fogyasztás, inkább csak hangulatkeltés az egész.
engedd el, úgysem érti
Ez is megint csak egy feltételezés “ennyit fog enni enni az autóm”... már nevetséges ez a hiszti amit az e10 okoz.
Vegyetek dízelt, azt nem érdekli az e10.
Na, ezen rágódjatok egy kicsit:
https://veszpresszo.hu/e10-kli...
Persze, hogy veled volt a baj, hisz mindenki más berisztrált, de téged még onnan is kivetettek
2000 ft körül tud olyan tartót venni amivel a lapos szarját a kezére tudja rögzíteni. A tanács ingyen vót A megspórolt 98 ezer felére viszont igényt tartok
Te amőba, két külön dologról volt szó. Te a nyomkövetést erőltetted ami egy fizetős szolgáltatás és munkahelyi.megoldás elsősorban crmlaci meg egy vész esetit vetett fel.
Az a baj tényleg bölcsész vqgy
elég sok helyre regisztráltam akkortájt, hát mind ment könnyen és gyorsan az övéké igen kacifántos volt, meg viszonylag elég bonyolúlt is volt bejutni. Persze ezt IS te tudod jobban (mikor nem is láttad, és nem is ültél mellettem) De tudod mit a szememmel van a baj, hogy a lelkednek jobb legyen
nem fogja elhinni, mert ez bonyolúlt és drága hiába strapálod magad csak téged is lehülyéz
neki ahhoz is egy élet kellene, mire megtanulná a rá vonatkozó kreszt, úgy hogy sokat ezzel nem segítettél neki
Vagy kérsz Pipitől egy 10 kilós pontyot és hagyod állni pár napot
Ezt meggyújtod, és átható pinaszag járja át a lakást.
https://index.hu/mindekozben/p...
A kocsi küszöbje teljesen el van rozsdásodva az oldalsó ajtó alatt.
Ennek kint van az ínye mikor röhög...nem tetszik...olyan mint egy Alien
A kocsi hibátlan
Amúgy a szőkék legtöbbször kutyával utaznak. {os3
http://youtu.be/96vpTJd0lQA
Az amőba szívósan kitartott.
Srácok! Hogy bírtok egyetlen este alatt ennyi f@sságot össze írkálni?!
Hát nem.
A Samsung sem 6 ezer forint
Sasmsung watch van, de a térkép az alkalmazásfüggő. Google maps megy rajta, bár én nem használom. azon meg vannak földutak is.
Polar ,Garmin , Apple watch ...ezek pontosak. A 6 ezer forintos izémizéket hagyjuk
Van pár okos cucc ami megbízható ,de mind 100 felett van....inkább 200-hoz közelebb.
Ez az előnye megvan az órának

Ehhez nem értek mert az elmúlt 15 évben nem futottam összesen 100 métert
Hegyen tébláboltunik dobozt keresve akkor nem zavart a nyakba akasztott kütyü
Gondolom az ora kényelmesebb, nem hagyja el és nem lifeg rajta futáskor.
Hiába mondom hogy egy 60 ezres túra GPS 100 x jobb mint ami az órában van neki okos óra kell mert a többinek is az van
Ezek olyanok hogy néha elmennek ide oda akar a hegyekbe is téblábolni azért kellene neki a térképes cucc
Asszony 6 ezer forintos alis aktivitás mérő is nézi a pulzusát, lépést, meg mittudoménmit