Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dízel a legjobb !!
Már tud róla 1 ország.
Persze, de látod hogy itt is mennyien bedőlnek ennek az egésznek.
A dízelben is van 10% alkohol,de azok vodkával is elmennek.
2 hónapja keresem.
Nem ezt.
Ennyiért, mindegy.
ja ha benzines akkor pláne nem Kinek kellenek azok az ócska benzines sz.rok
Nyugtass meg, hogy nem dízel....
Vagy a teherautók mágnesezése ami húzta a pihenőt. Ez is ment egy darabig. Állítólag az osztrák rendőr már rég ki tudja ezeket szűrni és igen nagy a dádá az aeter meghamisítása miatt.
egy passzártért nem mászkálok hideg magas helyeken A náci aranyvonatért hamarébb mozdulnék
sebességmérésre volt anno blokkoló. Ezt addig engedték hivatalosan működni míg pintér úr meg nem szedte magát belőle, mikor már nem volt akkora buli meg beszüntették. Ugyan nem teljesen hagytak egy kiskaput. Mégpedig azt, hogy az autódon lehet ilyen eszköz, csak használni nem használhatod
Majd szépen ilyen eszköz lesz egy fekete doboz a gépjárművekbe amit jó eséllyel nem hagynak manipulálni, legyen ilyen példa mondjuk a gázóra. Elméletileg azt is lehet, de ha kiderül még azt is rádvarják amihez semmi közöd sem volt ezzel majd elveszik a delikvens kedvét
Menjetek kocsit keresni ne itt romboljátok egymást: https://totalcar.hu/magazin/hi...
Te azt feltételezed, hogy nem én azt feltételezem, hogy igen ez nem más csak legfeljebb két eltérő vélemény ami teljes rendben is van Ha most néhány évvel ezelőtt vitáznánk a védáról meg a hugóról, vagy az online pénztárgépekről akkor is lehettek volna eltérő vélemények. Ezeket is előtte csak felületesen megpöccintették azóta már rég valóság Nekem innen a feltételezésem. Az az előbb- vagy utóbb mint írni szoktam nem egy konkrét időpont, nem lehet tudni, mekkora az intervallum. Írtam szerintem 2 év. Ez lehet hamarabb vagy sokkal később. Minden ilyen beruházásból az "illetékesek sok pénzt kaszálnak azt tudjuk, az állam is jól jár, mert nagyobb és biztonságosabb bevételre számíthat.
Az tegnap sem volt vitatott hogy elvi sikon tecnikailag megoldható. Valamit félre értettél. A jármű nyomkövetés mint szolgáltatás igencsak régóta létezik.
Nem vezetik be egyrészt nincs akkora háttér ami feldolgozná kezelné a milliós állományt másrészt hatalmas nagy személyiség jogi probléma. De ha szerinted bevezetik ám legyen, de amint igy lesz azonnal teszek ellene valami blokkoloval.
K
Oké. Honnan a pontos információd. Jelöld meg a forrást. Linkeld ide, vagy hozd elém az illetékest. Bár már eddig eljutottunk, hogy technikailag lehetséges tegnap még nem tartottunk itt szerinted
Én azt mondom, hogy be fogják arra alapozom, hogy zajlanak az előkészületek Én nem tudok biztosat nem is állítottam, hogy "ide a bökőt" annyit mondtam, ha még emlékeznél, amit egyszer megpendítenek azt előbb-utóbb mindig be is vezetik
Ezzel szemben te összesen annyit mondasz, hogy nem fogják. Mire alapozod? Akkor egyezünk meg, hogy azon túl vagyunk, hogy drága, meg bonyolult azt most már elismerted, hogy technikailag lehetséges.
Aztán a véleménynyilvánítás ugyan szabad ebben az országban, de én mondok valamit ami nincs kőbe vésve te mondasz valamit ami szintén nincs. Aztán a végeredmény lehet ez is az is. Van két különböző megalapozatlan csak feltételezhető vélemény. Na már most ha én ez miatt, hülye vagyok akkor van rá esély, hogy ugyan ezért te is az vagy?
Na kuss legyen retardáltak
Nem te találtad ki csak azt hogy minden autót nyomon kövessenek az nem fog megvalosulni, bár lehetséges technikailag.
az, hogy én személyen nem tudom a 2 távirányítón lévő 60 gomb funkcióját az. mégis hol a faszba jön ahhoz, hogy valaki(k) azt nem tudták megcsinálni és nekem(ünk) eladni
Én itt most már baromira elvesztettem a fonalat veled kapcsolatban, mert kb. most azt mondod, hogy azt állítom, hogy még a gps-t is én találtam ki, mikor a távírányítóimon lévő számomra felesleges 54 gombot nem használom a 60-ból és valóban nem sok fogalmam van mire való
valamit mindig mesterségesen kirobbantanak és valakinek mindig igen jó anyagi előnye származik ezekből a mű balhékból. Ezek már olyan 4 mancs féle kifinomultabb támadások.
Mondod te aki tévétárinyátót se tud kezelni.
Két külön dologról volt szó.
www.google.com&amp_tf=Forr...]https://totalcar-hu.cdn.amppro...[/url]
a dízel hiszti után itt az e10 hiszti
https://autovizsgalat.hu/e10-hiszti/