Ne viccel b+ tavaly 2x mentem at lejart vizsgaval veda alatt, basztak megbuntetni, majd pont ov miatt csesznek meg mikor nem lehet tudni ki vezet?
Egy szaros nkh rendszer honapokig megall annyi vizsgaztatas van, akkor majd a tobbszazezer jarmu mozgasat realtimeban tudjak kovetni, elemezni es a birsagot kiszabni? Ugy hogy kozben a jogvedokkel is harcolniuk kell?
A teslanak ilyen szintu adatgyujtestol kisebbre is akkora kapacitas kell ami itt jelenleg nem all keszen.
Azonkivul mit kezd egy olyan orszagbol erkezettel ahol nincs torvenyi szabalyzott rendszer bekotve?
az mehet ami a csovon kifer?
Ilyen szint meg messze van, az onvezetessel meg kutba is esik, de az is a jogi gondok miatt docog.
te nem zotya vagy csak másik nick-en? Valamiért én vagyok a nagy italos ahhoz képest évi átlagban sincs meg a havi egy nem berúgásom enyhe illuminált állapotom Lehet azt a kedvetekért elkezdek berugdalni, csak, hogy igazatok lenne már
van okostelefonom. Most, hogy keresgéltem egy fasza nókiát a kincsim között találtam két lapostelelefronomat. Mondjuk egyiket soha nem használtam a másikat néhány hónapig valami hüvely nevű szarkupac
nyugodj meg az nbh-nál hozzáférnek, oda nem kell alapos indok, meg bírói végzés, meg szolgáltatóknak kiadni, ez nem a zsaruvér csigavér meg a tököm tudja mi hisz ami náluk megvan az az nbh-nál is megvan
Nem vitatkozom veled mert nincs értelme. Egyrészt hogy rendör cimborák mondják mit tud az másodlagos. De azon a felvételeken se kapok büntetést övért amin bemértek, mert az is szokott jönni, másrészt a szabálysértések felmérése független egymástol, nemcsak a gyorshajtás váltaná ki, föként hogy pont ez volt anno a hivatalos verzio. A mostni automban lassan 140ezer van, és nincs négyéves, rengeteg véda alatt átmegyek. Ebböl ha kétszáz kmren be volt kapcsolva az öv sokat mondok, minden automban ott van elsö perctöl a csat hogy ne sipoljon. Le van tesztelve hidd el rendesen, aztán ha egyszer csak megveszik a szoftvert rá lesz pofáraesés egy darabig, de akkor majd bekapcsolom. Telefon ugyszintén, volt ugy hogy csak a fülemhez tartottam alatta hivés nélkül.
Magénterület, ok nélkül nem néz bele, a nav hamarabb fog. Nekem rendör még.sose nyittatta ki a rakteret kivéve nikor kerestek valakit. De ha neadj isten egy szökével kapnak le és a feledéged válik emiatt egy ellenpert simán inditani fogsz és nyersz vélhetöen. Ez nem feltétlen a kisemberek.miatt van igy de utaznak ngykutyák is böven azok többször szabálytalankpdnak is.
ahhoz képest 3 éve volt egy ismeretterjesztő fiilm, ahol ezeket a hálózatok halmazát mutatták. Mondjuk a doksi film lényege az volt, hogy egy adott rendszerben élünk és a telefonnal jól kimutatható az életünkben történő állandó ismétlődések. Pl. zotya a kék robesszal megy reggel a boltjában és h-szo-ig ugyan ez a műsor. Szombaton hamarabb megy haza ennyi. náűla a változó csak az,hogy vasárnap merre megy vagy a szabadsága alatt.
A technológia már készen van, nagyrészt a beazonosíthatóság is és hogy ki fér hozzá az adathoz, arra nincs rálátásunk. Lassacskán csak összejön az a totális kontroll.
erre mondjá, hgogy baszni, lopni ne vidd magaddal a telót. Gyilkolászni meg pláne ne
Aki telefonnal megy besurranni, másnap már az előzetesben van, persze kawa 70 szerint nem mert az drága és bonyolúlt
ez, hol és ki a faszt érdekel? Ilyen alapon egy kibaszott utcai, kamera sem lehetne fent mert akkor jönne péterfalvi az dá dá lenne. Én eddig csak azt hittem, hogy simán hülye vagy de szerintem annál nagyobb a ba j te ostoba vagy
Meg tényleg eléggé fel vagy püffedve
Egy szaros nkh rendszer honapokig megall annyi vizsgaztatas van, akkor majd a tobbszazezer jarmu mozgasat realtimeban tudjak kovetni, elemezni es a birsagot kiszabni?
A teslanak ilyen szintu adatgyujtestol kisebbre is akkora kapacitas kell ami itt jelenleg nem all keszen.
Azonkivul mit kezd egy olyan orszagbol erkezettel ahol nincs torvenyi szabalyzott rendszer bekotve?
az mehet ami a csovon kifer?
Ilyen szint meg messze van, az onvezetessel meg kutba is esik, de az is a jogi gondok miatt docog.
Engedély nélkül
Magénterület, ok nélkül nem néz bele, a nav hamarabb fog. Nekem rendör még.sose nyittatta ki a rakteret kivéve nikor kerestek valakit. De ha neadj isten egy szökével kapnak le és a feledéged válik emiatt egy ellenpert simán inditani fogsz és nyersz vélhetöen. Ez nem feltétlen a kisemberek.miatt van igy de utaznak ngykutyák is böven azok többször szabálytalankpdnak is.
Aki telefonnal megy besurranni, másnap már az előzetesben van, persze kawa 70 szerint nem mert az drága és bonyolúlt