Már a világ pénze rá lett költve, egr kb 5000km-rel ezelőtt tisztítva, most kapott új szelepfedelet mert a membrán átszakadt benne. Motorvezérlő cserélve, azt nem tudom hogy újra vagy bontottra.
Nesze csodaopel. Szívósor elvileg tiszta.
Nem biztos csak ötletként mondom.
Nálam is ez volt a jelenség. EGR dugult el, a szívótoroknál. Amelyik henger kihagy, az az egy nem dugult el, és megkapja az összes hengernek szánt gázt.
Nekem csak bizonyos fordulatokon és terhelésen jelentkezett. Ha folyamatos a kimaradás, akkor valóban a trafó esélyesebb.
Opel meg égéskimaradás hmmm eddig amivel találkoztam egyiknek se trafó meg gyertya baja volt, volt köztük rossz motorvezérlős, városban sok rövid távon használós szelepszorulós, meg injektorhibás is
A trafó hiba játszik,de mielőtt belefeccöltök egy jó trafósor próbaképp rádugva megmondja a tutit.Ha nem lett megnézve a szívócső egr járatai nézzétek meg.Nekem ugyanazt az égéskimaradást jelezte be.3 hengerezett stb.Nálam jó volt mert ugyanaz a trfósor van mindkét kocsiban.10 perc volt a próba.EGR cserével megfoldódott,de a szívócsö járatok is telementek,ott fel kell keszkülni hogy a csavarok jópár menetet kiszednek a hengerfejből.
Nem tudod hogy a Hastrán mekkora ellenállást kell mérni és melyik lábakon a gyújtótrafón ? 4-es henger égéskimaradás, gyertyákat cserélgetve is, biztosan trafó lesz a hibás de a tulajt meg kellene nyugtatni egy méréssel. ( nekem semmi közöm hozzá, családi haver)
Na tehát mekkora ellenállást kell mérni és melyik lábakon ? Nincs kedvem guglizni