Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez kb 2éva van itt, olyan nincs hogy ne lenne valami baja jó, hozzátartozik hogy szar, lehuzos szerelők is átverték.

Na tehát mekkora ellenállást kell mérni és melyik lábakon ? Nincs kedvem guglizni
Jah,tényleg szart vettél,de hát az alfák se tudhatnak mindent.
Nekem az ablaktörlőm még jó! Meg néha fújok a gumikba is....
Tudni kell kocsit venni.
és futott vagy 8000 km-ert
Lassan 12. éve csak olaj,szűrők és fék van cserélve.Semmi más,a két kiégett hátsó féklámpa izzón és ablaktörlőn kívül.
adja el a picsába és vegyen egy rendes autót
Már a világ pénze rá lett költve, egr kb 5000km-rel ezelőtt tisztítva, most kapott új szelepfedelet mert a membrán átszakadt benne. Motorvezérlő cserélve, azt nem tudom hogy újra vagy bontottra.
Nesze csodaopel. Szívósor elvileg tiszta.
Nem biztos csak ötletként mondom.
Nálam is ez volt a jelenség. EGR dugult el, a szívótoroknál. Amelyik henger kihagy, az az egy nem dugult el, és megkapja az összes hengernek szánt gázt.
Nekem csak bizonyos fordulatokon és terhelésen jelentkezett. Ha folyamatos a kimaradás, akkor valóban a trafó esélyesebb.
Opel meg égéskimaradás hmmm eddig amivel találkoztam egyiknek se trafó meg gyertya baja volt, volt köztük rossz motorvezérlős, városban sok rövid távon használós szelepszorulós, meg injektorhibás is
A trafó hiba játszik,de mielőtt belefeccöltök egy jó trafósor próbaképp rádugva megmondja a tutit.Ha nem lett megnézve a szívócső egr járatai nézzétek meg.Nekem ugyanazt az égéskimaradást jelezte be.3 hengerezett stb.Nálam jó volt mert ugyanaz a trfósor van mindkét kocsiban.10 perc volt a próba.EGR cserével megfoldódott,de a szívócsö járatok is telementek,ott fel kell keszkülni hogy a csavarok jópár menetet kiszednek a hengerfejből.
Nem tudod hogy a Hastrán mekkora ellenállást kell mérni és melyik lábakon a gyújtótrafón ? 4-es henger égéskimaradás, gyertyákat cserélgetve is, biztosan trafó lesz a hibás de a tulajt meg kellene nyugtatni egy méréssel. ( nekem semmi közöm hozzá, családi haver)
Összekeversz pufi zolival
Mi van neked MZ-d? Azt kellett utoljára kiégetni
Hiába mondjuk hogy vegyél rendes motort
Arra van autóm, hogy kényelmes legyen.
Kawa70 is csak neki a derék körmérete ennyi, azzal valóban kényelmetlen
A “FIZETVE” pecsétből kerek sokat, szallítóra rányomva aztán jövök is egy 12,5-essel
Válassz.
Az veszélyes.
Mi vagy te, turista?
Hogy legyen, sok legyen
Minek a pecsét?
Én útlevéllel járok a pecsétek miatt, de mostanában lusta mindegyik határőr pecsételni
Na a mai téma megvan úgy látom...
500V kellene az akupakkodba
Fagyizóig felesleges