Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha veszel ird meg miket tapasztalsz. A pulóver ellen szól hogy se szél se eső ellen enm véd, arra kell valami kabát többnyire. de száraz időben meg lehet hogy kényelmesebb mint egy kabát.
Hát akkor a szivargyújtós tényleg kilőve, vazz eszembe jutott, hogy mire kell, de miért csak télen jön meg ehhez a kedved?
Biztos, hogy van - makitát nézegettem jobban, ahhoz van akkum de a milwauki is hasonló, az is jó lehetne de ahhoz kell akku meg töltő. Inkáb az még a kérdéses hogy mellény, pulóver kabát esetén milyen lehet az eltérés, illetve kabátban is létezik vagy két féle. A fűtőteljesitmény se lehet kevés, a testeddel elég közelről érintkezik és alapjábanvéve már pár wattal is melegérzeted lesz.
Én sem.Nem motorra kell.
Nekem van két db. lajosos kabátba való fűtőbetét igaz szivargyújtós, én huzatot varrattam rá és előre használtam nem hátra mert amúgy ugyanolyan a formája mint a kabátba való gerincprotinak, de úgy gondoltam elöl jobb és tényleg elég meleg, kettes fokozaton megsütött. Ha kell odaadom kipróbálni mindkettőt. Én már nem nagyon motorozok télen ha mégis arra elég nekem a téli ruhám.
Inkább a futoteljesitmeny elég e kintre is?Van e a háton is futozona?
Mennyire releváns a ruhafűtés szempontjából, hogy a haverod terepmintás? Ha számít akkor ok.
Tavaly volt rajtam két napot mikor éjszaka dolgom volt. Kb 6 órát bírt max fokozaton,de a zsebfűtés nem volt bekapcsolva. Teljesen kényelmes és testreszabható ,állítható. Haver vett ilyet ,de ő vadászik benne...terepmintás. Nagyon szereti.
Kár hogy nem használod érdekelt volna tapasztalat. Pl meddig birja az akku mennyire kényelmes stb.
Érdekes , az enyémmel nem tudok vakarózni! Már öreg vagyok hozzá, hogy most tanuljam! Ügyes az a Jumbó!
Azért ezzel a kókadt pöccsel egészen jól tud vakarózni is.....
Ezt szépen "lankadt"-nak írják!
Menj ki az udvarra gazolni.
Nálam gáz-központi fűtés van, nincs szükségem ilyesmire....
Majd ha prezentálod milyen.
Azt egy jobb csővázas hátizsákban kibírod szerintem. Jó darabig fűteni tudod a kabátodat vele....
Bár amint megjön a többi BMS párhuzamosan rá tudok lökni még egy 20Ah-s csomagot is,had szokja.
15 kb 1400-1500 mAh-s cella van 3 sorban mért feszültségem KB 12,28v és számításom szerint 20-22Ah a csomag.
Nem emlékszem mekkora volt pontosan, 2Ah-s akkunak általában sok a 3A, bár van olyan ami bírja.
Azért a max töltőfeszültséget érdemes megnézni, de ha tényleg tudja pontosan akkor igen, mehet a BMS-en keresztül az akkura külön vacak nélkül is.
Még molyolok a dewalt-al.
Felpróbálásban tudok segíteni, odamenjek helyetted?
Jahh...jó na...
Az első posztodban már írtad,köszi.
Ez kabát nem pulóver....
Weben már láttam.Méretileg felpróbálnám a kapucnis pulóverét.
Kecskemét nem esik útba.