Ha veszel ird meg miket tapasztalsz. A pulóver ellen szól hogy se szél se eső ellen enm véd, arra kell valami kabát többnyire. de száraz időben meg lehet hogy kényelmesebb mint egy kabát.
Biztos, hogy van - makitát nézegettem jobban, ahhoz van akkum de a milwauki is hasonló, az is jó lehetne de ahhoz kell akku meg töltő. Inkáb az még a kérdéses hogy mellény, pulóver kabát esetén milyen lehet az eltérés, illetve kabátban is létezik vagy két féle. A fűtőteljesitmény se lehet kevés, a testeddel elég közelről érintkezik és alapjábanvéve már pár wattal is melegérzeted lesz.
Nekem van két db. lajosos kabátba való fűtőbetét igaz szivargyújtós, én huzatot varrattam rá és előre használtam nem hátra mert amúgy ugyanolyan a formája mint a kabátba való gerincprotinak, de úgy gondoltam elöl jobb és tényleg elég meleg, kettes fokozaton megsütött. Ha kell odaadom kipróbálni mindkettőt. Én már nem nagyon motorozok télen ha mégis arra elég nekem a téli ruhám.
Tavaly volt rajtam két napot mikor éjszaka dolgom volt. Kb 6 órát bírt max fokozaton,de a zsebfűtés nem volt bekapcsolva. Teljesen kényelmes és testreszabható ,állítható. Haver vett ilyet ,de ő vadászik benne...terepmintás. Nagyon szereti.
Nem emlékszem mekkora volt pontosan, 2Ah-s akkunak általában sok a 3A, bár van olyan ami bírja.
Azért a max töltőfeszültséget érdemes megnézni, de ha tényleg tudja pontosan akkor igen, mehet a BMS-en keresztül az akkura külön vacak nélkül is.
Azért a max töltőfeszültséget érdemes megnézni, de ha tényleg tudja pontosan akkor igen, mehet a BMS-en keresztül az akkura külön vacak nélkül is.
Kecskemét nem esik útba.