Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem használom mert nincs hová. Nagybátyámtól kaptam ajándékba ,ezért nem eladó. Adott mellé egy asztali töltőt amibe 2 akksit is lehet rakni ,meg egy akksit. Három állása van. A mellkasodon van egy gumírozott gomb ami három színben világít...három fűtési fokozat van. A másik felét meg ha nyomkodod ott lehet külön állítani hogy legyen e zsebfűtés is.
https://www.kisgeponline.hu/in...
Postázod nekem?
Akkor kell egy 3s-es BMS.
Töltőnek 3A-es sok?
https://www.ebay.com/itm/12-6V...
Mondjuk ahhoz a 3S-es bms el ellátot nagy pakkot nézem,elég csak rácsapni a BMS kivezetéseire és tölti is?
Nem kell hozzá még töltő modul?
Ez csak 1 cellára való?
Egy cellára rákötheted, de a 3 sorba kötöttre nem jó. Nem tudom hogy lesüti e, de hogy nem tölti és a védelmet sem látja úgy el az biztos.

És mielőtt megkérdezed, az sem jó megoldás hogy mindegyikre teszel egyet, mert ha egyszerre bedugod az USB-be akkor zárlatos lesz.
Nekem van Milwaukee fűthető kabátom
Mert jó.
Nagynak valóban nagy, de elég kókadt
Minek a fűthető? Dolgozni kell !
Egy átlagos magyar NKH ellenőrz is kitalálja ha akarja hogy magneseztek e.
De az aggregátot a hátamra nem tudom felvenni,ez egy dewalt fűthető kabát akkuja.
Valahol meg kel néznem a milwaaukee kapucnis pulóverét.
Lehet válogatni:
Most nem a bojlizásról van szó....
szerintem a kólás doboz jobb biztosítéknak Figyelem felkeltőbb a színe
én hozzáértő vagyok Válaszolhatok?
Próbáld ki, de előtte ne feledkezz meg a biztosítékról sem!
Vegyél a lidlben aggregatort, nem kell ennyi akku. Azt megtankolod E10-zel és már megy is!
Nya szóval.Huzzá értő elektromos szakik.
Adott a 3 db lapos nem ceruzás litium akku.
A celláknak nincs bajuk 4,05-4,08 v mindben megvan,sorba vannak kötve hogy meglegyen a 12v.
Valszeg az elektronika pusztult meg mert leadja a teljesítményt pár percre és lekapcsol.
Adott egy TC4056A 5v USB töltő modulom.
Rá lehet rakni ezt a vezérlőáramkört a 12v-soros kötésben lévő akksi pakkra vagy lesüti?
Az ilyet komolyan kell venni Láttad mi lett borkaival meg gréczvel akik félvárról vették
az meg már biztos rég nem ír ide be, mert elég rég nem láttam itt ólálkodni
Az is selejtes.
1 van csak
Ritkább és drágább,és nem kell csak évente 2x.
azt írja, hogy nem hibázik
még úgy is kifizetem, hogy egyik gépemen sincs kamera nem kockáztatok
Ne fizess semmit! Szerezz az ismerőseidnek / üzletfeleidnek egy jó napot!